• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kızlar bugün asilamada 14.Günüm sanki regli olucakmis gibi hissediyorum doktorum 9.unda yaptir kan testi dedi ne yapayım sizce
cnm ne yaptın test yaptırdın mı bende de inanılmaz bi ağrı var şuan olacakmış gibi sonucunu merakediyorum

Yaptırdım canm bekliyorum öğleden sonra dediler kalbim cikicak sen naptin

Yaptırdım canm bekliyorum öğleden sonra dediler kalbim cikicak sen naptin
bugün 7. günüm regl olacakmış gibi ağrım var ümitsizliğe düşüyorum bazen olmayacak gibi inşallah güzel sonuçlar alırsın canm rabbim yüzünü güldürür sonucunu alınca yaz cnm bize de ümit olur dua edecem

Kızlar negatif 0.296 çıktı bundan 6 gun once 3.31 çıkmıştı uzulmedim daha vakti var demekki rabbim bilir

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı

Bana da salı günü ilk aşılamam yapıldı bugün 3. Günüm. Ilk aşılamam daha.daha önce klomen kullanmıştım ama catlamamisti. Sonra asilmaya geçti yumurta sayım çok olduğu için aşılama yapamıyorum doktorum. Bu ay çok güzel olduğunu 2 yumurtam in da catladigini söyledi doktorum. Yalnız sol kasigimda gaz sıkışması gibi ağrı ve batmalar oluyor. Ayın 23unde kanda bakılacak. Ins tutar :)

Evet parkta.senin sonuç belli mi noldu?
yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı

yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı
Benim 14. Günüm ama cesaretim yok teste :( rahim filmi çekildi gonal f iğne kullandım 9 gün sürekli yumurtalar takip edilip e2 hormonuna bakıldı.çatlatma iğnesi yapılıp aşılama oldum.çatlayıp çatlamadığına bakmadı :( değerleriniz nasıldı sizin?

Benim 14. Günüm ama cesaretim yok teste :KK43: rahim filmi çekildi gonal f iğne kullandım 9 gün sürekli yumurtalar takip edilip e2 hormonuna bakıldı.çatlatma iğnesi yapılıp aşılama oldum.çatlayıp çatlamadığına bakmadı :KK43: değerleriniz nasıldı sizin?
Bence bian önce yaptir kan testini ve bize de haberler ver en guzelinden. Kasık ağrıların olmusmuydu ilk gunlerde

Bence bian önce yaptir kan testini ve bize de haberler ver en guzelinden. Kasık ağrıların olmusmuydu ilk gunlerde
İlk günler oldu biraz o çatlamadan dolayıymış sanırım.son iki gündür hafif ağrı hissediyorum ara ara.başka belirtim yok.korkuyorum olumsuz sonuçtan :( ama hemen hemen herkes erken adet olmuş benim adetlerim çok düzenliydi.günüm bugün ama olmadım :)

İlk günler oldu biraz o çatlamadan dolayıymış sanırım.son iki gündür hafif ağrı hissediyorum ara ara.başka belirtim yok.korkuyorum olumsuz sonuçtan :KK43: ama hemen hemen herkes erken adet olmuş benim adetlerim çok düzenliydi.günüm bugün ama olmadım :)
Sendeki iyi sabirmis :) ben dayanamaz yaptirirdim. Bence hiç bekleme

Sendeki iyi sabirmis :) ben dayanamaz yaptirirdim. Bence hiç bekleme
Doktor 15. Gün gel demişti söz dinliyorum :) ya umutsuzum sanırım önceden de yumurtam çatlamayıp adetim gecikmişti öyle bişey mi var acaba diyorum.3 yumurtam oluşmuştu 19-20-21 mm di

Back
X