Aşılama

Hayırlı olsun. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bugün gonalf kullanmaya başladım. Duana ihtiyacım
Ederim canım inşallah allah sanada nasip etsin isteyen herkeze durumunu yaz

Birde akşam üstü yapmıştım ondan olabilirim neyse yarın kan testi artık neyse sonuçla yüzleşeceğiz

Evet hamileyimm inşallah isteyen herkeze nasip olur bende pco vardı ben 9 yıl sonra 2 asilamamla hamile kaldım daha çok yeni hamileligim konuyu da ben acmistim
9 yıl hiç tedavi girmedim mi? Ben bibucuk yıllık evliyim aşılama yaptı doktor..9 yılda neden 2 kez yaptın merak ettm çok özel degilse

9 yıl hiç tedavi girmedim mi? Ben bibucuk yıllık evliyim aşılama yaptı doktor..9 yılda neden 2 kez yaptın merak ettm çok özel degilse
Benim tüplerim kapaliymis bunu daha sonra öğrene bildim daha sonra laparoskopik oldum açıldı 4 yıl kendim istemedim zaten 2013 laparoskopik oldum s

Benim tüplerim kapaliymis bunu daha sonra öğrene bildim daha sonra laparoskopik oldum açıldı 4 yıl kendim istemedim zaten 2013 laparoskopik oldum s
Anladım canm hayırlısı olsun tekrardan sağlıklı kucağına almak nasip olsun..belirtilerin nelerdi peki test yapmadan once

Fazla belirtim yoktu sadece 7 gün adet olacakmisim gibi agrilarim oldu bide göğüslerim çok ağrıyordu
12 idrar testi yaptım çıktı akşam kan testi yaptırdım 648.8 çıktı baya yüksek çıktı 2 gün sonrada hastaneye gittim tekrar kan testi yaptılar 1906.0 olmuş degerim tekrar gitcem keseyi görmeye ikiz olma ihtimalide var sadece ultrason da gözükür dedi doktorum

E değerin 1000 i geçmiş görünmesi lazm ultrasonda..peki göğüs uçlarında sizlama yada koyulasma varmiydi..benim hiç belirti yok sadece dün kopacak gibi agriyodu bugünde agriyo ama dün kadar değil..

inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…