aşılama

Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kanamam olmustu 6 gun boyunca ben adet oldum sandim sonra doktorum bir daha tahlil istedi yaptirdim sonuc 77, 1cikti doktorum cok iyi dedi sizce tutmusmudur cok merak ediyorum pazartesi doktora gidecem cok heyecanliyim
canm hayırlı haberlerle gel inşallah Rabbim mutluluğunu tamamına erdirsin:KK36:

Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim kanamam olmustu 6 gun boyunca ben adet oldum sandim sonra doktorum bir daha tahlil istedi yaptirdim sonuc 77, 1cikti doktorum cok iyi dedi sizce tutmusmudur cok merak ediyorum pazartesi doktora gidecem cok heyecanliyim
galiba evet çok sevindim kaçıncı aşılama

Tutmuştur bence canım hayirlisiyla pazartesi olsunda bizede müjdeli haber ver ;)
Kızlar ben de sadece çatlatma iğnesi yapıldı normal çalışma yapın dedi dr sabah akşam bide 10 gün sonra progestana basliycam nasıl kullancaz ki bunu ilaçbilgilerinde ağızdan diyo ama bana vajinadan koy dediler siz nasıl yaptınız

Bende kasik agrisi cok oldu 4gun boyunca sonra ara ara oldu göğüslerimde sisme ve ucunda yanma vardi akintim bazen sari bazende beyazdi

Bende kasik agrisi cok oldu 4gun boyunca sonra ara ara oldu göğüslerimde sisme ve ucunda yanma vardi akintim bazen sari bazende beyazdi
benim 5. günüm belim kopacak akıntı yok ama kasığımda batma ve şişkinlik var bir de uykum geliyo sürekli

bthcg 77 hamilelik canım ama bu değerin 2 günde bir 2 katı olması gerekiyor örneğin testi buün yaptırdın pazar günü 140 olması lazım işallah sorun olmaz kanamam var demişsin yatıp dinlenmen şart sakın ağır iş yapma hayırlı olsun:))

Kızlar yine aklıma bişey takıldı :) ben durup durup üretiyorum :KK53: ben 5 gün önceregl oldum dedim ya femarayla yani normalde 35 günde bir olurken 28. Gün oldum. velhasıl dr gittik adet oldum diye ikinci günü klomen vermişti şimdi iki gün reglim oldu sonra leke halinde acaba klomen mi kesti ?

Az önce ikinci aşılamamın ilk puregon unu vuruldum ... Tekrar başladık hadi hayırlısı bakalım ... Çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum . Eşim kendini şartlama üzülüyorsun sonra dedi ama ben :KK47: Onu dinlemiyorum içimden öyle geliyor ... Bilirler hazırlamak geliyor içimden çok aptalım ya yaşım 34 ama kendim değilim :21:

Az önce ikinci aşılamamın ilk puregon unu vuruldum ... Tekrar başladık hadi hayırlısı bakalım ... Çok heyecanlıyım kendime engel olamıyorum . Eşim kendini şartlama üzülüyorsun sonra dedi ama ben :KK47: Onu dinlemiyorum içimden öyle geliyor ... Bilirler hazırlamak geliyor içimden çok aptalım ya yaşım 34 ama kendim değilim :21:
Keşke bende böle olsam bende de tutmamış hiiç umut yok bugün 5.gündü ben tutmamış gibi kendimi rahat hissediyorum anlamadım

Back
X