Aşılama ????

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Arkadaşlar Merhaba 12ağustos Günü Aşılama Yaptırdım bugün Nasipse 7.günüm Doktorum bugün Çatlatma için kullandığım ilacımın yarısını tekrar karnımdan yapmamı söyledi bu vücuda östrojen verecek Dedi Ayy Çok Heyacnlıyım haftaya Cuma 26sı test günüm bana dua edin Başından Bu süreçler gecen varsa lütfen bana yazsın Sevgi'yle Sağlıkla Bebişlerinizlr Kalın

Meraba canim bende cumartesi ve pazartesi asilama oldum.sen de siskinlik var mi karninda

Slm bende 11 ağustos aşılama oldum ve bu son 2 gündür ağrılar arttı bel kasık karın eklem sırt uykum geliyor bide. İştah var bende 27 28 bekliyorum ama onun öncesinde test yaptirsam olur mu diye sabırsız ve merakli .

İğne kullandıysanız Etkisi Ancak Doktorun verdiği tarihe geçermiş öncesi bende yapyırmayacam Brnimde Karnıöda şişlik var bakalım İnşşallah hamişiZdir

İnşallah kısmet olur bu ay bekliyorum iyi kötü açığım artık bendeki ağrılar gibi sende de oluyor mu aynı mi

merhaba kızlar banada doktorum aşılama dedi.ama önce troitlerimin belli bi seviye ye inmesi lazımmış..onu bekliyoruz.bişey sorucam çok zormu yani ilaçlar igne mi kullandınız hap mı????

merhaba kızlar banada doktorum aşılama dedi.ama önce troitlerimin belli bi seviye ye inmesi lazımmış..onu bekliyoruz.bişey sorucam çok zormu yani ilaçlar igne mi kullandınız hap mı????
İlk göbekten oldu insülin gibi ve adetin 3 4 gibi oluyor bende bir dolu bir boş oldu iğne sonra o bitti kalçadan iğne yaptırdım 1000 lik hormon için ilişki yok tabi o arada ve klomen aldim sonra 2 gün geçmedi aşılama oldu canım az yandi çok deyil tabiki insallah iyi olur bu Ayy allah herşeyin hayirlisini versin

teşekkür ederim...inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...darısı bana inşallah:)

Bende 16 ağustos da aşılama yaptırdım beklemedeyim ama bugün çok başım ağrıyor ilaç alsammi

Slm kızlar bende bu ay hamile olmazsam eylülde asilama yapılacak nasıl süreçten geçilio neler yapılıo asilama yaptıran arkadaşlar lütfen anlatabilir mi ?

Slm kızlar bende bu ay hamile olmazsam eylülde asilama yapılacak nasıl süreçten geçilio neler yapılıo asilama yaptıran arkadaşlar lütfen anlatabilir mi ?
İlaç kullanıyorsun sonra göbekten iğne sonra kalçadan iğne ve adetin 3 4 arası oluyor bunlar sonra 2 gün geçmeden aşılama biraz canın yanıyor sonra geçiyor yarım saat oldugun yerde yatiyorsun sonra ilaç alip 6 7 gün boyunca ilişki veriyor bu arada ağrılar oluyor tabi ilaç almıyorsun başka doktorun verdiği dışında bende böyle oldu 11 ağustosta yaptırdım şimdi bir kac gün sonra test yaptiracam bekliyorum kismette varsa olur

Tsk ederim cnm inş hamilesindir. O süreçte sürekli yatmak mi lazım yoksa normal hayatına devam mı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…