Aşılama

Rkyeak canim cok uzuldum inan rabbim verecegi zamani bilir insallah hayirlisi boyleymis de ama vazgecme lutfen

Bende dün yaptırdımkızlar çok ağrım var normalmi sizin oldumu

kızlar benim dünden beri adet olacakmış gibi ağrılarım ara ara. Bugün yarın günüm. olmam inşallah
benim durumumda olup hamile olduğunu öğrenenler varmı?

Kızlar yumurtalarınız kaç taneydi ve boyutları neydi?Sonuç ne oldu?yazarsanız sevinirim
Benim sadece bir tanecik ve o da çok iyi sayılmaZ,cuma aşılama var Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ,sağlıkla hamile kalıp,sağlıklı bebekler doğuralım inşallah

Selam hanımlar önümüzdeki ay bende aşılamaya başlıcam inşallah bizde sperm azlığı var tabi en iyisini Allah bilir ama sizce sperm azlığıyla şansımız nedir aranızda böyle bi sorunu olan var mı

Ya bide birinden duydum mesela atıyorum 1000 tl veriyorsun bununla 3 kere deneme yapıyormuş doğru mu bu

Bugüb düşük yaptm doktrm yeni bslams gebelk ve düşmüs dedi
Kimyasal gebelik yasamissin cnm bnde bu ay ki aşılamamda aynı şeyi yaşadım doktorum hiç korunmayin dedi nasipse eylülde tekrar aşılama yaptircam bebek hiç olusmadan düşüyo cnm

Kimyasal gebelik yasamissin cnm bnde bu ay ki aşılamamda aynı şeyi yaşadım doktorum hiç korunmayin dedi nasipse eylülde tekrar aşılama yaptircam bebek hiç olusmadan düşüyo cnm
Bende eylulde tekrar denicem bugün doktora gttim kist olusmuss bu ay tedavi yok dedi eylulde bida denicem olmazsa yaptirmicam artk

Bide kizlar ben bise duydumm göbek cektirince hamile kalanlari cok duydum deneyen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…