aşılama

Cok zor gercekten kizlar tedavi yaptirsak dert yaptirmasak dert ama yaptirirken ayri stres oluyo insan..bu ay ben yaptirmicam mesela daha rahat kafam nasilsa olmucak diorum ama iste gitmeden de olmuo..doktora gidince de acaba kafama taktigimdan mi olmuo diorum beynimi yio sorular cok zor cok :63:
Bende bu ayda olmazsa artık kapatıcam 1 seneliğine bu defteri 2 yıldır ömrümden ömür gitti. Dinlenicem ama bu arada çapa eşime temiz raporu verdi ancak diğer hastanedeki dr varikosel var diyolar ameliyat olmadan da çocuk olur diyolar ama ameliyattanda fayda görürsün demişlerdi.eşimi ameliyat ettiricem bu arada nasılsa bir sene müddet veriyolar bende dinlenmiş olurum hemde bi nevi tedavi olmuş oluruz . Ama yinede umut dünyası inş olumlu olır sonuç yarın 14. Gün tedt yaptırsam sonucu pztsi veriyolar madem o kadar beklicem bende yaptırmayım diyorum ama kararsızım.

Bende bu ayda olmazsa artık kapatıcam 1 seneliğine bu defteri 2 yıldır ömrümden ömür gitti. Dinlenicem ama bu arada çapa eşime temiz raporu verdi ancak diğer hastanedeki dr varikosel var diyolar ameliyat olmadan da çocuk olur diyolar ama ameliyattanda fayda görürsün demişlerdi.eşimi ameliyat ettiricem bu arada nasılsa bir sene müddet veriyolar bende dinlenmiş olurum hemde bi nevi tedavi olmuş oluruz . Ama yinede umut dünyası inş olumlu olır sonuç yarın 14. Gün tedt yaptırsam sonucu pztsi veriyolar madem o kadar beklicem bende yaptırmayım diyorum ama kararsızım.
canim bekleyelim belki gec dollenme olur belki sonradan cikar bu umutlar bizi yiyip bitircek acabalar omrumuzu yio biliyorum ama ne yapalm :KK12: uc sene oldu benimde bebek isteyeli ole bi cikmazda kaliyorum ki zamana biraksam kendilginden olurmu tedaviye devam etmesem nolur etsem nolur hepsi dert allahim hayirli kapilarini acsin yuzumuze gulsun insallah :KK72:

eşinin değerleri nedir bizdede varikosel var

Toplam ileri hareketli yazıyodu 7650000 toplam sayı 28 milyon du sizinki baya yüksekmiş maşallah

Amann bize bi tane lazım :) tutarsa tuttu tutöazsa ameliyata direk eşim sonra bir sene yatış :)

Mrb arkadaslar..asilama yaptiranlara birkac sorum vardi..bende bu ay asilama yaptircam esimde sorun yok bende ise hormonlar dngesiz bi de yarim rahimliyim..simdi asilama da spermler mi ön planda yoksa yumurta mi? bir de yarim rahim oldugum icin yani sol taraf yok benim sagdan yumurtlamam gerekio dmi..yoksa farketmio mu?

Ayy nolur birisi iyi haber versin çok ihtiyacim var. Ben de regl olcam acayip gergin ve hüzünlüyüm iyi bir seylere ihtiyacim var.

Ayy nolur birisi iyi haber versin çok ihtiyacim var. Ben de regl olcam acayip gergin ve hüzünlüyüm iyi bir seylere ihtiyacim var.
Valla canım inş sen verirsin o iyi haberi bize bizden hayır yok. Acayip sinirlilik var bende de bu gün her regliden önce böyle olurum zaten . Ne Hoşşş :/

ay kizlarr demeyin yaaa biriniz hatta hepiniz guzel haberi verin insallah ya o_O
onca insan okurum ederim hepsi hemen hamile kalir ilk asilamada ne nasipsizlik var anlamadim ki iyi mi kotu mu hic cozemedim :KK43::KK43:

ay kizlarr demeyin yaaa biriniz hatta hepiniz guzel haberi verin insallah ya o_O
onca insan okurum ederim hepsi hemen hamile kalir ilk asilamada ne nasipsizlik var anlamadim ki iyi mi kotu mu hic cozemedim :KK43::KK43:
Kızlarr stres yok moral bozmak yok gelicek illa o yaramazlar sadece bizimkiler biraz nazlı çıktı bekletiolar annelerini:))Hepimiz yakında ''pozitifi gördüm heyooo'' diye bağırıcaz burdan hadi bakalım 1. talihli kim:)

Kızlarr stres yok moral bozmak yok gelicek illa o yaramazlar sadece bizimkiler biraz nazlı çıktı bekletiolar annelerini:))Hepimiz yakında ''pozitifi gördüm heyooo'' diye bağırıcaz burdan hadi bakalım 1. talihli kim:)
inşAllah dedigin gibi olur mayis ayinda asilama yaptiracak olan var mi Benim gibi... benim icin ilk olacak tabi bu ay hamile kalmazsam... ay kalirim inşAllah... hsgden sonra kaliniyormuş. Rabbim bu ay nasip edrr inşAllah... kasiklarda hafif agrilar var ama tabi bu benim husnu kuruntum da olabilir:110:

akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık

Senelerdir günü gününü tutmayan adetim nedense iki aşılamamda da tam gününde gelip beni hüsrana uğratmayı yine başardı. Zaferinle öğün.

Back
X