aşılama

Mrb kızlar dün dr gittim tekrar aşılama yapılacak bu sefer klomen verdi ilki femaraydı. Ben yine çok korkuyorum tabi:KK17:ilki çok ağrılı olmuştu bu sefer kasmıcam kendimi inş. Aklıma takıldı çatlatma iğnesinden 32 saat sonraydı galiba dimi yumurtanın çatlması ? Peki çatlatma iğnesinden ve aşılama olduktan sonra yani aşılamanın 5. Günü yumurtanın çatlama olasılığı var mı ? mzuhal mzuhal canım dr gittik ilk gün o kadar kötüydüm biliyosun. Dr o kadar iyi şeyler söyledi ki ilkinden daha hevesliyim içimden bi ses bu sefer olacak inş. Diyo umutlanmayayım da. Pko vardı normaldecdr ben göremiyorum dedi yokolmuşlar çok şaşırdım.:KK73:

canım çatlama iğnesi 36 saat geçerli senin morfolojine bağlı çatlayadabilirsin çatlamayadabilirsin allha bırak hayırlısı neyse o olsun de içnden kendini rahat bırak en iisi bu fazla takma kafana olacağı varsa zaten oluyor

OTE="balkar, post: 39919894, member: 641157"]inşaallah canım ben ilk gebeliğimi aşılamanın 12.günü kanda bthcg baktırarark öğrenmiştim 110 çıkmıştı gün sonra tekrar baktır dedi doktorum çünkü katnarak artması gerekiyordu 240 olmuştu normal seyrediyodu yani
Mrb arkadaşm hos geldin inşallahnbu sefer de tutar sen sanslıymıssın aşılaman tutmus hep sonucu hüsran olmus ama bu sefer iyi olur inşallah herşey Kucagına da alırsın bebeğini
sorun var mıydı
neden kalbi duruyo acaba arastırdın mı[/QUOTE]

teşekkür ederim canım ben kalp atışlarını bil duyamadım ki 6 haftalıktı sonucu öğrendim bir hafta sonra kanamasız kendiliğinden düştü doktorum sırf nedenini araştırmak ve sonrasında ağrılı bir süreç geçirmiim diye küretaj yaptı pataloji sonucu temiz genetik sonucu temizdi bende pıhtılaşma varmış fakat oda gebelik 9 haftalık olana kadar bi etkisi olmuyormuş yani allahtan yapcak bişi yok kısmet olmadı evet ilk aşılama a hrkes tutmaz aşılamayla olmaz falan dedi ama ben umutluydum sizde umudunuzu kaybetmeyin allah ol derse oluyor :)

Mrb arkadaşm hos geldin inşallahnbu sefer de tutar sen sanslıymıssın aşılaman tutmus hep sonucu hüsran olmus ama bu sefer iyi olur inşallah herşey Kucagına da alırsın bebeğini
sorun var mıydı
neden kalbi duruyo acaba arastırdın mı

teşekkür ederim canım ben kalp atışlarını bil duyamadım ki 6 haftalıktı sonucu öğrendim bir hafta sonra kanamasız kendiliğinden düştü doktorum sırf nedenini araştırmak ve sonrasında ağrılı bir süreç geçirmiim diye küretaj yaptı pataloji sonucu temiz genetik sonucu temizdi bende pıhtılaşma varmış fakat oda gebelik 9 haftalık olana kadar bi etkisi olmuyormuş yani allahtan yapcak bişi yok kısmet olmadı evet ilk aşılama a hrkes tutmaz aşılamayla olmaz falan dedi ama ben umutluydum sizde umudunuzu kaybetmeyin allah ol derse oluyor :)[/QUOTE]
canm hepizin ortak noktası beklemek kaybetmek ben de kaybettim kalp atışını duymak bana da nasip olmadı:KK42:
dış gebelikti sevincim cook kısa sürdü ve acılı oldu
zaman cok hızlı geçiyo 5 sene bitmiş baktm nasıl geçti nasıl dayandm hayret ediyorm
inşallah bundan sonra iyi olacak hiç bi zaman kötü düşünmedim hayırlısı dedim hep
senin de son olur inşallah sıkıntıların bu sefer herşey yolunda gider umarım

inşallah hepimizin ki tutar bir daha yaşamak çok zor aynı şeyleri
mrb arkadaşm aşılaman oldu mu senin de kaçıncı gündesin
inşallah tutar ümtsizlik yok bırakmak yok olana kadar devam inşallah Rabbim çabalayana emeğinin karşılığını elbet verecektir

Evet canim hapla iğneliye gerek yok dedi dr durumuma göre. Yıllardır pko lu olunca çok şaşırdım ve sevindim inş canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inş :KK55:
ne güzel işte olacak bu sefer herşey de yoluna girmiş bak takdir i ilahi arkadaşm
hapla da aşılama yapılıyo evet benim ilk aşılamam da hapla olmuştu iğneli daha sonraki aşama 3 ay hap kullandım son ay kullandğım hapla aşılama yapmıştık sonra iğneli tedaviye geçtim o da olmadı tabi ki

canım çatlama iğnesi 36 saat geçerli senin morfolojine bağlı çatlayadabilirsin çatlamayadabilirsin allha bırak hayırlısı neyse o olsun de içnden kendini rahat bırak en iisi bu fazla takma kafana olacağı varsa zaten oluyor
Şu rahatlığı öğrene bilsek neler olucakda işte insanın beynini kemiriyo aslında aşılamadan sonra hiç bişey yokmuş gibi davranmak lazım en azından bu sefer öyle yapmaya çalışıcam inş :) tabi ki herşey Rabbimde inş bu sefer nasip eder.

ne güzel işte olacak bu sefer herşey de yoluna girmiş bak takdir i ilahi arkadaşm
hapla da aşılama yapılıyo evet benim ilk aşılamam da hapla olmuştu iğneli daha sonraki aşama 3 ay hap kullandım son ay kullandğım hapla aşılama yapmıştık sonra iğneli tedaviye geçtim o da olmadı tabi ki
İnş canım bu sefer spnuç verir ya nelere katlanıyoz valla.

Şu rahatlığı öğrene bilsek neler olucakda işte insanın beynini kemiriyo aslında aşılamadan sonra hiç bişey yokmuş gibi davranmak lazım en azından bu sefer öyle yapmaya çalışıcam inş :) tabi ki herşey Rabbimde inş bu sefer nasip eder.

valla aynen takmamak lazım elirtilere takılmadan şimdi benim ilk aşılama tutmuştu mesela ne belirtiler olduysa şimdi onları bekler dururum bende umutla :KK17:

İnş canım bu sefer spnuç verir ya nelere katlanıyoz valla.

kadın olmak gerçekten zor erkek olmak ohh git bi sperm ver tamam biz yok kontrole git orana burana bişi girsin iğne ol ilaç kullan hormonlardan şiş sonra aşılamaya katlan acaba tuttumu tutmadımı diye devam lı yat kendini dinle e olsa bu seferde dış gebelikmi bebeğin kalp atışı var mı diye heyecanlan allahhh bize sabır versin:KK70::KK70:

mrb arkadaşm aşılaman oldu mu senin de kaçıncı gündesin
inşallah tutar ümtsizlik yok bırakmak yok olana kadar devam inşallah Rabbim çabalayana emeğinin karşılığını elbet verecektir
evetcanım bugün 5. gün günlerde geçmek bilmiyor ya hiç ümidim de yok

valla aynen takmamak lazım elirtilere takılmadan şimdi benim ilk aşılama tutmuştu mesela ne belirtiler olduysa şimdi onları bekler dururum bende umutla :KK17:
ne belirtiler oldu ilk aşamada kaçıncı günde öğrendin

ne belirtiler oldu ilk aşamada kaçıncı günde öğrendin

benim aşılamanın 8.günü inanılmaz bir bel ağrısı başladı yatınca dinlenince geçiodu sonra kasıklarımda hafifi batma olmaya başladı 10.günden itibaren gece uykusuzluk başladı ama akşamları çabuk uykum eliyodu içim geçiodu ve bi boşluk hissi hani yüksekten düşermiş gibi bişi olduğunu anladım 12.günü test yaptırdım bthcg 110çıktı böylece öğrenmiş oldum

Hapmı içiyorsun cnm anlamadım . Ben iğne kullanıyorum hapladamı oluyormuş . Pko yokolabiliyor. Benim kardeşiminde kayboldu ve bebişinide doğurdu . Dilerim seninde sonu bebekle biter.

canım kardeşinin pko su nasıl geçti. belgi verebilir misin? ilaç vs. kür bişeyler mi kullandı?

kadın olmak gerçekten zor erkek olmak ohh git bi sperm ver tamam biz yok kontrole git orana burana bişi girsin iğne ol ilaç kullan hormonlardan şiş sonra aşılamaya katlan acaba tuttumu tutmadımı diye devam lı yat kendini dinle e olsa bu seferde dış gebelikmi bebeğin kalp atışı var mı diye heyecanlan allahhh bize sabır versin:KK70::KK70:
Yok canım ya onlara da zor her seferinde veriyolar ama nasıl ortada bişey yok zor be :) :KK70::KK19:dinlememek lszım işte yatıcam hep yemek falanda düşünmücem iki üç kitap bulucam onları okurum yatarken burayada fazla girmicem uzaklaşıcam yeterki aşılamam ağrısız olsun ondan çok korkuyorum :KK47:kadın olmaz zor anne olmak iki misli zor

Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kanamam olmustu 6 gun boyunca ben adet oldum sandim sonra doktorum bir daha tahlil istedi yaptirdim sonuc 77, 1cikti doktorum cok iyi dedi sizce tutmusmudur cok merak ediyorum pazartesi doktora gidecem cok heyecanliyim

Back
X