- Konu Sahibi Black rosee
-
canım ben de aydır evliyim. evlendiğimizden beri hiç korunmadık. aralıkta da bir kayıp yaşadım. ikimizde de bir sorun yok ama olmadı nedense. ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah tutar. ben de beş gün menogon vuruldum. ayrıca inofolic de içtim bugün kontrole gideceğim doktora.Merhaba biz de 22 aydır evliyiz korunmadık fakat gebelik de oluşmadı. Eşim de ben de muayeneler olduk bir sorun çıkmadı. Klomen kullandım iki ay yüne olmadı. Beş ay ay aradan sonra şimdiki doktorumla adetin ikinci günü puregon iğne ile başladık. Yedinci günden itibaren merioanal da ekledi. Madem bu kadar hormon alıyorum şansımızı yükseltmek için aşılama düşündük. Doktor sizin durumunuzda şart değil fakat istemeniz halinde yapılabilir sesi. Çarşamba aşılama yaptıracağım.
Bana a verdi doktorum korkma canım. Ne olur ne olmaz die veriyor doktor. Birden fazla yumurtan oluştuğu için. Hepsi aynı anda büyümüyor canımMrb arkadaşlar 23 temmuzda aşilama oldum bir hafta sonra si için bir catlatma iğnesi daha yaptılar amaç nedir bilen var mi hamilelik var ise bebeğe zarari olmaz mi??
Hayırlısı olsun inşallah belki kısmetinde aşılama ilke gebelik vardır. Canım içini ferah tut. İğneler azcık can yakıyor ama inşallah mucizen seninle olur bu ay.canım ben de aydır evliyim. evlendiğimizden beri hiç korunmadık. aralıkta da bir kayıp yaşadım. ikimizde de bir sorun yok ama olmadı nedense. ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah tutar. ben de beş gün menogon vuruldum. ayrıca inofolic de içtim bugün kontrole gideceğim doktora.
TSK ederim içimi rahatlattinBana a verdi doktorum korkma canım. Ne olur ne olmaz die veriyor doktor. Birden fazla yumurtan oluştuğu için. Hepsi aynı anda büyümüyor canım
İçini hep ferah tut inşallahhhhhhhhhh bebiş ihtimali her zamankinden daha fazla daha yakın.TSK ederim içimi rahatlattin
Allahim hepimizin gönlüne göre versin anne olma duygusunu yasatsin her kadina insallahİçini hep ferah tut inşallahhhhhhhhhh bebiş ihtimali her zamankinden daha fazla daha yakın.
Amin inşallah canımmmmmAllahim hepimizin gönlüne göre versin anne olma duygusunu yasatsin her kadina insallah
Hayırlı olsun canım puregon iğne ben de kullandım. Aşılamam da tuttu çok şükür. İnşallah canım benim seninki de tutar.!arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra hameile kaldım üstelik korunurken malesef kürtaj oldum karnımda öldü kalbi durdu yani sonra 10 aydır neredeyse korumamamıza rağmen gebe kalamıyorum 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptrdım olmadı her seferinde 1 yumurtam oldu 1 kerede 2 bu ay puregon iğne başladık 1 yumurtam oldu eşimin spremiyogramı çok iyi çıktı bu arada aşılama oldum beliyorum 3. günüm bugün ve kürtaj sonrası çok aşırı kilo aldım
Şu anki durumunuz nedir? Merak ettim sizi.Şuan yasadiklarinizi aynen bende yasiyorum ama yazilanlar ümidimi kaybettirdi dayanamadim 12.gün evde gebelik testi yaptim çift çizgi oda çatlatma ignesine bagli olabilirmis. Yarin belli olacak bakalım hayırlısı
amin canım benim çok teşekkür ederim senin ilkinde mi tuttu ama benim sadece 1 yumurtam olmuştu bir de puregn ile daha mı kaliteli oluyor yuurtalarHayırlı olsun canım puregon iğne ben de kullandım. Aşılamam da tuttu çok şükür. İnşallah canım benim seninki de tutar.!
Can'ım benim de ilkinde tuttu. Eşim de ben de defalarca muayene olduk her şey normaldi. İki defa klomen denedim bir defa ovitrelle. Denk gelmedi sonra doktorumu değiştirdim. Adetin ikinci günü puregon başladık doktor aşılama şart değil dedi. Ama bizartık yolu kısaltmak istedik dört yumurtam oluştu. Çok şükür bir tane kesemi ve 4 mm'lik bebeğimi gördüm. Darısı başına canım.amin canım benim çok teşekkür ederim senin ilkinde mi tuttu ama benim sadece 1 yumurtam olmuştu bir de puregn ile daha mı kaliteli oluyor yuurtalar
puregon yumurta kalitesini arttırmaktan ziyade fsh yükselterek sayıyı arttırıyor ama malumun bir tane yumurta bir tane sperm kafiamin canım benim çok teşekkür ederim senin ilkinde mi tuttu ama benim sadece 1 yumurtam olmuştu bir de puregn ile daha mı kaliteli oluyor yuurtalar
vallahi canım maşallah senin ne güzel 4 ymurtan oluşmuş benim sadece 1 taneydi o yüzden üzülüyoru birazpuregon yumurta kalitesini arttırmaktan ziyade fsh yükselterek sayıyı arttırıyor ama malumun bir tane yumurta bir tane sperm kafi
Üzülme canım benim bir taneyle de tutar. Kısmet diyelim umutla bekleyelim bir arkadaşım ananas yememi tavsiye etmişti haberin olsun canım.vallahi canım maşallah senin ne güzel 4 ymurtan oluşmuş benim sadece 1 taneydi o yüzden üzülüyoru biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?