cnm ne yaptın test yaptırdın mı bende de inanılmaz bi ağrı var şuan olacakmış gibi sonucunu merakediyorumKızlar bugün asilamada 14.Günüm sanki regli olucakmis gibi hissediyorum doktorum 9.unda yaptir kan testi dedi ne yapayım sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ne yaptın test yaptırdın mı bende de inanılmaz bi ağrı var şuan olacakmış gibi sonucunu merakediyorumKızlar bugün asilamada 14.Günüm sanki regli olucakmis gibi hissediyorum doktorum 9.unda yaptir kan testi dedi ne yapayım sizce
bugün 7. günüm regl olacakmış gibi ağrım var ümitsizliğe düşüyorum bazen olmayacak gibi inşallah güzel sonuçlar alırsın canm rabbim yüzünü güldürür sonucunu alınca yaz cnm bize de ümit olur dua edecemYaptırdım canm bekliyorum öğleden sonra dediler kalbim cikicak sen naptin
Kızlar negatif 0.296 çıktı bundan 6 gun once 3.31 çıkmıştı uzulmedim daha vakti var demekki rabbim bilir[/QUOTE
demekki daha vakti var cnm hakkında hayırlısı rabim harşeyin hayırlısını bilir
Peki aşılamanız tuttu mu?benimki 69 du yapıldı aşılama
bugün 9.günüm bildiğim kadarıyla 14.gün kan testinde belli oluyorPeki aşılamanız tuttu mu?
İnşallah tutmuştur.bugün 9.günüm bildiğim kadarıyla 14.gün kan testinde belli oluyor
İnşallah tutmuştur.
Merhaba bende aşılama yaptırdım afyonda fakat ilaçlarım 400₺ tuttu meden ki? Aşılama da 550₺Ben afyondYım 750 tl aşılama ilaçlarda raporla 60 tl
özel hastene de mi yaptırdın cnmMerhaba bende aşılama yaptırdım afyonda fakat ilaçlarım 400₺ tuttu meden ki? Aşılama da 550₺
Evet parkta.senin sonuç belli mi noldu?özel hastene de mi yaptırdın cnm
yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayıEvet parkta.senin sonuç belli mi noldu?
Benim 14. Günüm ama cesaretim yok testeyok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı
Bence bian önce yaptir kan testini ve bize de haberler ver en guzelinden. Kasık ağrıların olmusmuydu ilk gunlerdeBenim 14. Günüm ama cesaretim yok testerahim filmi çekildi gonal f iğne kullandım 9 gün sürekli yumurtalar takip edilip e2 hormonuna bakıldı.çatlatma iğnesi yapılıp aşılama oldum.çatlayıp çatlamadığına bakmadı
değerleriniz nasıldı sizin?
İlk günler oldu biraz o çatlamadan dolayıymış sanırım.son iki gündür hafif ağrı hissediyorum ara ara.başka belirtim yok.korkuyorum olumsuz sonuçtanBence bian önce yaptir kan testini ve bize de haberler ver en guzelinden. Kasık ağrıların olmusmuydu ilk gunlerde
Sendeki iyi sabirmis :) ben dayanamaz yaptirirdim. Bence hiç beklemeİlk günler oldu biraz o çatlamadan dolayıymış sanırım.son iki gündür hafif ağrı hissediyorum ara ara.başka belirtim yok.korkuyorum olumsuz sonuçtanama hemen hemen herkes erken adet olmuş benim adetlerim çok düzenliydi.günüm bugün ama olmadım :)
Doktor 15. Gün gel demişti söz dinliyorum :) ya umutsuzum sanırım önceden de yumurtam çatlamayıp adetim gecikmişti öyle bişey mi var acaba diyorum.3 yumurtam oluşmuştu 19-20-21 mm diSendeki iyi sabirmis :) ben dayanamaz yaptirirdim. Bence hiç bekleme