aşılama

Teşekkürler kızlar inş hepimiz olumlu donuçlarımızıda aynı anda yazarız :anneadayı: ben bu günden itibaren düşünmemeye çalışıcam eşimle normal yaşantımız gibi yaşamaya anlaştık:KK55::KK66: yalnız aklıma takıldı ben çapada oldum bugün hariç her gün ilişki öneriyorlar sızlerde de aynı mı ?

arkadaşlar benim doktorum aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı 3 defa cinsel ilişki önerdi. ama bazı doktorlar ilişki önermemiş. sizin doktorunuz bu konuda ne söyledi

Ben aşilama oldugumda ertesi günden itibaren gün aşiri ilişki demisti doktor. Belli bi gün ya da ilişki sayisi da söylememişti.

Ya birşey diyeceğim doktor aşılamadan sonra gün aşırı birlikte olun diyor ya biz beceremiyoruz bir türlü ya Tövbe tövbe gecen sefer güç bela bir sefer oldu. Doktor mutlaka olmalısınız dedi ama yine güç bela olduk. Sinir bozucu bi durum ya birde olmayınca tartışıyoruz :KK22::oops: görev gibi :110: sizde durum nedir ben şuan resmen stres altındayım tekrar olması gerekiyor :KK23::KK35::KK42:

Teşekkürler kızlar inş hepimiz olumlu donuçlarımızıda aynı anda yazarız :anneadayı: ben bu günden itibaren düşünmemeye çalışıcam eşimle normal yaşantımız gibi yaşamaya anlaştık:KK55::KK66: yalnız aklıma takıldı ben çapada oldum bugün hariç her gün ilişki öneriyorlar sızlerde de aynı mı ?

Evet az önce yazdım vee biz çok zorlanıyoruz :oops:

arkadaşlar benim doktorum aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı 3 defa cinsel ilişki önerdi. ama bazı doktorlar ilişki önermemiş. sizin doktorunuz bu konuda ne söyledi
Öneriyorlar cnm çünkü geç yumurtlama olabiliyormuş bunun içinde ilişki çok önemli dedi doktor.

Bu arada 4-5 gün Ağrı kesici yasak yumurtlama dönemi olduğu için dedi doktor. Bende neden demedim valla koşulsuz tamam dedim çıktım :oops:

canim ya evde idrardan ne zaman test yapabiliriz acaba gene 14gun sonra mi:KK66:

14 den fazla olacağı kesin çünkü kan testi bile 12 14 gün arasında belli olduğuna göre.idrar da daha geç belli olur.birde burdaki yorumlarda idrar testinde aldığımız ilaçlardan dolayı yanılma olabiliyormus.
Aşılamadan sonraki gunletde bize de gün aşırı birliktelik onerdiler

benim doktorum 8 aydır klomeni kullandırıyor. 1 yıla kadar kullandırırım kitaba uymam dedi. bu ay zorla aşılama yaptırdım. aşılamayı yaptıktan sonra bu mucize değil hamile kalamayabilirsin dedi. sanki hamile kalmamı istemiyor. 8 ay klomen çok değil mi? daha önceki doktorum da 3 ay kullandırmıştı.

Ya birşey diyeceğim doktor aşılamadan sonra gün aşırı birlikte olun diyor ya biz beceremiyoruz bir türlü ya Tövbe tövbe gecen sefer güç bela bir sefer oldu. Doktor mutlaka olmalısınız dedi ama yine güç bela olduk. Sinir bozucu bi durum ya birde olmayınca tartışıyoruz :KK22::oops: görev gibi :110: sizde durum nedir ben şuan resmen stres altındayım tekrar olması gerekiyor :KK23::KK35::KK42:

Evet canim biz de öyleyiz hatta sadece aşlamada degil nerdeyse sürekli ayni durumdayiz görev gibi görünce erkekler cok şartlaniyo ve zorlaniyo. Onlar icin de cok zor bi durum allah yardimcimiz olsun.
ben de önümüzdeki ay gidecegim 3.aşilama için ama bu ay hamiş olsam ayni seyleri tekrar yasamasam diye de dua ediyorum.

benim doktorum 8 aydır klomeni kullandırıyor. 1 yıla kadar kullandırırım kitaba uymam dedi. bu ay zorla aşılama yaptırdım. aşılamayı yaptıktan sonra bu mucize değil hamile kalamayabilirsin dedi. sanki hamile kalmamı istemiyor. 8 ay klomen çok değil mi? daha önceki doktorum da 3 ay kullandırmıştı.
valla ilk defa bukaadr cok kullanan duydum canim ve ben hic kullanmadim uc doktor degistim hicbiride vermedi bana klomen..ama bole demesi de cok yanlis keske doktorunu degisseydin ben genelde hep degistim icime sjnmeyince sonuncusu hem cok uzmandi hemde once allaha sonrada doktoruma cok guvendim.bu islerde doktorun cok onemli oldugunu dusunuyorum aklinda hic soru isareti kalmamasi lazmve senin istemedigini yaptirmammsi lazm

kizlar ya benim asiri adet sancim var noldu anlaamdim dengemmi bozuldu canim ole sikildiki kesin tutmadi :KK61::KK61:

kizlar ya benim asiri adet sancim var noldu anlaamdim dengemmi bozuldu canim ole sikildiki kesin tutmadi :KK61::KK61:

Canim hemen umutsuzluga kapilma daha cok erken gaz sancisidir o takma kafana karnini ayagini sicak tut gecer allahin izniyle. Umut bizi ayakta tutan onu da kaybedersek yigilip kaliriz. O bebekler gelecek insallah hayirlisiyla.

Canim hemen umutsuzluga kapilma daha cok erken gaz sancisidir o takma kafana karnini ayagini sicak tut gecer allahin izniyle. Umut bizi ayakta tutan onu da kaybedersek yigilip kaliriz. O bebekler gelecek insallah hayirlisiyla.
canim bilmiorum ya cok uzuluyorum ya tutmazsa die cok umudum vardi oda giderse nolurum o_O

Back
X