aşılama

bizimde morfoloji sorunumuz vardı ama bugünki testte baya yükselmiş .. bir kimyasal gebelik gecırdım artık beklemek istemıyrm ya
Sevindim canim bak duzelmis anlamiyorum pek nedir bunlar ama :KK16:
Kac yasindasin uzun zamandir mi dusunuyorsunuz :21:

BENİM 13. GÜNÜM İLK GÜNDEN BERİ KASIK BEL AĞRISI GÖĞÜSLERDE ŞİŞME DAMARLARIN ÇIKMASI RENK KOYULAŞMASI KESİN HAMİLEYİM DEDİM ARTIK AMA 12. GÜN YANİ DÜN ADET OLDUM TUTMADI YANİ ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM......

BENİM 13. GÜNÜM İLK GÜNDEN BERİ KASIK BEL AĞRISI GÖĞÜSLERDE ŞİŞME DAMARLARIN ÇIKMASI RENK KOYULAŞMASI KESİN HAMİLEYİM DEDİM ARTIK AMA 12. GÜN YANİ DÜN ADET OLDUM TUTMADI YANİ ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM......
Canm zor biliyorum Allahm yardımcn olsn burakmak yok yola devam
Inşallah herşey gönlünce olur
Bu belirtileri hamileyim diye yazarsın inşallah sende bende isteyen herkes e nasip etsin Allahm
ilk aşılaman mıydı

Canım üzülme mucizen için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki bende bekliyorum bugün 10. Günüm benimde ve adet olacak gibi ağrılarım var olmazsada önümüzdeki aylarda devam

Canm zor biliyorum Allahm yardımcn olsn burakmak yok yola devam
Inşallah herşey gönlünce olur
Bu belirtileri hamileyim diye yazarsın inşallah sende bende isteyen herkes e nasip etsin Allahm
ilk aşılaman mıydı
Evet canım ilk aşılamamdı zorluğu bir kenara sakın kimse aşılamadan sonra belirtilere aldanmasın tamamen ilaçlardanmış

Canım üzülme mucizen için biraz daha zamana ihtiyaç var demekki bende bekliyorum bugün 10. Günüm benimde ve adet olacak gibi ağrılarım var olmazsada önümüzdeki aylarda devam
sende de aynı blirtiler varmı ben pazartesi yinede gidicem kan tahliline çünkü çok ağrın var korktum açıkçası düşük falan mı diye

Arkadasim bendede 12gunumde kanama oldu ve 6gun surdu sonra doktorum 7gunumde tahlil istedi yaptim tekrar degerler yukseldi hamile oldugumu soyledi doktorum bir hafta gecti doktorum degerin dusuk cikti dedi ve bebek gelismedi sende doktoruna sor tahliller icin

Arkadasim bendede 12gunumde kanama oldu ve 6gun surdu sonra doktorum 7gunumde tahlil istedi yaptim tekrar degerler yukseldi hamile oldugumu soyledi doktorum bir hafta gecti doktorum degerin dusuk cikti dedi ve bebek gelismedi sende doktoruna sor tahliller icin
Arkadaşm sen naptn devam ediyo mu gebeliğin düşük demiştin nasıl oldn

normal kanamamıyıdı adet gibi

Bende sogan kürüne başladm tüp bebekten önce hazırlık yapıyorm eşime de keçi boynuz u kürü yapıyorm
inşallah ilk denemede tutar

benimde sali gunu insallah asilamam kizlar rabbim insallah yuzume guler cok heyecanli hemde korkuyorum bu duygu cok kotu ikilem yasamak :KK42:

Back
X