Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de yerleşme kanamasıdirArkadaşlar 11 gün önce aşılama yaptırdım 2 gün öncede damla şeklindeki damlalar geldi dahada da gelmedi neden olmuş olabilir aynı şeyleri yaşayan var
Bende Kasım ve Aralık aylarında çatlatma iğnesi vuruldum ama gebelik olmadı sonra Aralık ayının sonunda rahim filmi çekildim şimdi adet olmayı bekliyorum 5 gün sonra olurum herhalde ama bende aşılamaya geçmek istiyorum aslında fiyat ne kadar tuttu 4 bin falan diyorlarArkadaşlar 11 gün önce aşılama yaptırdım 2 gün öncede damla şeklindeki damlalar geldi dahada da gelmedi neden olmuş olabilir aynı şeyleri yaşayan var
Arkadaşlar 11 gün önce aşılama yaptırdım 2 gün öncede damla şeklindeki damlalar geldi dahada da gelmedi neden olmuş olabilir aynı şeyleri yaşayan var
Aynen canım o kadar sürüyor çatlatma iğnesinden sonra aşılama olmadı mı sendeBende Kasım ve Aralık aylarında çatlatma iğnesi vuruldum ama gebelik olmadı sonra Aralık ayının sonunda rahim filmi çekildim şimdi adet olmayı bekliyorum 5 gün sonra olurum herhalde ama bende aşılamaya geçmek istiyorum aslında fiyat ne kadar tuttu 4 bin falan diyorlar
Bilmiyorm ki aşılamadan 2 gün sonra da pembe leke geldi bi kere okadar daha devamı gelmedi. Yerleşme kanaması nasl oluyor Bilmiyorm da. Aynı şeyleri yaşayan var mı acaba çok merak ediyorum yardımcı olun kızlarAynen canım o kadar sürüyor çatlatma iğnesinden sonra aşılama olmadı mı sende
Yok ilk önce çatlatma iğnesi daha sonra aşılamaya geçiyorlar diye biliyordumAynen canım o kadar sürüyor çatlatma iğnesinden sonra aşılama olmadı mı sende
Öyle zatn canım önce iğne sonra aşılama sen tutmadı diyince aşılama yapıldı sandım. Hakkımız da hayırlısı olsun. Bnde ki neler bilmiyorm meraktan çatlıyorum yazan da yokYok ilk önce çatlatma iğnesi daha sonra aşılamaya geçiyorlar diye biliyordum
Aslında yarın sabah test yapsanız çıkmaz mıÖyle zatn canım önce iğne sonra aşılama sen tutmadı diyince aşılama yapıldı sandım. Hakkımız da hayırlısı olsun. Bnde ki neler bilmiyorm meraktan çatlıyorum yazan da yok![]()
11.gün ise (aşılama gününü saymadan) bhcg yaptırın lütfen. Muhakkak değeriniz görülür.Bilmiyorm ki aşılamadan 2 gün sonra da pembe leke geldi bi kere okadar daha devamı gelmedi. Yerleşme kanaması nasl oluyor Bilmiyorm da. Aynı şeyleri yaşayan var mı acaba çok merak ediyorum yardımcı olun kızlar
Yerleşme kanaması olabilir, progestan kullanıyorsanız vajinal onun neden olduğu bir lekelenme de olabilir, kanamanız sadece peçeteyle silince gelecek şekilde olduysa muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Buna benzer belirtiler yaşayan gebeler de gebe olmayanlar da oldu.Öyle zatn canım önce iğne sonra aşılama sen tutmadı diyince aşılama yapıldı sandım. Hakkımız da hayırlısı olsun. Bnde ki neler bilmiyorm meraktan çatlıyorum yazan da yok![]()
Doktordan çıktım alttan muayene etti gebe olabilirsin dedi test yapcam eve gidip kan verdim yarın çıkcak sonuç11.gün ise (aşılama gününü saymadan) bhcg yaptırın lütfen. Muhakkak değeriniz görülür.
Aşılamadan sonra ilaç falan kullanmadım vermediDoktordan çıktım alttan muayene etti gebe olabilirsin dedi test yapcam eve gidip kan verdim yarın çıkcak sonuç
Güzel haberler almanızı dilerim. Endişelenmeyin.Doktordan çıktım alttan muayene etti gebe olabilirsin dedi test yapcam eve gidip kan verdim yarın çıkcak
Sağol canım inşallahGüzel haberler almanızı dilerim. Endişelenmeyin.
Canım belirtilerin oldumu bende 12. Gündeyim aşılamanınDoktordan çıktım alttan muayene etti gebe olabilirsin dedi test yapcam eve gidip kan verdim yarın çıkcak sonuç
İnşaallah güzel haberler olur internetten bakabilirsiniz ben olsam yarını bekleyemezdimDoktordan çıktım alttan muayene etti gebe olabilirsin dedi test yapcam eve gidip kan verdim yarın çıkcak sonuç
Baktım canım pozitif ama doktorum çatlatma iğnesinden olabilir de dediİnşaallah güzel haberler olur internetten bakabilirsiniz ben olsam yarını bekleyemezdim
Ama günüm de geçti 3 günBaktım canım pozitif ama doktorum çatlatma iğnesinden olabilir de dedi
Bugün 11. Günüm aşılama yaptıralı kan verdim sonuç pozitif ama acaba iğnenin etkisi gitmiş midir şimdi de bu aklımı karıştırdıYerleşme kanaması olabilir, progestan kullanıyorsanız vajinal onun neden olduğu bir lekelenme de olabilir, kanamanız sadece peçeteyle silince gelecek şekilde olduysa muhtemelen yerleşme kanamasıdır. Buna benzer belirtiler yaşayan gebeler de gebe olmayanlar da oldu.
Eğer 11. gününüz ise, çatlatma iğnesinde bhcg vücudunuzu terk etmiştir, artık kan testine güvenebilirsiniz. Aç ya da tok fark etme, günün herhangi bir saati kan verebilirsiniz.
Eğer idrar testi ile denemek isterseniz beklenen adet gününüzden 1 gün sonra sabah idrarınızla test yapabilirsiniz. Şu aşamada idrar testi size yanlış negatif değer verebilir, Bhcg seviyeniz kanda belli bir miktar yükselmeden idrarda ölçülebilir seviyeye gelmez.
Kaç çıkmış değerBaktım canım pozitif ama doktorum çatlatma iğnesinden olabilir de dedi
14.79Kaç çıkmış değer