- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
güzel haberlerini bekliyoruz canım :)Canim ben de de koyu kıvam da sari akinti var belim cok ağrıyor
halla halla şaşırdım. peki doktor nasıl anladıki test yapmadım demiştindeBugüb düşük yaptmdoktrm yeni bslams gebelk ve düşmüs dedi
geçmiş olsun canımAdet oldum
sende aşılamamı yaptırdın?Bende dün yaptırdımkızlar çok ağrım var normalmi sizin oldumu
Ewet canim dun yaptirdimsende aşılamamı yaptırdın?
Kimyasal gebelik yasamissin cnm bnde bu ay ki aşılamamda aynı şeyi yaşadım doktorum hiç korunmayin dedi nasipse eylülde tekrar aşılama yaptircam bebek hiç olusmadan düşüyo cnmBugüb düşük yaptmdoktrm yeni bslams gebelk ve düşmüs dedi
Geçmiş olsun,Allah sabır versin.Kimyasal gebelik yasamissin cnm bnde bu ay ki aşılamamda aynı şeyi yaşadım doktorum hiç korunmayin dedi nasipse eylülde tekrar aşılama yaptircam bebek hiç olusmadan düşüyo cnm
Bende eylulde tekrar denicem bugün doktora gttim kist olusmuss bu ay tedavi yok dedi eylulde bida denicem olmazsa yaptirmicam artkKimyasal gebelik yasamissin cnm bnde bu ay ki aşılamamda aynı şeyi yaşadım doktorum hiç korunmayin dedi nasipse eylülde tekrar aşılama yaptircam bebek hiç olusmadan düşüyo cnm
Evet benden 750 lira aldi 2 defa üst üste yapti ama biseye yaramadiYa bide birinden duydum mesela atıyorum 1000 tl veriyorsun bununla 3 kere deneme yapıyormuş doğru mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?