aşılama

akşam test yaptım negatif tabiki, eşimin ısrarıyla az öncede kan verdim öğleden sonrada 2. negatifi görürüm artık
Canım sen erken davranıyorsun gibi geliyor bana. Benim doktor 15 gün sonra kan testine gel idrarda belli olmaz daha dedi. Adetin geciktimiki senin? Ne zamandı? Benim daha 1hafta var adete.

Canım sen erken davranıyorsun gibi geliyor bana. Benim doktor 15 gün sonra kan testine gel idrarda belli olmaz daha dedi. Adetin geciktimiki senin? Ne zamandı? Benim daha 1hafta var adete.
doktor 12. ngün yap dedi bana bugün 13. adetim geçmedi daha pazartesi günü, sabırsızız işte

terfi aldım ben :110: doktorumu aradım tüp bebeğe geçiyoruz dedi. reglin 3. günü gel dedi ama ben ara vermek istediğimi söyledim . gel konuşalım planlamamızı yapalım dedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarr... :cry: burdan da takip edeceğim yinede kim ne yapıyor hamiş kalanlar var mı diye :KK15:

arkadaşlar sıkmayın canınızı devam ediyoruz bırakmak yok
Rabbim bizim de muradımızı verecek dualarımızı edicez zamanı var demek ki daha moral bozmak yok
:KK15:

terfi aldım ben :110: doktorumu aradım tüp bebeğe geçiyoruz dedi. reglin 3. günü gel dedi ama ben ara vermek istediğimi söyledim . gel konuşalım planlamamızı yapalım dedi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarr... :cry: burdan da takip edeceğim yinede kim ne yapıyor hamiş kalanlar var mı diye :KK15:
canm vardır herşeyde bi hayır belki de ilk denemede tüp bebekle alıcaksın kucağına bebeğini beklemeyeceksin daha fazla
tüp bebekte yüksek tutma oranı bende yaptırcam araştırıyorum :KK34:
ne zaman düşünüyosun
yanıma arkadaş arıyorum paylaşacak bu durumları da
aşılama konusunda cok yardımcı oldunuz ALLAH razı olsun nasip değilmiş aşılama ile
şimdi geldik tüp bebek için yardımlara:KK28:

canlarim yaaa:KK43:
ne diyimki kizlar nasipten ote gidilmio dendigi gbi:63:
napalim onumuze bakicaz bende biraktim iyikide gitmemisim daha rahatim suan esimde bidaha belki tup yaparz dedi ondan suan iyiyim stresi cok fenaydi gercekten ya:KK62: herkesin adeti biseyi gecikir eder benimde hp zamaninda valla ne sans iste napican:mad:
rabbim herseyin hayirliisni versin gonlumuzdekinide hayira cevirip versin vardir bunda da bi hayir :KK51:

Aşılamada şans zaten çok düşük yaa üzülme tüp bebekle inşallah kavuşacaksındır yavruna merak etme.Benimde bugün ilk aşılamadan sonra 2. günüm. İnşaallah bu ay olurda gerek kalmaz ama olumsuz sonuçlanırsa doktoruma söledim daha aşılama denemek istemediğimi direk tüp bebeğe geçicem nasipse. İnşallah önümüzdeki ay bu ay olumsuz sonuç alan herkes hamile kalır aminnn:))

canlarim yaaa:KK43:
ne diyimki kizlar nasipten ote gidilmio dendigi gbi:63:
napalim onumuze bakicaz bende biraktim iyikide gitmemisim daha rahatim suan esimde bidaha belki tup yaparz dedi ondan suan iyiyim stresi cok fenaydi gercekten ya:KK62: herkesin adeti biseyi gecikir eder benimde hp zamaninda valla ne sans iste napican:mad:
rabbim herseyin hayirliisni versin gonlumuzdekinide hayira cevirip versin vardir bunda da bi hayir :KK51:
Bende yarın bi gideyim druma sonra gitmicem daha biraz kafamız rahatlasın. Adet oldum ama stres mideme vurdu bulanıyo artık. Önce can sonra canan ne yapalım.

canm vardır herşeyde bi hayır belki de ilk denemede tüp bebekle alıcaksın kucağına bebeğini beklemeyeceksin daha fazla
tüp bebekte yüksek tutma oranı bende yaptırcam araştırıyorum :KK34:
ne zaman düşünüyosun
yanıma arkadaş arıyorum paylaşacak bu durumları da
aşılama konusunda cok yardımcı oldunuz ALLAH razı olsun nasip değilmiş aşılama ile
şimdi geldik tüp bebek için yardımlara:KK28:
Cnm ben okullar kapansin diye bekleyeyim diyorum tup bebekte trafnsferden sonra 11-12 gun yatilyormus . Haziranda yani . Bakalim doktor ne diyecek .

Aşılamada şans zaten çok düşük yaa üzülme tüp bebekle inşallah kavuşacaksındır yavruna merak etme.Benimde bugün ilk aşılamadan sonra 2. günüm. İnşaallah bu ay olurda gerek kalmaz ama olumsuz sonuçlanırsa doktoruma söledim daha aşılama denemek istemediğimi direk tüp bebeğe geçicem nasipse. İnşallah önümüzdeki ay bu ay olumsuz sonuç alan herkes hamile kalır aminnn:))
Amin cnm . Herkes icin hayirlisi olsun

canımm hoşgeldin pınar hayıflı olsun aşılaman inş olumlu sonuçlar veririz. Neden bu kadar uzun sürdü aşılamaya geçmen rahim filmi çektiricektik hatırlıyomusun orada konuşmuştuk.
Benim ikinci aşılamam bu gün 13. Günü inş olumlu olurr. İlişki şansını arttırmak için sıkıntı yapma dr ne diyosa uygula sen inş tutar.:)
Canım hosbuldum amin insaallaah Rabbim hepimize bebeğimize kavuşmasını nasip eder benim yumurta takibinde uzun sürdü cnm 4 gün sadece kontrole gittim çok fazla yumurta varmış nerdeyse yapmiyacaklardi son anda karar verdiler pazar iğne vuruldu gece 11 de birgün ara verip asilama mi yaptılar ondan oncede klomen kullandım kısmet napalım uzuyor zamn evet ama napalım devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte hayırlısı olsun insaallaah buarada salı günü yaptılar asilama yi ama hala kasiklarimda basınç hissediyorum normal senede oldu mu basınç sen özel olarak bişey yaptnmi cnm buarada Rabbim hayırlısiyla güzel haberler vermeni nasip etsin inşaallah

Canım hosbuldum amin insaallaah Rabbim hepimize bebeğimize kavuşmasını nasip eder benim yumurta takibinde uzun sürdü cnm 4 gün sadece kontrole gittim çok fazla yumurta varmış nerdeyse yapmiyacaklardi son anda karar verdiler pazar iğne vuruldu gece 11 de birgün ara verip asilama mi yaptılar ondan oncede klomen kullandım kısmet napalım uzuyor zamn evet ama napalım devlet hastanesi olunca böyle oluyor işte hayırlısı olsun insaallaah buarada salı günü yaptılar asilama yi ama hala kasiklarimda basınç hissediyorum normal senede oldu mu basınç sen özel olarak bişey yaptnmi cnm buarada Rabbim hayırlısiyla güzel haberler vermeni nasip etsin inşaallah
Sana sadece şunu söyleyim canım bu belirtilerin hepsi ilaçdan sakına aldanma bu benim ikinci 5 gün boyunca kasıklarım ağrıdı kesin oldu dedim hissimde öyleydi bugün adet oldum ve sabahtan beri yatıyorum annem geldi sağolsun belim karnım kopuyo yerinden. Yani adetin geçmeden belli olmuyo r .dğğer hepsi ilaçların sonucu.

Arkadaşlar ankara da tedavi gören var mı aranızda tüp bebek için önerebileceğiniz bi hastane ya da dr var mı
bu ay içinde ayarlamam lazım
devlet olması önemli özel istemiyrm para sürekli işleri devlet hastanesi maddi olarak da karşıladıgı için tercihim devlet hem dr güzel ilgileniyolar
bilgisi olan arkafaşlarımdan rica ediyorum teşekkür ler şimdiden

Canim doktor ya da hastane buldun mu?
Ben ankarada zübeyde hanim kadin dogum hastanesine gidiyorum çok kalabalik oluyo ama tahminim tüm hastaneler bu şekildedir. Reglim başlasin ben de 3.aşilama için gidecem tekrar.

mrb kızlar sayfanızı yeni gördüm ben de pko hastasıyım ilk aşılamayı oldum . bugün 9. gün çookk heycanlıyım ben de ankaradayım ben bilgi hast. oldum doğru diyorsun özel mahvediyor insanı tüpp bebek için gata ya giden ark. var çok övüyor istersen oraya git randevu al ama önce çok kalabalık oluyor onun yaşı büyüktü 40 sonrası şimdi hamile ikiz bebeğe rabbim bizlere de nasip etsin inş sen önce polik. gidiyosun herhangi bi doktora sonra orda testler falan filan salı günü konsey toplanıp tüm uzmanlar karar veriyormuş eşinle gidip o konseyde doktorları dinliyorsun sonra seni tüp bebek uzmanına yönlendiriyorlar böyle anlatmıştı 7 yıldır çok yerde tedavi gördü olmadı kadının pertini çıkardılar ama simdi gatadan memnun bi git istersen bana da dua edin lütfen az önce idrar testi yaptım çıkmadı tek çizgi kendi kendime gülüyorum daha erken sen napyosun die :) kızlar bir de progestan verdi doktor bu ilaç bitecek dedi adet olursan 2. günü gel olmazsan tetkik için gel dedi progestan 3 gün sonra bitiyor ama adetim 21 inde yani ilac bitince hemen adet mi olacağım yoksa kendi tarihimi bekleyip mi gideceğim anlamadım

bu aşilama olayi olmuyo heralde.
bu ay aşilama yaptiranlarin hepsi regl oldu sanirim bizi kandiriyolar aşilama ile gebe kalinacagina pek inancim kalmadi sadece tüp bebeğe giden yolda prosedür olarak görüyorum. :(

allah tan ümit kesilmez aşılama tutmayıp sonraki ay normal hamile kalan arkadaşım var kızlar lütfen umutlu olun tüp bebek çok kolay bir işlem değil aşılamayı deniyor önce doktorlar tabi sabır sabırrr

Canim doktor ya da hastane buldun mu?
Ben ankarada zübeyde hanim kadin dogum hastanesine gidiyorum çok kalabalik oluyo ama tahminim tüm hastaneler bu şekildedir. Reglim başlasin ben de 3.aşilama için gidecem tekrar.
canm cebeci araştırma hastanesi de iyiymiş araştırıyorum hala
ama Zübeyde hanım da memnun kaldım ben güzel ilgileniyolar kalabalık evet haklısın her yer öyle ama
bilemiyorum ki bakıcaz
sende sıkma canını yolumuza devam edicez bu bi sınav elbet bi gün bitecek dertleri gönderenin hatrına dertlere sabretmek lazım sabır diyorum sadece

Back
X