aşılama

rabbim hayirlisini versin canim.
o bebişler gelecek ama bi gelsin doktordan önce poposuna şaplaği ben atacam beni neden bu kadar beklettin diye.hak etti simdiden 1.5sene bekletti. ahh bi gelseler gözümüzden sakiniriz ama nazli çikti yaramazlar.:KK51:

Amin canım hepimize inşallah

Bende bugün 2.ci asilama icin doktora gittim pazartesi ilaca başlayıp sonunda da asilama :KK46:
Canım Rabbim hayırlısiyla 2.de nasip eder ama hiç üzülme olmasada araştırdım kadariyla 3.asilamadan sonra tutmayan çok kişi var ama ondan sonraki aylarda kendiliğinden olan çok kişi var sabredicez cnm pes etmek yok insaallaah bizlerde yavrularımiza hayırlısiyla Rabbimin izniyle kavuşucaz bende 1.yi oldum bekliyorum insaallaah müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle isteyen herkese ve bana Rabbim anneligi tattirsin insaallaah

Canım Rabbim hayırlısiyla 2.de nasip eder ama hiç üzülme olmasada araştırdım kadariyla 3.asilamadan sonra tutmayan çok kişi var ama ondan sonraki aylarda kendiliğinden olan çok kişi var sabredicez cnm pes etmek yok insaallaah bizlerde yavrularımiza hayırlısiyla Rabbimin izniyle kavuşucaz bende 1.yi oldum bekliyorum insaallaah müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle isteyen herkese ve bana Rabbim anneligi tattirsin insaallaah

Amin inşallah canım isteyen herkese rabbim bu duyguyu tattirsin.doktor 5 e kadar yolu var deyince bende kendimi hazırlıyorum uzun sürece. Inşallah seninki tutar bu ay güzel haberi senden aliriz:anneadayı:

Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadı :( inş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum

Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadı :( inş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
hepsi ilaçlardan canım bütün belirtiler kesinlikle takılma yokmuş gibi devam et. Bence olumlu düşünmeyle alakası yok. Nasipse oluyo. Ama takılmıcaksın inş 3. Aşılamamda bende taılmam :) inş hayırlısıyla olur.

hepsi ilaçlardan canım bütün belirtiler kesinlikle takılma yokmuş gibi devam et. Bence olumlu düşünmeyle alakası yok. Nasipse oluyo. Ama takılmıcaksın inş 3. Aşılamamda bende taılmam :) inş hayırlısıyla olur.
Âmin inş Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadı :KK43: inş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
önce tüp sonra aşılamamı yaptın hemde hiç aşılama yapmadan, niye böyle sebebi varmı

önce tüp sonra aşılamamı yaptın hemde hiç aşılama yapmadan, niye böyle sebebi varmı
Benim teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm çok fiyakalı bir isim :) ilaçsız adet olamıyorum dolayısıyla tedavisiz hamilelik te imkansız gibi beş yıllık Evliyim bu süreçte adam akıllı tedavi olmadım geçen yıl kısa yoldan olsun umuduyla direk tüp bebek merkezine başvurdum vakit kaybetmemek adına zaten onlarda müşteri bekler gibi olduklarında hiç aşılamadan bahsetmediler yani üç aşılama sonrası tüp bebek OLDUĞUNU biliyordum aslında ama işte benim sabırsızlığım tüp bebeğe yöneldim neyse sonuç negatif bir yıl geçti iki üç ay önce iğnelerle yumurta takibi yapıldı olmadı yine birde aşılama denemeye karar verdim :)

Benim teşhisim Hipogonadotropik HipogonadiZm çok fiyakalı bir isim :) ilaçsız adet olamıyorum dolayısıyla tedavisiz hamilelik te imkansız gibi beş yıllık Evliyim bu süreçte adam akıllı tedavi olmadım geçen yıl kısa yoldan olsun umuduyla direk tüp bebek merkezine başvurdum vakit kaybetmemek adına zaten onlarda müşteri bekler gibi olduklarında hiç aşılamadan bahsetmediler yani üç aşılama sonrası tüp bebek OLDUĞUNU biliyordum aslında ama işte benim sabırsızlığım tüp bebeğe yöneldim neyse sonuç negatif bir yıl geçti iki üç ay önce iğnelerle yumurta takibi yapıldı olmadı yine birde aşılama denemeye karar verdim :)
madem tüp yapmışsın aşılamayla hiç uğraşmadan 2. tüpü denesen

Bulunduğum Şehirde tüp bebek merkezi yok yaz sonu ist da niyetim var yine işte o zamana kadar boş geçmesin diye aşılamalara devam

Birde Dr Um aşılama ilde sonuç alabileceğimi söyledi inş tüp bebeğe gerek kalmaz

Arkadasimin ablasina da tüp bebek dediler ankaraya geldiler tedaviye başlamak için meger hamileymiş. Rabbim bize de böyle sürprizler yasamayi nasip etsin hayirlisiyla.

Arkadaşlar merhabalar aşıla yaptırıp bekleyenlere umut olsun diye yazmak istedim uzun zamandır sessizce forumu takip ediyordum. Bende 35 Yaşında Evlenip çocuk sahibi olmak için 2 yıl uğraştım en sonunda 37 Yaşında nedenleri üzerine yoğunlaştım bütün tahlilleri eşimle birlikte yaptırdık hsg dahil hiç bir problem bulunamadı hatta bu süreçte İstanbul emsey de bir aşılama yaptırdım olumsuz sonuç aldım. Daha sonra geçen ay 38 YAŞ oldum bu arada direk tüp bebek merkezine gittim doktor sonuçların iyi bir kez de biz aşılama deneyelim olmaz sa tüp bebek deneyelim dedi.
Neyseki Mart Ayında tedaviye başladım yaklaşık 5 gün puregon iğne (75cc) Yaptım ara ara yumurta takibine gittim 2 adet yumurta büyüdü biri sağda biri solda ikiside 20 mm olduğunda 29 marta çatlatma iğnesi vuruldum bir gün sonra 31 martta eşimle gittik ve aşılama işlemim yapıldı. 3 gündür evde değişik markalar ile gebelik testi yapıyorum ve sonuç pozitif. SANIRIM HAmileyimmmmmm.... Yarın kan sonucunda göreceğiz

Arkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...

Ohh sonunda güzel bi haber.:KK76::21:
canim cok sevindim valla gözlerim doldu.darisi bize olsun insallah.

Amin cnm insaallaah Rabbim duysun sesini ama ilk asilama da olmayacaktır gibi bir his var bende nedense dün tv Dr asilama yi tedavülden kaldırmayı düşünüyoruz dedi sadece tüp bebek yapılacakmis galiba kısmet artık napalım cnm sabırla bekliycez sende dert etme stres yapmamanız gerekir ama benim Psikolojiye bozuldu nerde bebek yada hamile görsem Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi insaallaah Rabbim evlat hasreti çeken herkese evladını nasip eder insaallaah cnm

Slm kızlar bende 10 nisanda ilk aşılamamı Yaptırdım aşılamadan sonra alt karın ve kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyor yatakta zor dönüyorum gaz var dün şiddetli bir baş Dönmesi yaşadım hafif mide bulantısı ve dün gece afedersiniz kahverengi bir akıntı gördüm kötü kokulu bu Tür yan etkileri yaşayan var mı acaba inş ohss değildir 25 Nisan test tarihi sonrasında günde 3 tane estrofem crinone jel ve pruluton diye bir iğne verdi bende kendim folbiol alıyorum birde coraspin alayım diyorum bir yıl önce tüp bebek denedik olmadı :KK43: inş bu sefer olmuştur gerçi pek olumlu hissetmiyorum
Arkadaşlar merhaba kan tahlil sonucum 81.44 Beta hcg yani hiç umudum yokken ikinci aşılama tuttu sanırım darısı isteyen herkezin başına zorluğunu yaşayanlar anlar...
Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindan

Geçen gün 4yaşinda bi çocuk senin bebegin yok mu dedi. Bu soruyu sormayan bi sen kalmiştin dedm. :) şaka gibi.
hiç anne olamayacakmişim gibi geliyo artik.
önümüzdeki hafta 3.aşilamayi da deneyecem tutmazsa yaz sonuna kadar birakcam.
insanlar başlamişken hiç ara verme diyo ama yaşanan psikolojiyi kimse bilmiyo. Ne zor yollardan geçiyoruz. Rabbim imtihanini alninin akiyla geçenlerden etsin.amin.

Back
X