Cnm progestan verdi bana oda hamile kalirsam dusuk önleyiciymis ikimizde ayni gun yaptirmisiz ins tutmustur ama erken degilmi test yapman icin ben adet gunumu beklemeyi dusunuyorum cunku sanada sorayim dedim nie erken yapiyosunBende 6 kasimda yaptırmıştım canim.aşılama sonrasi hic ilac verilmedi bana nasipse 4 gun sonra tahlil yapcam.
Ins tutmustur cnmbende 9 kasımda oldum ama bana ilac vermedisuan mıdem bulanıyor ve akıntım cok ıns tutar hepımızın
Evet progestan dusuk onleyici ve tutunmasini sağlıyor daha onceden bende kullanmistim.asilamadan 12 gun sonra belli oluyor genelde onun icin test yapmak istedim cnm insallah belli olur :)Cnm progestan verdi bana oda hamile kalirsam dusuk önleyiciymis ikimizde ayni gun yaptirmisiz ins tutmustur ama erken degilmi test yapman icin ben adet gunumu beklemeyi dusunuyorum cunku sanada sorayim dedim nie erken yapiyosun
Inşallah ikimiznde tutmusturr benide gaza getirdin ya bendemi yapsam test :)[/QUOTE]OTE="biriz26, post: 43555415, member: 522985"]Evet progestan dusuk onleyici ve tutunmasini sağlıyor daha onceden bende kullanmistim.asilamadan 12 gun sonra belli oluyor genelde onun icin test yapmak istedim cnm insallah belli olur :)
Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor[/QUOTE]Inşallah ikimiznde tutmusturr benide gaza getirdin ya bendemi yapsam test :)
silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum[/QUOTE]Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor
silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum[/QUOTE]Insallah tutmuştur yaaa.dun dayanamadim test yaptim :) cok silik cikti yok denilcek kadar bugunde dayanamadim kan verdim sonuc yarin belli olacak.ama icimde bir umut,gebelik yok diyor
Kan testinde tahmin ettigim gibi gebelik yok cikti.sende ki durumlar ne cnm var mi bir gelisme.[/QUOTE]silik çkktı derken fotosunu atabilirmisin inş. hamilesindir cnm bende de hiç umut yok umutlanmak istemiyorum
Test yapsaydin belkide olabilirKizlar asilama olmuştum bu ay ama galiba dun adet oldum cok migrenim tuttu bende 3 tane agri kesici ictim normaldede az gelen adetim hic gelmiyo arada kahverengi kan geliyo baskada bisey yok sizce doktora gitmelimiyim..teyzem üstüne gorme olmus olabilir dedi sizce olabilirmi
Kadin doguma gitcem yarin kanda belli olurbiriz26 .!.:Test yapsaydin belkide olabilir
[/QUOTE]pazartesi histeroskopi oldum.Bu adet dönemimde aşılama yapılacak.Süreçleri hakkında fikri olan yazabilir mi korkuyorum.iğneler falan yazarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?