Aşılama aşılamada büyümeyen yumurta takibi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılama mı olacak sizin, bi sorununuz var mi yoksa sebebi belli olmayan infertilite mi adves37

İlk aşılama mı olacak sizin, bi sorununuz var mi yoksa sebebi belli olmayan infertilite mi adves37
Benim ilk aşılama daha önceden 6 düşüğüm oldu rahim doğuştan t şeklindeymis ve darmis o yüzden devamli düşük yaptim ama 2 kere operasyon gecirdim suan normale döndü 1 sene önce kendiliğinden hamile kalamadım 1 senedir o yüzden aşılama deniycem

Ya inşallah bu vesile olur sağlıklı hayırlı bir gebelik ve doğum yaşarsın

Malesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyor

Malesef benim büyümüyor 2. Aşılamam da iptal edildi yumurtadan dolayı geçemedim bile denemediğim yol kalmadı işe yaramıyor
Geçmiş olsun csnim ben tekrar basladim 1 tane büyümüs bu sefer bakalim cuma tekrar gidicem

Bende seninle ayni durumdayim. Ikinci asilamam iptal edildi gecen ay. Yumurtam yeterli boyuta gelemiyor. Bu ay incir kürü deniyorum bi umut.

Merhaba canim gittim 16 mm olmus yumurta bu tane daha iğne vuruldum cuma tekrar gidicem rahim biraz inceymis onun icin de ilaç verdi cuma net belli olcak sen neyaptin

Ben çatlama iğnesi oldum yarın aşılama olacak canim

Bugün 13. Günüm. Açıkçası aşılamaya pek ihtimal vermiyorum tüp bebek raporu için yaptırıyorum canım
Benimde 13.günüm ben daha önce kendiligimden 6 kez hamile kaldigim için bi ihtimal aşılama deniyorum olmazsa 3 4 ay sonra tüp bebek yaptiririm

Benimde 13.günüm ben daha önce kendiligimden 6 kez hamile kaldigim için bi ihtimal aşılama deniyorum olmazsa 3 4 ay sonra tüp bebek yaptiririm

Sizin olur inşallah ben hiç hamile kalamadım 21 aydır istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…