Ederim canım inşallah allah sanada nasip etsin isteyen herkeze durumunu yazHayırlı olsun. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün gonalf kullanmaya başladım. Duana ihtiyacım
Hadi hayırlı bakalım bence var bende 12. İdrarda çıkmıştı daha sonra kan tahlili yaptırdım pozitifti sonucu yazmayı unutmaBenim bugün 12. Gün silik bir şekilde çıktı inşallah poZitiftir yarın kan testi var
Foto atabilir misin hadi isalah hayırlısı olsun isalah vardirBenim bugün 12. Gün silik bir şekilde çıktı inşallah poZitiftir yarın kan testi var
Ben baya koyu çıktı ama silik çıkanlarda var biraz gebeliğin oluşmasına bağlı o ama yine kan testi yaptir en net sonuç kanPeki koyumu çıkmıştı bayağ benim silik çıktıda umutlanayımmı bilemedim
Eşinde morfoloji sayı falan kaçtı cnm aşılama yapildigindaPeki koyumu çıkmıştı bayağ benim silik çıktıda umutlanayımmı bilemedim
Canm hayırlı olsun hamilesin sanırım.senin problemin neydi neden gebelik oluşmadı daha onceBen baya koyu çıktı ama silik çıkanlarda var biraz gebeliğin oluşmasına bağlı o ama yine kan testi yaptir en net sonuç kan
Evet hamileyimm inşallah isteyen herkeze nasip olur bende pco vardı ben 9 yıl sonra 2 asilamamla hamile kaldım daha çok yeni hamileligim konuyu da ben acmistimCanm hayırlı olsun hamilesin sanırım.senin problemin neydi neden gebelik oluşmadı daha once
Bizde morfoloji 2 hareketlilik yuzde75 o yüzden pek umutlu degilmCanım 5ml aşılama yüzde 57 hareketli
9 yıl hiç tedavi girmedim mi? Ben bibucuk yıllık evliyim aşılama yaptı doktor..9 yılda neden 2 kez yaptın merak ettm çok özel degilseEvet hamileyimm inşallah isteyen herkeze nasip olur bende pco vardı ben 9 yıl sonra 2 asilamamla hamile kaldım daha çok yeni hamileligim konuyu da ben acmistim
Canım kötü değil bence sonuç niye umutsuzdum anlamadımBizde morfoloji 2 hareketlilik yuzde75 o yüzden pek umutlu degilm
Morfoloji den dolayi..bide bi buçuk yıldır hep negatif..ve gogus agrimda geçti hiç belirtm yok o yüzdenCanım kötü değil bence sonuç niye umutsuzdum anlamadım
Benim tüplerim kapaliymis bunu daha sonra öğrene bildim daha sonra laparoskopik oldum açıldı 4 yıl kendim istemedim zaten 2013 laparoskopik oldum s9 yıl hiç tedavi girmedim mi? Ben bibucuk yıllık evliyim aşılama yaptı doktor..9 yılda neden 2 kez yaptın merak ettm çok özel degilse
Anladım canm hayırlısı olsun tekrardan sağlıklı kucağına almak nasip olsun..belirtilerin nelerdi peki test yapmadan onceBenim tüplerim kapaliymis bunu daha sonra öğrene bildim daha sonra laparoskopik oldum açıldı 4 yıl kendim istemedim zaten 2013 laparoskopik oldum s
Fazla belirtim yoktu sadece 7 gün adet olacakmisim gibi agrilarim oldu bide göğüslerim çok ağrıyorduAnladım canm hayırlısı olsun tekrardan sağlıklı kucağına almak nasip olsun..belirtilerin nelerdi peki test yapmadan once
12 idrar testi yaptım çıktı akşam kan testi yaptırdım 648.8 çıktı baya yüksek çıktı 2 gün sonrada hastaneye gittim tekrar kan testi yaptılar 1906.0 olmuş degerim tekrar gitcem keseyi görmeye ikiz olma ihtimalide var sadece ultrason da gözükür dedi doktorumFazla belirtim yoktu sadece 7 gün adet olacakmisim gibi agrilarim oldu bide göğüslerim çok ağrıyordu
E değerin 1000 i geçmiş görünmesi lazm ultrasonda..peki göğüs uçlarında sizlama yada koyulasma varmiydi..benim hiç belirti yok sadece dün kopacak gibi agriyodu bugünde agriyo ama dün kadar değil..12 idrar testi yaptım çıktı akşam kan testi yaptırdım 648.8 çıktı baya yüksek çıktı 2 gün sonrada hastaneye gittim tekrar kan testi yaptılar 1906.0 olmuş degerim tekrar gitcem keseyi görmeye ikiz olma ihtimalide var sadece ultrason da gözükür dedi doktorum
inşALLAH12 idrar testi yaptım çıktı akşam kan testi yaptırdım 648.8 çıktı baya yüksek çıktı 2 gün sonrada hastaneye gittim tekrar kan testi yaptılar 1906.0 olmuş degerim tekrar gitcem keseyi görmeye ikiz olma ihtimalide var sadece ultrason da gözükür dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?