- 5 Mart 2014
- 17
- 11
- 8
- 35
Adet olmam gereken ilk gündü bu Değeri aldığımda bu gün hcg değerimde 151.88 çıktı 2 gün sonra tekrar edilecekKaçıncı günündü canım bi değer çıktığında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmam gereken ilk gündü bu Değeri aldığımda bu gün hcg değerimde 151.88 çıktı 2 gün sonra tekrar edilecekKaçıncı günündü canım bi değer çıktığında?
Ümidini yitirme benim umudum kalmamıştı yaşım 38 olduğu için direk tüp bebek dedik ama doktorumuz Değerler iyi bir deneyelim dedi sadece olan bu inşallah Allah sağlıkla Devamını nasib eder sizlerede tabikiMerhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindan
Umarım sende de tutar bazı belirtiler oluyor aslında ilk aşılamamda hiç bir değişiklik hissetmedim ama bunda kasıklarımda batmalar ilk hafta oldu yıkanan spermden kaynaklanıyormuş. Son Günler'de de kasıklarımda değişik bir karıncalanmaya benzer bir duygu yaşıyordum 10. Günümde idrar testi Yaptım yaklaşık 1 saat sonra çokkkk silikkk bir ikinci çizgi görünce Early prediktör aldım doktora gidene kadar Yaptım sürekli koyulaşmaya gördüm. Tavsiye ederim ama moral durumunu etkilemeyecekseMerhaba Rabbim sağlıcakla kucağına almayi da nasip etsin darısı da bizim başımıza insaallaah bende ilk asilama mi yaptırmalı yarın 1 hafta olacak insaallaah bende müjdeli haberimi sizlerle böyle paylaşabilirim umut oldunuz valla olmasada 2.yi dört gözle bekliycez en azindan
Insaallaah canım insaallaah tutar aslında tutamadı için hiçbir neden yok ama kısmet işte Rabbim nasip eder insaallaah hamile lerin dilekleri daha çok kabul olurmuş bizler için dualarına çok sevindim devamında isterimUmarım sende de tutar bazı belirtiler oluyor aslında ilk aşılamamda hiç bir değişiklik hissetmedim ama bunda kasıklarımda batmalar ilk hafta oldu yıkanan spermden kaynaklanıyormuş. Son Günler'de de kasıklarımda değişik bir karıncalanmaya benzer bir duygu yaşıyordum 10. Günümde idrar testi Yaptım yaklaşık 1 saat sonra çokkkk silikkk bir ikinci çizgi görünce Early prediktör aldım doktora gidene kadar Yaptım sürekli koyulaşmaya gördüm. Tavsiye ederim ama moral durumunu etkilemeyecekse
kızlık zarın durutumukiKizlar bisey sorcam.
kizlik zarinin durmasi gebeligi güçleştiriyo olabilir mi? Nette baktim sorun olmaz yaziyo ama belki etkisi vardir. Gerçi doktor aşlama yaparken zari görüyodur ve katater daha içeri gidiyo spermler de içeri gider.mantiksiz sanirim.uff ne düşnecegimi şaşirdim.![]()
kızlık zarın durutumuki
hehe :)) güldürdün beni. Sorma dünde ben duydum köydeki kadınlar bekarken onun la bununla geziyoz diye laf çıkarırlardı şimdi evlendik bebekleri hala yokmu ne bekliyolar yolalarmış. Ya bu millet nasıl bişey illa bi yerden çekiştirecekler. O da olur inş. İkinci yokmu derler :)Geçen gün 4yaşinda bi çocuk senin bebegin yok mu dedi. Bu soruyu sormayan bi sen kalmiştin dedm. :) şaka gibi.
hiç anne olamayacakmişim gibi geliyo artik.
önümüzdeki hafta 3.aşilamayi da deneyecem tutmazsa yaz sonuna kadar birakcam.
insanlar başlamişken hiç ara verme diyo ama yaşanan psikolojiyi kimse bilmiyo. Ne zor yollardan geçiyoruz. Rabbim imtihanini alninin akiyla geçenlerden etsin.amin.
Kizlar bugün 3.aşilamayi oldum simdi sonuc bekleyecem rabbim hayirlisini versin insallah cümlemize.amin.
Amin canım inş. Bende bugün oödum 3. Aşılamamı hayırlısıyla inş neyse o olsun.Kizlar bugün 3.aşilamayi oldum simdi sonuc bekleyecem rabbim hayirlisini versin insallah cümlemize.amin.
Amin canım inş. Bende bugün oödum 3. Aşılamamı hayırlısıyla inş neyse o olsun.Kizlar bugün 3.aşilamayi oldum simdi sonuc bekleyecem rabbim hayirlisini versin insallah cümlemize.amin.
Kizlar bende bugunlerde asilma yaptircam ama adetin 5.gunu gitsem tedaviye baslanir mi? Bugun 3.gunu ve sanirsam yarina kadar adetim biter gibi..4.gunu de gelebilirsin demislerdi ama yarin gidemiycem galiba..sali gitsem sorun olur mu ki..zaten biliosunuz ilaclarimi goturcem dozlarini ayarlycaklar galiba bir de vajinal muayene olur herhalde pek bilmiyorum..asilama yapanlar bilgi verebilir mi bana
Kizlar bilen yok mu ya 5.gun gitsem kabul edilir mi..bir de o gun ne yapiliyor
iyi akşamlar arkadaşlar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım doktor biraz kanaman olabilir dedi ama kan falan gelmedi biraz kirli akıntı geldi doktara sordum daha iyi falan dedi bugün doktara gittim progesran ilaçı verdi kısemartık bakalım allah isteyen herkeze versin evlatBenimde 5. Günüm asilamada rabbim utandirmasin