Aşılama

Kizlar inş hepimizde hamileyizdir bide aksam uyuyakaldim demistim ya agzim zehir gibiydi su ictim tadini alamadim acaba hastami oluyorum ya

Canm erken falan diyorum ama sendeki tam hamilelik belirtisi :) hadi hayırlısı canm inş hamilesindir
Agzinizdan bal damliyo ins oyledir birde asilama yaptirmadan birgun once doktor yumurtalarin cok guzel dedi yani yumurtam cokmuus ikiz gebelikte sık karsilasiliyomus asilamalarda doktor asilama gunu tekrar bakmadi catlayip cstlamadiginada bakmadi

Karnimda şişlik var istahim kesildi dudaklarim kuruyo sürekli canm ve çok tuvalte gidiyorum. Goguslerim fena sisti ve hassaslasti
Aynennnn belirtilerin aynisi bende var :)) ama ben normalde de tuvalete zaten surekli gittigim icin bana gore pek yeni bisi diil bu :)))

Agzinizdan bal damliyo ins oyledir birde asilama yaptirmadan birgun once doktor yumurtalarin cok guzel dedi yani yumurtam cokmuus ikiz gebelikte sık karsilasiliyomus asilamalarda doktor asilama gunu tekrar bakmadi catlayip cstlamadiginada bakmadi
Ama gercekten oyle.. yani cok erken aslinda ama tum belirtiler de var:) insallah canim hepimizin icin dua edelim aaaamin..

Ama gercekten oyle.. yani cok erken aslinda ama tum belirtiler de var:) insallah canim hepimizin icin dua edelim aaaamin..
Amin cnm herzaman duamda ben gibi evlat icin yanan kadinlarada versin diye dua ediyorum rabbim tez zamanda gobuslerimizi bebislerle doldursun

SLM KIZLAR 9 KASIMDA AŞILAMA OLDUM ..BUGUN 6.GÜNÜM COK HEYECANLIYIM...AŞILAMA OLUP BELIRTILERI YAŞAYANLAR CEVAP YAZABİLİRMİ
Canim hayirli olsun Allahberaberinde olsun ve bebegine kavus.. genelde yasanan surec soyle oluyocamim. Ilk 6 7 gun igne
erin ve catlatma ignesini etkisiyle hormonlar cok yukseliyor dolayosiyla cok yogun kasik agrisi bel agrisi goguslerde siskinlik ve uclarda ciddi hassasiyet oluyor. 7. 8.gunden sonra ilac artik geri cekilio ve bu belirtiler cok azalio. Sonrasinda herkesin yasadiklari farklilasio ama geneldebel agrisi devam edio. Ama elbette mutlaka bole olmak zorunda diil.. benim bu surecte takipettigim gelismeler bole oluyo..

OTE="ls81, post: 43542965, member: 714718"]Canim hayirli olsun Allahberaberinde olsun ve bebegine kavus.. genelde yasanan surec soyle oluyocamim. Ilk 6 7 gun igne
erin ve catlatma ignesini etkisiyle hormonlar cok yukseliyor dolayosiyla cok yogun kasik agrisi bel agrisi goguslerde siskinlik ve uclarda ciddi hassasiyet oluyor. 7. 8.gunden sonra ilac artik geri cekilio ve bu belirtiler cok azalio. Sonrasinda herkesin yasadiklari farklilasio ama geneldebel agrisi devam edio. Ama elbette mutlaka bole olmak zorunda diil.. benim bu surecte takipettigim gelismeler bole oluyo..[/QUOTE]
Cok heyecanliyim 7 yıllık evliyim ilk asilamam allah herkese nasip eylesin hayirlisiyla

Kizlar bende 6 kasimda asilama yaptirdim bugun tam 1 hafta oldu kasiklarimda agrim var birde mide bulantim ve bas donmem var progestan kullaniyorum doktor asilamadan sonra verdi oda bas donmesi yapiyo sizdede olmusmuydu
Bende 6 kasimda yaptırmıştım canim.aşılama sonrasi hic ilac verilmedi bana nasipse 4 gun sonra tahlil yapcam.

Kızlar bişey soracağım geçen ay aşılama yaptırdım yalnız negatif çıktı kan testim devamında kanamam geldi yalnız 3 gün sürdü sadece sonra lekelenme oldu bitti şuanda baş dönmesi ve mide bulantısı yorgunluk var ilaçların etkisi olabilirmi

Ilaclarin etkisiyle Asilamadan sonraki ayda hamile kalanlar oldugunu duymustum bu sitede.hadi insallah bunlarin hepsi hamilelik belirtileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…