- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Benim ilk aşılama daha önceden 6 düşüğüm oldu rahim doğuştan t şeklindeymis ve darmis o yüzden devamli düşük yaptim ama 2 kere operasyon gecirdim suan normale döndü 1 sene önce kendiliğinden hamile kalamadım 1 senedir o yüzden aşılama deniycemİlk aşılama mı olacak sizin, bi sorununuz var mi yoksa sebebi belli olmayan infertilite miadves37
Benim ilk aşılama daha önceden 6 düşüğüm oldu rahim doğuştan t şeklindeymis ve darmis o yüzden devamli düşük yaptim ama 2 kere operasyon gecirdim suan normale döndü 1 sene önce kendiliğinden hamile kalamadım 1 senedir o yüzden aşılama deniycem
Insallah hepimize hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim:)Ya inşallah bu vesile olur sağlıklı hayırlı bir gebelik ve doğum yaşarsın
Merhaba gittin mi kontrole ne dedi doktorCarsamba belli olur büyük ihtimalle ikimizinde
Malesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyormerhaba arkadaşlar aşılama için tedaviye başladım bugün adetimin 11. günü yumurta takip de yumurtalar henüz büyümemiş 15. gün pazartesi tekrar bakılacak büyümesse aşılama iptal olacak ilk defa başıma böyle bişey geliyo genelde büyürdü bu durumu yasayan varsa fikir alabilrmiyim?
Merhaba canim gittim 16 mm olmus yumurta bu tane daha iğne vuruldum cuma tekrar gidicem rahim biraz inceymis onun icin de ilaç verdi cuma net belli olcak sen neyaptinMerhaba gittin mi kontrole ne dedi doktor
Geçmiş olsun csnim ben tekrar basladim 1 tane büyümüs bu sefer bakalim cuma tekrar gidicemMalesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyor
Bende seninle ayni durumdayim. Ikinci asilamam iptal edildi gecen ay. Yumurtam yeterli boyuta gelemiyor. Bu ay incir kürü deniyorum bi umut.Malesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyor
Merhaba canim gittim 16 mm olmus yumurta bu tane daha iğne vuruldum cuma tekrar gidicem rahim biraz inceymis onun icin de ilaç verdi cuma net belli olcak sen neyaptin
Hadi Hayırlısı canım benimde yarın belli olcak cumartesi yada pazartesi yapariz dedi rahim biraz kalinlasirsaBen çatlama iğnesi oldum yarın aşılama olacak canim
İnşallah canım Allah kolaylık versinHadi Hayırlısı canım benimde yarın belli olcak cumartesi yada pazartesi yapariz dedi rahim biraz kalinlasirsa
Amin hepimize cnm senin adetin kaçıncı gunuİnşallah canım Allah kolaylık versin
Bugün 13. Günüm. Açıkçası aşılamaya pek ihtimal vermiyorum tüp bebek raporu için yaptırıyorum canımAmin hepimize cnm senin adetin kaçıncı gunu
Benimde 13.günüm ben daha önce kendiligimden 6 kez hamile kaldigim için bi ihtimal aşılama deniyorum olmazsa 3 4 ay sonra tüp bebek yaptiririmBugün 13. Günüm. Açıkçası aşılamaya pek ihtimal vermiyorum tüp bebek raporu için yaptırıyorum canım
Benimde 13.günüm ben daha önce kendiligimden 6 kez hamile kaldigim için bi ihtimal aşılama deniyorum olmazsa 3 4 ay sonra tüp bebek yaptiririm
Rabbim ol derse olur olmazsa bi daha denersin olana kadar sabret ve sakin pes etme ben hiç pes etmedimSizin olur inşallah ben hiç hamile kalamadım 21 aydır istiyoruz
Rabbim ol derse olur olmazsa bi daha denersin olana kadar sabret ve sakin pes etme ben hiç pes etmedim
Bende yarın aşılama oluyorum canim bugün çatlama iğnesi vurulcam şimdi doktordayimÖyle yapacam canim zamanını bekliyoruz bakalim
Bende yarın aşılama oluyorum canim bugün çatlama iğnesi vurulcam şimdi doktordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?