Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba. Bana da pazartesi günü aşılama yapılacak inşallah :KK200::KK200::KK200:
Çok umutluyum ama doktorun bugünki kararı moralimi yerle bir etti. Bugün daha reglimin 9. günü ve 14-15mm iki yumurtam var.Yarın çatlatma iğnesini vur dedi. Size kaçıncı gün vur demişti?
Yumurtanın 20mm civarı olması gerekmez mi? Çok kötü oldum. Emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum :(

Bende test yaptım negatif cıktı pis doktor 1 ay dinlen sonra devam edelim dedi

Merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 13 gün oldu göğüslerimde aşırı agrı ğzerine yatamıorm kasıklarımda ara sıra bir sancı var test yapmaya korkuorm bide kasıklarımı elleyince sertleşmiş oldugunu hissediorm sizce sonuc nedir acaba benim gibi oşan varmı
maliyeti nedir aşılamanın
nerede yaptırdınız
umarım bebişe kavusursunuz:)

Canım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio

o dogum kontrol hapı değil yumurta büyüytme hapı canım
yanlış bilgilendirmeyelım

Bende bugün yaptırdım başka kimse varmı acaba bu tarihlerde yaptıran . beraber sayariz gunleri:KK33::KK67:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazacağım. belki birine yardımın dokunur:)
2015 şubat ayında 7 haftalık bebeğime düşük yaptım ilk gebeliğimdi ve araştırılmadı. aradan geçen 1 yılı aşkın süredir eşimde yada bende herhangi bir sağlık problemi olmamasına rağmen gebe kalamıyorum evliliğimizin 3. yılı ve artık çok istiyoruz bu nedenle kendi isteğimizle aşılama yapmaya karar verdik ve tedaviye başladık 6 gün merional 75 lik iğne vuruldum ve bugün kontrole gittim doktorum şuan için herşey istediğimiz gibi yumurtan olgunlaşmış dedi biz çoğul gebelik riskine karşı düşük dozda başladık ve 1 adet yumurtam oldu. bu gece saat tam 24:00 da çatlama iğneni vurul çarşamba günü aşılamanı yapalım dedi. allah izin verirse çarşamba günü ilk aşılamamı olacağım. eşimde bende çok fazla istiyoruz allahım tüm isteyeyenlere nasip etsin bana da etsin. bundan sonraki aşamaları yine yazacağım. dualarınızı eksik etmeyin. sormak istediğiniz merak ettiğiniz şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. zorlu ve stresli bir yol allah yanımızda olsun inşallah.

merhaba kızlar, hayırlı uğurlu olsun inşallah yaptırmaya hazırlanan arkadaşların, benimde 12. günüm bekliyorum hayırlısı inşallah mucizelerimize kavuşuruz:))))))

merhaba kızlar, hayırlı uğurlu olsun inşallah yaptırmaya hazırlanan arkadaşların, benimde 12. günüm bekliyorum hayırlısı inşallah mucizelerimize kavuşuruz:))))))

inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. ilk aşılaman mı?

inşallah evet ilk inşallah son olur:))))))))

canım yaaa inşallah rabbim hayırlısını verir. hissettiğin belirti varmı ne bilim insan hisseder ya 12. gün belli etmeye başlamıştır belki. hangi şehirdesin nerede yaptırdın aşılamanı?

canım yaaa inşallah rabbim hayırlısını verir. hissettiğin belirti varmı ne bilim insan hisseder ya 12. gün belli etmeye başlamıştır belki. hangi şehirdesin nerede yaptırdın aşılamanı?
ya belirti çokta hiç birini bilmiyorum uyku çok var bel ağrısı bu gün kasık ağrısı batmalar ama regle öncesi yada kulandığımız iğneler ilaçlar da olabilir o yüzden pekte bilemiyorum, inşallah ondandır, ben istanbulda yaşıyorum. aşılamayı jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım... hiç bir sorunumuz yoktu biraz hızlandırmak istedim yaşım gereği hayırlısı artık bu akşam bir tahlil almayı düşünüyorum sabah yapayım en azından belki 2 gün götürür beni ama 12. gün döllenmenin olduğu gün önemli o yüzden erken olabilir her şeyin hayırlısı Allahım yiyecek lokması varsa verecektir, her şeyin hayırlısı artık...

ya belirti çokta hiç birini bilmiyorum uyku çok var bel ağrısı bu gün kasık ağrısı batmalar ama regle öncesi yada kulandığımız iğneler ilaçlar da olabilir o yüzden pekte bilemiyorum, inşallah ondandır, ben istanbulda yaşıyorum. aşılamayı jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım... hiç bir sorunumuz yoktu biraz hızlandırmak istedim yaşım gereği hayırlısı artık bu akşam bir tahlil almayı düşünüyorum sabah yapayım en azından belki 2 gün götürür beni ama 12. gün döllenmenin olduğu gün önemli o yüzden erken olabilir her şeyin hayırlısı Allahım yiyecek lokması varsa verecektir, her şeyin hayırlısı artık...

İnşallah canım.. benim ilk gebeliğimde aşırı uyku halim vardı ve şiddetli göğüs ağısı vardı umarım hamilesindir.:dua:

İnşallah canım.. benim ilk gebeliğimde aşırı uyku halim vardı ve şiddetli göğüs ağısı vardı umarım hamilesindir.:dua:
inşallah çok teşekkür ederim senin ilk gebelik derken..... yani 1 tane var mı

dün akşam idrar testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm:((( yarın kan testi yaptıracağım hayırlısı inşallah insanın umudu hiç bitmiyor...

dün akşam idrar testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm:KK43:(( yarın kan testi yaptıracağım hayırlısı inşallah insanın umudu hiç bitmiyor...

:KK42: Çok üzüldüm canım yaaa iyi düşün iyi olsun yinede kan testi de negatifse üzülme sakın
allah ol der olur...

Back
X