- 28 Haziran 2016
- 22
- 1
- 1
- Konu Sahibi Black rosee
-
aynı gun olmusuz asılamayı. yaptırabılırsın bence varsa cıkarSelam hayirli sabahlar guruba yeni katildim tecrubeli bayanlardanyardim istiyorum. Ben haZiran 2 de adet oldum asilama yapilacakti ve sekiz tane ignekullandim. Haziranin 16sinda asilama yapildi esiminsonuclarida gayet iyiydi. Su anda 12 gunumdeyim ama belim agriyo adetim gelecekmis gibi cooktedirginim test tatihim temmuz 1erken yaptirsam sonucalabilirmiyim yoksa beklemem mi daha iyi olur
gercekcı olmak gerekırse o zaman yoktur canım.Yaptirdim test ama 0.100cikti sonuc daha gunune var xuma yaptirilmasi gerekiyordu ama dayamadim oda cikmadi ins seninki cikar sen yaptinmi
benimde hic bi belirtim yok nasip diyelim bakalim belim agriyo kasiklarimda da agri var biraz ins senin olurgercekcı olmak gerekırse o zaman yoktur canım.
ben yaptırmadım. herhangı belırtım yok . adet beklıyorum maalesef.
benimde hic bi belirtim yok nasip diyelim bakalim belim agriyo kasiklarimda da agri var biraz ins senin olur ve senin kacinci asilama denemesi bnm daha ilk bu
e senın var yıne bıkac bısey. ben turp gıbıyım :)benimde hic bi belirtim yok nasip diyelim bakalim belim agriyo kasiklarimda da agri var biraz ins senin olur
Ins guzel haberinide aliriz cnm senin ins olur belki hic bi belrtininolmamasi daha iyidre senın var yıne bıkac bısey. ben turp gıbıyım :)
ama ıste adet belırtımde olmaz. o yuzden bır degsıklık arıyorum ama yokIns guzel haberinide aliriz cnm senin ins olur belki hic bi belrtininolmamasi daha iyidr
Bazen belirtiler eher hamileysen 4 yd 5 gun sonrada basliyomus sen yinede dikkat et senin test tarihin ne zaman pekiama ıste adet belırtımde olmaz. o yuzden bır degsıklık arıyorum ama yok
30 hazıran benımde. ama zaten adet gunumde o . =) en gec 1 temmuzda olurum gecıkmezBazen belirtiler eher hamileysen 4 yd 5 gun sonrada basliyomus sen yinede dikkat et senin test tarihin ne zaman peki
Ins olur belki hamilesindir cnm adet olcam diye odaklama kendini öyle30 hazıran benımde. ama zaten adet gunumde o . =) en gec 1 temmuzda olurum gecıkmez
Allahtan umut kesılmez tabı canım. sadece beklentım yok.Ins olur belki hamilesindir cnm adet olcam diye odaklama kendini öyle
Ben simdi lavaboya girdim sari renkte alinti gelmisAllahtan umut kesılmez tabı canım. sadece beklentım yok.
bende bu sabah adet oldum canım.Evet adetim geldi maalesef
Maalesef bu sefer olmadi nasip kizmet diyelim artik sen bidaha deneyecekmisin asilamabende bu sabah adet oldum canım.
yok canım. denemek ıstemıyorum 2 oldu benım cunku. yazdan sonra artık. su an bısey yapmak ıstemıyorum.Maalesef bu sefer olmadi nasip kizmet diyelim artik sen bidaha deneyecekmisin asilama
Insallah canim. Isteyen herkeseBenim daha ilk ama bende biraz ara vermek istiyorum allah en doğrusunu ve zamanini bilir ins en kisa zamanda ikimizde ve daha isteyen bi suru insan hamile kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?