Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

Bt0601

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
549
24
118
Merhaba hanımlar, aşılamadan sonra beklemek zor hemde çok zor

Bu topiği açmamın amacı aşılamadan sonra 8. Ve 14. Günü arasında olan bayanların birbirine yardımcı olmasını sağlamak. Özellikle belirtilerimiz nelerdir? Ya da önceki aşılaması tutmuş olan ve bize yol gösterecek arkadaşlar sizleri de bekliyoruz. Neden 8. Günü derseniz? Aşılamadan 2 gün önce çatlatma iğnesinin genel olarak yapılması ve 8. Güne gelindiğinde artık iğnenin etkisinden bi nebze kurtulup gebelik belirtilerimizi acaba anlar mıyız diye düşündüm. En merak ettiğim soru da şu olacak? Bu günler arası gebe olduğunu öğrenen var mı veya en dikkat çeken hangi belirtileriniz oldu ve devamında bebeğinizin olacağını öğrendiniz mi?

Kısacası sabırsız anne adayları ve annelerimizi bekliyorum :)

Buyrun sohbete.

Hanımlar bize katılacak kimse yok mu? Benim aşılamamın 8. Günü bugün. Karnımda ve kasıklarımda gerginlik var. Derim geriliyor, hafif hafif ağrı giriyor. Bunun nedini bilen ve yardım edecek olan var mı?

canım hayırlı olsun topiğin. ben daha o günlere gelemedim. merakla takip edicem bu topiği

canım hayırlı olsun topiğin. ben daha o günlere gelemedim. merakla takip edicem bu topiği

sağol canım, bekliyorum herkesi. Ama galiba bu günler içinde olan yok. kimse yazmadı deneyimli anneleri ve anne adaylarını bekliyorum. sorularıma yanıt bulurum belki.

Hanımlar bize katılacak kimse yok mu? Benim aşılamamın 8. Günü bugün. Karnımda ve kasıklarımda gerginlik var. Derim geriliyor, hafif hafif ağrı giriyor. Bunun nedini bilen ve yardım edecek olan var mı?
merabbaaa benm bugun 7.günüm aynı olaylar bende de zuhur etti merak içinde cevap bekliom acep nie oluo:18:

merhaba benimde aşılamamın 12.günü bugün,bende de karın alt bölgemde ağrı gerginlik şişlik var,adet tarihim 9 haziran,doktor kontrolüm 7 haziranda,sabırsızlıkla bende bekliyorum.

canlar bende bi heves biri cevaplar diye umuyorum. ben crinone jel kullanıyorum. acaba bu gerginliği ağrıyı o mu yapar ki? benimde test tarihim 10 haziran. bu arada asıl şu test tarihi gelmeden gebeliğini öğrenen var mıdır acaba?

merhaba benimde aşılamamın 12.günü bugün,bende de karın alt bölgemde ağrı gerginlik şişlik var,adet tarihim 9 haziran,doktor kontrolüm 7 haziranda,sabırsızlıkla bende bekliyorum.

canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşallah, az kalmışşş :)

merabbaaa benm bugun 7.günüm aynı olaylar bende de zuhur etti merak içinde cevap bekliom acep nie oluo:18:

hayırlısı canım, bekliyoruz bakalım. güzel haberler alırız inşallah. bebişli göbişlerimiz olur inşallah :)

kızlar bnmde 10. günüm bende 7 haziranda sonucu öğrencem. benm göğüslerim çok fena dokunamıyorum bide 3 gün bi kasık ağrım oldu 6-7-8. günler ağrım oldu bitti şimdi göğüsler dışında bi şikayetim yok arkadaşlar diyo o 3 günde yerleşmiştir oraya. bide sık idrara çıkıyorum bilmiyorum kafaya takmaktan mı yok hamilelik belirtisi mi? beklicez görcez bakalım ama beklemek çok kötü

canım hoşgeldin. inşallah bu sıkıntılarımızın hepsi bebeğimizin varlığıdır :) Rabbim hayırlı haberlerini bizlere vermeyi nasip etsin :)

merhabalar...benimde 6.günümdü bugün,bende ilk günler çok gerginlik vardı karnımda,şimdi adet sancısı gibi olan ağrıdan giriyo arada sırada...inş. hamileyizdir...

merhabalar...benimde 6.günümdü bugün,bende ilk günler çok gerginlik vardı karnımda,şimdi adet sancısı gibi olan ağrıdan giriyo arada sırada...inş. hamileyizdir...

Merhaba canım, inşallah tatlım. bizim belirtileri hissedememizin nedeni sürekli ilaç kullanmak zorunda olmamız bana kalırsa. mesela ben hala crinone jele devam ediyorum. bütün hepsi birbirine karışıyor :)

günaydın hanımlarr,

Nasılsınız? İnşallah hepimiz iyiyizdir. ben bugün 9. gündeyim :)

günaydın canım,şafak sayar gibi olduk hepimiz,benim dün 12.günümdü test yaptım negatif çıktı,belki erkendi test için,belki de tutmadı,şimdi tarihimin gelmesini bekliyorum,olmassa tabi önümüze bakacağız da ben çok korkuyorum,ilk aşılamam çok ağrılı oldu benim,rahim filmi de çekinmeden ilk aşılamamı yaptı doktorum,şimdi hem rahim filmi hem 2.aşılama nasıl dayanacağımı bilmiyorum gerçekten..

Allahtan hayırlısı canım, inşallah test gününde güzel haberleri alırsın. nasıl dayanacağım diye kuruntu yapma kendine Allah'ın izniyle her şey olur biter. kendini kastıkça acı eşiğin de düşer, o yüzden rahat olmaya çalış. Hem bizler dünyaya bir bebek getirmeyi göze alıyoruz onun öncesindeki hiç bir şey gözümüzü korkutamaz

inşallah herkesle beraber iyi haberleri alırız,haklısın canım tüm zorluklara göğüs germek zorundayız,sonuçta mutlu sona ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmamız gerekirse yapacağız elbette.Allah herkesin gönlündeki murada ulaştırmayı nasip etsin inşallah.

canım ben de ilk aşılamamı oldum ve bugün 5. günüm. herhangi bir belirtim yok. ya da ara ara olan belirtileri görmezden geliyorum. rahim filmi çekilmeden aşılaman olduğu için o kadar canın yanmıştır belki eylülcüm. hafif tıkanıklıklar varsa tüplerde ağrın olabilir. ama bence 2.den de korkma. sonuçta rahim filmini adetten hemen sonra çekiyolar. eğer olursan 2. aşılamanla rahim filmin 1 hafta arayla olmuş olur. hem tüpler açıkken şansın daha çok olur. tabi inşallah bütün bunlara gerek kalmaz da alırsın bu ay güzel haberleri

inşallah senin aşılamanda tutmuştur canım,ilk aşılamam ile ilkleri yaşadım,ilk kez o yatağa yattım ilk kez spektrum denilen alet takıldı,çok canım yandı o takılırken,onlardan çok etkilendim,rahim filmini anestezili çekinmeyi düşünüyorum,aşılamayı da bir şekilde atlatıcam inşallah,umarım bir sorun yoktur tüplerde..

canım ben de o spektrum denen aleti hiç sevmedim. bi kere rahim filminde bi kere de aşılamada taktılar. benim de canım yandı. ama rahim filmiyle ilgili okuduklarımdan sonra korkudan ağladım. ama doktorum sağolsun çok iyiydi ve bana 2 iğne verdi. onları vurdurunca hiç acı hissetmedim o spektrum dışında. inşallah bi dahaki sefer diye bişeye gerek kalmaz ikimiz için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…