Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar 15 aydır evliyiz bir kez düşük yaptım yaşadığımız stresten dolayı cinsel ilişkimiz stresli oluyor bu yuzden aşılama yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek olmadığını söylüyor boyle bir hakka sahip degil miyim? Siz kac yıldır evlisiniz Nasıl bir süreçten sonra aşılama yaptırdınız ?

Merhaba biz de 22 aydır evliyiz korunmadık fakat gebelik de oluşmadı. Eşim de ben de muayeneler olduk bir sorun çıkmadı. Klomen kullandım iki ay yüne olmadı. Beş ay ay aradan sonra şimdiki doktorumla adetin ikinci günü puregon iğne ile başladık. Yedinci günden itibaren merioanal da ekledi. Madem bu kadar hormon alıyorum şansımızı yükseltmek için aşılama düşündük. Doktor sizin durumunuzda şart değil fakat istemeniz halinde yapılabilir sesi. Çarşamba aşılama yaptıracağım.

canım ben de aydır evliyim. evlendiğimizden beri hiç korunmadık. aralıkta da bir kayıp yaşadım. ikimizde de bir sorun yok ama olmadı nedense. ben de bu ay aşılama yaptıracağım inşallah tutar. ben de beş gün menogon vuruldum. ayrıca inofolic de içtim bugün kontrole gideceğim doktora.

Mrb arkadaşlar 23 temmuzda aşilama oldum bir hafta sonra si için bir catlatma iğnesi daha yaptılar amaç nedir bilen var mi hamilelik var ise bebeğe zarari olmaz mi??

Mrb arkadaşlar 23 temmuzda aşilama oldum bir hafta sonra si için bir catlatma iğnesi daha yaptılar amaç nedir bilen var mi hamilelik var ise bebeğe zarari olmaz mi??
Bana a verdi doktorum korkma canım. Ne olur ne olmaz die veriyor doktor. Birden fazla yumurtan oluştuğu için. Hepsi aynı anda büyümüyor canım

Hayırlısı olsun inşallah belki kısmetinde aşılama ilke gebelik vardır. Canım içini ferah tut. İğneler azcık can yakıyor ama inşallah mucizen seninle olur bu ay.

Kızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Ayaklarım dondu hep çorap giydim. Afedersiniz kabızlık da oldu. Normalde sıkıntısı olan biri değilim. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.

Şuan yasadiklarinizi aynen bende yasiyorum ama yazilanlar ümidimi kaybettirdi dayanamadim 12.gün evde gebelik testi yaptim çift çizgi oda çatlatma ignesine bagli olabilirmis. Yarin belli olacak bakalım hayırlısı

arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim evlendikten 2 ay sonra hameile kaldım üstelik korunurken malesef kürtaj oldum karnımda öldü kalbi durdu yani sonra 10 aydır neredeyse korumamamıza rağmen gebe kalamıyorum 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptrdım olmadı her seferinde 1 yumurtam oldu 1 kerede 2 bu ay puregon iğne başladık 1 yumurtam oldu eşimin spremiyogramı çok iyi çıktı bu arada aşılama oldum beliyorum 3. günüm bugün ve kürtaj sonrası çok aşırı kilo aldım

Hayırlı olsun canım puregon iğne ben de kullandım. Aşılamam da tuttu çok şükür. İnşallah canım benim seninki de tutar.!

Şuan yasadiklarinizi aynen bende yasiyorum ama yazilanlar ümidimi kaybettirdi dayanamadim 12.gün evde gebelik testi yaptim çift çizgi oda çatlatma ignesine bagli olabilirmis. Yarin belli olacak bakalım hayırlısı
Şu anki durumunuz nedir? Merak ettim sizi.

amin canım benim çok teşekkür ederim senin ilkinde mi tuttu ama benim sadece 1 yumurtam olmuştu bir de puregn ile daha mı kaliteli oluyor yuurtalar
Can'ım benim de ilkinde tuttu. Eşim de ben de defalarca muayene olduk her şey normaldi. İki defa klomen denedim bir defa ovitrelle. Denk gelmedi sonra doktorumu değiştirdim. Adetin ikinci günü puregon başladık doktor aşılama şart değil dedi. Ama bizartık yolu kısaltmak istedik dört yumurtam oluştu. Çok şükür bir tane kesemi ve 4 mm'lik bebeğimi gördüm. Darısı başına canım.

amin canım benim çok teşekkür ederim senin ilkinde mi tuttu ama benim sadece 1 yumurtam olmuştu bir de puregn ile daha mı kaliteli oluyor yuurtalar
puregon yumurta kalitesini arttırmaktan ziyade fsh yükselterek sayıyı arttırıyor ama malumun bir tane yumurta bir tane sperm kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…