Aşılama Aşılama ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Doktor femara verdi ama tsh ve prolaktinim yuksek oldugu icin başlamadim. Artik hormon almak istemiyorum dedikce doktorlar hormon veriyor bizde eşimle hormon alacaksam bari aşılama deneyelim dedik...
Kızlar şimdi özel hastanede aşılamanın maliyeti evet degisiyor ama siz ne kadara yaptırdınız ?

Ve devlet hastaneleri aşılama yapıyor mu ? Yapıyor diye duydum sizce devlet hastanesimi özel hastane mi ???

Merhabalar. Ben de eylül ayı gibi aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Bugün bilgi almak için gittim.özel hastanede. Ortalama maaliyet 700lira civarı tutar dedi doktor.

Sadece asilamayi 500 tl ye yaptırdım ılac ucret çok bişe ödemedim çünkü en hafif ilaçlarla denedik ama 150 tl de muayene ücreti var. Yani toplasan 800 tl filan ancak tutmuştur çünkü muayene icin gittigimde 10 gun icinde ikinci kez gidersem ucret almiyolar o şekilde oldu yani özel muayenehane de yaptırdım ama özel hastaneler belki biraz daha uygun olabilir bide üniversite hastaneleri yapıyo diye biliyorum ama herhangi bir şart varmı bilmiyorum canım

Merhabalar. Ben de eylül ayı gibi aşılama yaptırmayı düşünüyorum.Bugün bilgi almak için gittim.özel hastanede. Ortalama maaliyet 700lira civarı tutar dedi doktor.
Sadece aşılama mi 700 yoksa ilaçlar ve muayene ücreti olarak mı ortalama hesap cikardilr

Cnm burda gittigim ozel hastanedeki doktor muayene parasi 50 lira kan tahlilleri icinde aliyor.
10 gun icinde gelirsen para almiyor...
Aşilama da 400 -500 civari desek 600u flaan buluyo muayeneyle

Aşılama öncesi prolaktin ve tiroit için ilaç vs kullandınız mı

Hayir canim kullanmadim bu topicden sonraa tekrar gittim hormon baktirdim prolaktini unuttum ama tsh 8 den 3.40 a duşmustu bide doktorum troid icin bikac tahlil daha istedi onlar temiz cikti.. birde bu ay hayit tohumu kullaniyorum. Reglin ucuncu gunu tekrar hormon baktiricam. Oyle ilaca baslarim diye dusundm

Anladım canım geçmiş olsun benim troid de gebelik öncesi 7.50 idi ilaç kullandım 2.90 a düştü ama ilaç kullanmaya devam ediyorum yinede ilaç kullanmada fayda var die düşünüyorum. Allah gönlüne göre versin :))

Sagol canim da reglin 3.gunu tekrar baktiricam 3 un altina hic inmedi ama son kez baktirim zaten ilaca baslicam bu gidişleee senin de bebsin hayirli olsun aşilamaylami oldu?

Sagol canim da reglin 3.gunu tekrar baktiricam 3 un altina hic inmedi ama son kez baktirim zaten ilaca baslicam bu gidişleee senin de bebsin hayirli olsun aşilamaylami oldu?
Saol canım :)) ben 1 ay klomen+ovitrella kullandım olmadi sonrasında aşılama düşünüyordum 2 ay ara verdim akışına bıraktım o ara geldi bebis :)) Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Saol canım :)) ben 1 ay klomen+ovitrella kullandım olmadi sonrasında aşılama düşünüyordum 2 ay ara verdim akışına bıraktım o ara geldi bebis :)) Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok tesekkurler biz cok akisina biraktik olmadi :) bi baktik 2 sene gecmiş..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsn

merhaba ben aşılamamı geçen ay yaptırdım ve sonuç negatif ne yazıkki. İğnelerden 2 kutu kullandım (herbiri 250 TL, ama hastaneden reçete yazdırısanız bir kısmını geri veriyorlar) en son aşılama iğnesi de 70 TL idi; eşimden sperm alma 400; aşılama işlemi 800 tuttu.

Herşeyi geçtim işin psikolojik kısmı paha biçilmez...

Umarım her şey güzel olur senin için

Cnm sorununuz varmi bilmiyorum ama evet psikolojik anlamda cokuş yasiyorsun herseyden once...
Belki hamile kalip keske daha once yaptirsaydim dicem.
Ya da hamile kalmayip keske yaptirmadaydim.dicem iki secenek var biz hep ilkine odaklaniyoruz malesef. Cok zor bir surec ondan dolyi erteledim cunku asilama tup bebek klomen vs tedavilerde daha cok kafana takiysn her an aklinda oluyo ay sunu kaldirmayim belki hamileymdir yok sunu yemeym belki hamileymdir. Bu da ister istemez stres yaratiyor dusunmemek icinde bu tedavileri olmayip akisina birakmak gerekiyor diye dusundugum icin asilamaa dusunceme ara verdim

Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım bu topik ne kadar aktif bilmiyorum ama bende aşılama yaptırıcam şu anda iğne kullanıyorum aranızda ilk aşılamada hamile kalan var mı? çok merak ediyorum yani tabi Allahtan herşey ama insan umut arıyor güzel hayat hikayelerini:)))))

Ne kadardir istiyorsunuz bir sorununuz varmi ?

Aşılama sürecini biraz anlatabilir misiniz arkadaşlar iğneden bahsetmişsiniz iğne ne için kullanılıyor aşılama ne demek nasıl oluyor tüp bebek gibi bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…