• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Doktor 15. Gün gel demişti söz dinliyorum :) ya umutsuzum sanırım önceden de yumurtam çatlamayıp adetim gecikmişti öyle bişey mi var acaba diyorum.3 yumurtam oluşmuştu 19-20-21 mm di
Benim aşılama yaparken baktı doktorum çok net catlama olmuş belli dedi. Dr kendisi mi yapacak kan testini

8 aralık salı günü yapıldı benim. 22 aralık adet tarihim 23 ünde kan testi yaptir dedi.ama sol tarafta çok batmalar oluyor. Az önce sordum normaldir dedi
Benim de hem sağda hem solda batmalarım oldu.hatta gece yarısı uykumdan uyandırdı sancı sonra olmadı.eşinin sperm sayısı hızı nasıldı?

Benim 14. Günüm ama cesaretim yok teste :KK43: rahim filmi çekildi gonal f iğne kullandım 9 gün sürekli yumurtalar takip edilip e2 hormonuna bakıldı.çatlatma iğnesi yapılıp aşılama oldum.çatlayıp çatlamadığına bakmadı :KK43: değerleriniz nasıldı sizin?
fsh 10.88 e2 69.74 lt 9.55 tsh 2.17 proklatin 8.27 dr normal dedi bana da unofolik asit +klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 2 tane yumurtam oluştu aşılamanın yapılacağı gün bakılmadı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına o yüzden merak ettim özelde bakıldı mı die inş tutunmuştur rabbim hakkımızda hayırlısını versin

fsh 10.88 e2 69.74 lt 9.55 tsh 2.17 proklatin 8.27 dr normal dedi bana da unofolik asit +klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi verdi 2 tane yumurtam oluştu aşılamanın yapılacağı gün bakılmadı yumurtanın çatlayıp çatlamadığına o yüzden merak ettim özelde bakıldı mı die inş tutunmuştur rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Benim e2 647 çıkmıştı neden o kadar fark var acaba? İnşallah güzel haberler alırız.heyecandan midem bulanıyo resmen benim günüm yarın

Benim e2 647 çıkmıştı neden o kadar fark var acaba? İnşallah güzel haberler alırız.heyecandan midem bulanıyo resmen benim günüm yarın
rabbim hakkında hayırlısını versin cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın bizleri de haberdar et cnm

yok cnm 10. günüm benim bnde devlet hastanesinde yaptırdım aşılamın aşamaları nasıldı devletle özel arasında bir fark var mı merak ediyorum yumurtaların çatlayım çatlamadığına baktımı ultrasonla ondan sonra mı yaptı aşılamayı
Merhaba siz devlette mi denediniz ben ilk aşılamamı özelde denedim fakat sonuç alamadım üstelik hiç bir hormon değerine bakılmadı devlette nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

Merhaba siz devlette mi denediniz ben ilk aşılamamı özelde denedim fakat sonuç alamadım üstelik hiç bir hormon değerine bakılmadı devlette nasıl oluyor anlatabilir misiniz?[/QUOTE
adetin 3.günü hormon tahlili istedi doktor değerler normal çıktı ilaç olrak unofolik asit+klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi veridi 2 tane yumurtam oluştu aşılama yapalım dedi spermlerin yıkanma işlemi yapılmıyormuş devlette onun için özel bi hastene de yaptırdık 100 tl ödedik aşılama öncesi yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılmadı bell bir saat vermişti ogün gittik yaptırdık yarım saat dinlen dediler o kadar para falanda ödemedik

B3nde asiLama yaptirmak istiyorum cok zor mu ve 3 aylik evliyim sizce erken mi benmi acele ediyorum

B3nde asiLama yaptirmak istiyorum cok zor mu ve 3 aylik evliyim sizce erken mi benmi acele ediyorum
Zorluk derken canınin yanmasindan bahsediyorsan canın yanmiyor. Acisiz bir işlem. Sadece süreç yoruyor insanı gün saymak ve beklemek.ustune bir de tutmadiysa daha da bir uzuluyorsun. Bence 3 sene olmadıysa tabiki de yaptirmalisin. Tabi doktorun karar verecek.

Zorluk derken canınin yanmasindan bahsediyorsan canın yanmiyor. Acisiz bir işlem. Sadece süreç yoruyor insanı gün saymak ve beklemek.ustune bir de tutmadiysa daha da bir uzuluyorsun. Bence 3 sene olmadıysa tabiki de yaptirmalisin. Tabi doktorun karar verecek.
3 aylik evliyim ama cocugum olmayacak diye cok korkuyorum asilama yaptirmak istiyoeum ins rabbim nasip eder

3 aylik evliyim ama cocugum olmayacak diye cok korkuyorum asilama yaptirmak istiyoeum ins rabbim nasip eder
Pardon ben 3 yıllık sandım. Bence aşılama için daha erken. Zaten en az 1 sene beklemen gerek. Ayrıca direkt aşılama ya da geçilmiyor önce klomen tedavisi onunla olmazsa öyle aşılama.

Pardon ben 3 yıllık sandım. Bence aşılama için daha erken. Zaten en az 1 sene beklemen gerek. Ayrıca direkt aşılama ya da geçilmiyor önce klomen tedavisi onunla olmazsa öyle aşılama.
Tsk ederim bilgilendirdiğiniz icin cevremden cok baski yapiyorlar psikolojim cok bozuldu

Tsk ederim bilgilendirdiğiniz icin cevremden cok baski yapiyorlar psikolojim cok bozuldu
Yaa ben anlamıyorum daha evleneli 3 ay olmuş neyine baskı yaparlar. Karar çiftlerin. Sen kendini annelige esin de ba babaliga hazır hissetmediginiz sürece kimseyi dinlemeyin canım.

Yaa ben anlamıyorum daha evleneli 3 ay olmuş neyine baskı yaparlar. Karar çiftlerin. Sen kendini annelige esin de ba babaliga hazır hissetmediginiz sürece kimseyi dinlemeyin canım.
Anne olmayi cok istiyorum ama insanlarin bu sekilde baski yaomasi beni cok uzuyor evden cikmak istemiyorum hamile misn diye sormalarindan cok korkuyorum ins bende anne olurum

Anne olmayi cok istiyorum ama insanlarin bu sekilde baski yaomasi beni cok uzuyor evden cikmak istemiyorum hamile misn diye sormalarindan cok korkuyorum ins bende anne olurum
Inşallah canım allah herkese yasatsin bu duyguyu. Ama daha çok yeni evlisiniz. Daha zamanı vardır emin ol :)

Back
X