- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Hayirlisi olsun canım kısmet değilmişBenim bırak göğüs ağrısını hamileler gibi yeşil damarlar olmuş açık tenli de değilim fazla belirtiler boş cnm
Çıkmadı bisey biliyordum er kendi ben bir ihtimal dedim makina bozuldu yeni öğrendik ay sonuna kadar beklerim artık Hayirlisicanım sonuç neAdasu azra
Ben asilama yaptırmadım eğer bu ay olmazsam eylülde yaptiracam asilamaTest yapmadım daha evde yarın yaparim çarşamba kandan yaparim insallah olur ağrı yokluyor ama sende nasıl
Bende beklicem artık bu ayBen asilama yaptırmadım eğer bu ay olmazsam eylülde yaptiracam asilama
Benimde 11 ağrılara dayanamadım gittim çıkmadı kanda evde zaten çıkmadı biraz beklicem ay sonuna kadar ilk gün sayılmıyor ben erken yaptim bir ihtimal dedim olmadi sancim var adet sancısı gibi göğüs ağrısi var sizin de varmı böyleAsilamadan kac gun sonra ogrendiniz sonucu? Ilk asilamam 13 agustos
İnşallah senin tutar bu ayBen asilama yaptırmadım eğer bu ay olmazsam eylülde yaptiracam asilama
Benimde aynı durumlar canım 28 29 arası regi olmaz isem ay başı test dedi HayirlisiBen bi ctesi bi ptesi yaptirmistim.Asiri derece karin sisligim vardi dayanamiyodum drye gittim sonra zamanla gecti ama tam inmedi.bugunde kasik ve bel agrim var hatta korktum ins regl olmam diye.gogsumun ucunda da agri var.ins bebegin habercisidir sizinde benimde.drtahlil icin ne zaman gelin dedi sizeAdasu azra
İnş cnm asilama ya gerek kalmaz ama hiç bi beklentim yok bu ay kısmet artık inş senin gusel haberlerini alırızİnsa
İnşallah senin tutar bu ay
Amin insallahİnş cnm asilama ya gerek kalmaz ama hiç bi beklentim yok bu ay kısmet artık inş senin gusel haberlerini alırız
Bende folik asit kullanıyorum birde progeston sancim var benimde ara ara adet sancısı gibi gogus agrisi sizin nasıl durumlar test yaptırdım bisey çıkmadı 14 gün doldurmadim tabikide ay sonuna kadar beklicemkızlar aşılamadan sonra doktor bana ilaç vermedi sadece folikasit kullanıyorum. ya siz?
Geçmiş olsun canım bende korktum ama Icim kıpır kıpır Hayirlisi artık şimdi olmazsa bu ay olur allahtan Hayirlisi olsunMaalesef ben regl oldum inadina erken geldi bi de
aynen canım benimde ay sonu test yapcam. belirtim falan yok sadece sarı akıntım oluyor ara araBende folik asit kullanıyorum birde progeston sancim var benimde ara ara adet sancısı gibi gogus agrisi sizin nasıl durumlar test yaptırdım bisey çıkmadı 14 gün doldurmadim tabikide ay sonuna kadar beklicem
Benimde bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallahaynen canım benimde ay sonu test yapcam. belirtim falan yok sadece sarı akıntım oluyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?