canm cok sagol oraya gitmedim hiç ama gördüm baya büyüktü tüp bebek merkezi de içinde mi acaba bazıları ayrı yerde oluyo tavsiyen için bilgilerin için tesekkülermrb kızlar sayfanızı yeni gördüm ben de pko hastasıyım ilk aşılamayı oldum . bugün 9. gün çookk heycanlıyım ben de ankaradayım ben bilgi hast. oldum doğru diyorsun özel mahvediyor insanı tüpp bebek için gata ya giden ark. var çok övüyor istersen oraya git randevu al ama önce çok kalabalık oluyor onun yaşı büyüktü 40 sonrası şimdi hamile ikiz bebeğe rabbim bizlere de nasip etsin inş sen önce polik. gidiyosun herhangi bi doktora sonra orda testler falan filan salı günü konsey toplanıp tüm uzmanlar karar veriyormuş eşinle gidip o konseyde doktorları dinliyorsun sonra seni tüp bebek uzmanına yönlendiriyorlar böyle anlatmıştı 7 yıldır çok yerde tedavi gördü olmadı kadının pertini çıkardılar ama simdi gatadan memnun bi git istersen bana da dua edin lütfen az önce idrar testi yaptım çıkmadı tek çizgi kendi kendime gülüyorum daha erken sen napyosun die :) kızlar bir de progestan verdi doktor bu ilaç bitecek dedi adet olursan 2. günü gel olmazsan tetkik için gel dedi progestan 3 gün sonra bitiyor ama adetim 21 inde yani ilac bitince hemen adet mi olacağım yoksa kendi tarihimi bekleyip mi gideceğim anlamadım

senin de inşallah tutar arkadaşım hayırlı güzel sonuç alırın

test için erken olmuş ama bence adet gününü bekle hadi inşallah diyelim