aşılama

Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindan
Ümidini yitirme benim umudum kalmamıştı yaşım 38 olduğu için direk tüp bebek dedik ama doktorumuz Değerler iyi bir deneyelim dedi sadece olan bu inşallah Allah sağlıkla Devamını nasib eder sizlerede tabiki

Merhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindan
Umarım sende de tutar bazı belirtiler oluyor aslında ilk aşılamamda hiç bir değişiklik hissetmedim ama bunda kasıklarımda batmalar ilk hafta oldu yıkanan spermden kaynaklanıyormuş. Son Günler'de de kasıklarımda değişik bir karıncalanmaya benzer bir duygu yaşıyordum 10. Günümde idrar testi Yaptım yaklaşık 1 saat sonra çokkkk silikkk bir ikinci çizgi görünce Early prediktör aldım doktora gidene kadar Yaptım sürekli koyulaşmaya gördüm. Tavsiye ederim ama moral durumunu etkilemeyecekse

Umarım sende de tutar bazı belirtiler oluyor aslında ilk aşılamamda hiç bir değişiklik hissetmedim ama bunda kasıklarımda batmalar ilk hafta oldu yıkanan spermden kaynaklanıyormuş. Son Günler'de de kasıklarımda değişik bir karıncalanmaya benzer bir duygu yaşıyordum 10. Günümde idrar testi Yaptım yaklaşık 1 saat sonra çokkkk silikkk bir ikinci çizgi görünce Early prediktör aldım doktora gidene kadar Yaptım sürekli koyulaşmaya gördüm. Tavsiye ederim ama moral durumunu etkilemeyecekse
Insaallaah canım insaallaah tutar aslında tutamadı için hiçbir neden yok ama kısmet işte Rabbim nasip eder insaallaah hamile lerin dilekleri daha çok kabul olurmuş bizler için dualarına çok sevindim devamında isterim ;) bendede ilk günler acayip gaz sancısı olmuştu bugün asilama yaptırmalı 1 hafta oldu gecen ay 20 de adet olmuştum onu bekliycez artık hoş hiç gününde olmadım şimdiye kadar ama inadına erken bile olur diye düşünüyorum olursam çok üzülme çünkü 2 ve denemede daha iyi sonuçlar elde ediliyor kiloda vermiş olucam ozaman kadar 9 lu rakamlardan 7 li rakamları görmek nasip oldu insaallaah hamile kalmaya nasip olmuştur yada olur Rabbimin izniyle allahım sanada kolay ve saglikli bir hamilelik ve doğum nasip eder cnm sabırlı olmaktan yapabileceğimiz bişey yok buarada benimde sağ tarafında sürekli batmalar oluyor bende çok fazla yumurta üretimi varmış ondandir diye düşünüyorum ama insaallaah bebeğimizin bi belirtisidir birde bende iştah açılması başladı zor tutuyorum kendimi ya senede olmusmuydu

Kizlar bisey sorcam.
kizlik zarinin durmasi gebeligi güçleştiriyo olabilir mi? Nette baktim sorun olmaz yaziyo ama belki etkisi vardir. Gerçi doktor aşlama yaparken zari görüyodur ve katater daha içeri gidiyo spermler de içeri gider.mantiksiz sanirim.uff ne düşnecegimi şaşirdim.:(

Kizlar bisey sorcam.
kizlik zarinin durmasi gebeligi güçleştiriyo olabilir mi? Nette baktim sorun olmaz yaziyo ama belki etkisi vardir. Gerçi doktor aşlama yaparken zari görüyodur ve katater daha içeri gidiyo spermler de içeri gider.mantiksiz sanirim.uff ne düşnecegimi şaşirdim.:KK43:
kızlık zarın durutumuki

kızlık zarın durutumuki

Benim hiç kanamam olmadi ilk ilişkiden sonra da doktora gittim esnek ve duruyo dedi. O günden sonra da hiç kanamam olmadi yani muayenelerde faln da olmadi duruyo yani yerinde. Arkadaşima da böyle oldu o hamile kaldi ama ben artik her seyi düşünüyorum.

Geçen gün 4yaşinda bi çocuk senin bebegin yok mu dedi. Bu soruyu sormayan bi sen kalmiştin dedm. :) şaka gibi.
hiç anne olamayacakmişim gibi geliyo artik.
önümüzdeki hafta 3.aşilamayi da deneyecem tutmazsa yaz sonuna kadar birakcam.
insanlar başlamişken hiç ara verme diyo ama yaşanan psikolojiyi kimse bilmiyo. Ne zor yollardan geçiyoruz. Rabbim imtihanini alninin akiyla geçenlerden etsin.amin.
hehe :)) güldürdün beni. Sorma dünde ben duydum köydeki kadınlar bekarken onun la bununla geziyoz diye laf çıkarırlardı şimdi evlendik bebekleri hala yokmu ne bekliyolar yolalarmış. Ya bu millet nasıl bişey illa bi yerden çekiştirecekler. O da olur inş. İkinci yokmu derler :)

Kizlar bugün 3.aşilamayi oldum simdi sonuc bekleyecem rabbim hayirlisini versin insallah cümlemize.amin.

Kizlar bende bugunlerde asilma yaptircam ama adetin 5.gunu gitsem tedaviye baslanir mi? Bugun 3.gunu ve sanirsam yarina kadar adetim biter gibi..4.gunu de gelebilirsin demislerdi ama yarin gidemiycem galiba..sali gitsem sorun olur mu ki..zaten biliosunuz ilaclarimi goturcem dozlarini ayarlycaklar galiba bir de vajinal muayene olur herhalde pek bilmiyorum..asilama yapanlar bilgi verebilir mi bana

Kizlar bende bugunlerde asilma yaptircam ama adetin 5.gunu gitsem tedaviye baslanir mi? Bugun 3.gunu ve sanirsam yarina kadar adetim biter gibi..4.gunu de gelebilirsin demislerdi ama yarin gidemiycem galiba..sali gitsem sorun olur mu ki..zaten biliosunuz ilaclarimi goturcem dozlarini ayarlycaklar galiba bir de vajinal muayene olur herhalde pek bilmiyorum..asilama yapanlar bilgi verebilir mi bana

Bana ilk 5 günde başlıyoruz demişlerdi ama doktora göre degisebilir

Bana da 4.gunde olur demisti ama 5.gunde olur diye dusunuyorum..ilaclarimi goturcem asilama icin ne yapilcak pek bilmiyorum..bir de benim adetim bitti gibi damla damla gelio..yine de 5.gun olur mu..bir de ne yapacaklar ki vajinal muayene mi sadece yoksa kan falan da alirlar mi

Kizlar bilen yok mu ya 5.gun gitsem kabul edilir mi..bir de o gun ne yapiliyor

Alttan muayene ediliyor yumurta sayısı ve kaç mm falan onlara bakılıyor ona göre ilaç verilip sonra tekrar cagirir doktor yumurta kontrolünü kaç mm olduğunu söyler yumurtanin gelişimine göre bir kac kez daha çağırır yumurta yeterli büyüklükte ise catlatma ignesini belirli saatte yaptirmani söyler ve iğneden sonra 36 saat içinde aşılama yapılıyor

Son düzenleme:
Benimde 5. Günüm asilamada rabbim utandirmasin
iyi akşamlar arkadaşlar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım doktor biraz kanaman olabilir dedi ama kan falan gelmedi biraz kirli akıntı geldi doktara sordum daha iyi falan dedi bugün doktara gittim progesran ilaçı verdi kısemartık bakalım allah isteyen herkeze versin evlat

Back
X