Aşılama

E değerin 1000 i geçmiş görünmesi lazm ultrasonda..peki göğüs uçlarında sizlama yada koyulasma varmiydi..benim hiç belirti yok sadece dün kopacak gibi agriyodu bugünde agriyo ama dün kadar değil..
Bel ağrısı olmadı fazla evet sızlama vardı rengi kızarmalar vardı 2000 de belli oluyomuş

Bel ağrısı olmadı fazla evet sızlama vardı rengi kızarmalar vardı 2000 de belli oluyomuş
allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlere :) benimde 8. günüm aşılma yapılalı 2. aşılamam bu ama dün sancım başladı sanki adet olacakmışım gibi bu gün henüz sancı yok ama bana tutmadı gibi geliyor... hayırlısı hepimizin hakkında

Hiç umutsuzluğa kapılma bende de adet ağrıları oldu hatta oluyorum diye oturup ağladım inan belirtisi karisik adetle aynı zaten kullandığın. İlaçlar değişikliklere yol açıyor anlamak zor gibi belirtileri

merhaba arkadaşlar ben gurubunuza yeni üye olanlardanım 6aylık evliyim ve ilk günden beri korunmuyorum ama olmadı normalde adetlerim düzenlidir 29-30 arasında değişiyor 3 ağustos 1 eylül ve sat 30 eylül normalde 29 ekimde olmam gerekirken olmadım sata göre 30 ekim gecikti dün beta hcg yaptırdım 0.81 çıktı ama bugünde hala adet olmadım adet belirtim yok kabızlık oluyor midemde gaz sıkışıyor sanki kusacak gibi oluyorum ama kusamıyorum bugünde bir bel ağrısıyla kalktım sonra hafifledi ama hareket ettikçe qağrıyor hala hafif ama sağ kasığım bazende sol böbreklerim felan arada kramp şeklinde ağrıyor sizde geç döllenmemei yoksa kuruntum mu? ne apmalıyım haftaya 9una kadar beklemelimiyim yoksa doktoramı gitmeliyim.

Kızlar hcg 1,20 çıktı bugünde lekelenmem var aşılama tutmadı galiba 13. Günüm

bi kadın doğum uzmanına görün bence belki kist falan vardır... inş. da geç döllenmedir

10 günü tamamlamalımıyım sizce buzamana kadar kist problemim hiç olmadı idrar yolu enfeksiynu problemm vardı hep

Ay canim çok üzüldüm inan dün silik çizgi var diyince kesin oldu dedim..umutlandim senin için..bende de hiç belirti yok 10. Gunum sanırım yok
o hayal kırıklığı ne kötü bende 1 kere yaşadım galiba 2 yide yaşayacağım hayırlısı demek tek teselli... benimde 2. aşılamam 9, günüm...

umarım herkesin dilekleri kabul olur ya rabbim elbet er yada geç dualarımızı kabul edecektir kafaya takmayalım diyoruz ama olmuyor

Kızlar allah çok büyük cuma günü yumurtam buyumemisti igneye devam etmiştim pazartesi yumurtlama takibine gittik sağ yumurtamda 18 ve 22 mm yumurta oluşmuş su anda asilamam yapılacak tüp bebek merkezindeyim :) hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun allah büyük elbet birgün bizde anne olacağız allah izin verirse :)

Rabbim insallah izin verir ve anne oluruz bende birazdan catlatma ignemi vurcam ve cuma gunu asilamam yapilcak allahin izniyle.asilamadan sonra yatip dinlenmek en iyisi galiba asilama yapildiktan sonra neler yaptin aci gibi durumlar oldu mu sende canim

Hayır canm hiç acimadi 5 dk suruyo işlem sadece aleti takarken acidi su anda evde sırt ustü yatiyorum hiç kalkmiyorum hareket etmiyorum ayrıca doktor stresten uzak durakacaksn pozitif düşüneceksin dedi :) hdi hayırlısı canm insllh yavrularımiz bizimle olur

Hadi hayırlısıyla mutlu güzel haberler aliriz birlikte.bende dinlenmeyi hic bir iş yapmamayi düşünüyorum

Ben de ilk aşılamamı dün yaptım.. karmakarışık duygular içindeyim.. Aşılaması tutanlar ve tutmayanlar neler yaşadınız acaba. Paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…