canım hayırlı olsun topiğin. ben daha o günlere gelemedim. merakla takip edicem bu topiği
merabbaaaHanımlar bize katılacak kimse yok mu? Benim aşılamamın 8. Günü bugün. Karnımda ve kasıklarımda gerginlik var. Derim geriliyor, hafif hafif ağrı giriyor. Bunun nedini bilen ve yardım edecek olan var mı?
merhaba benimde aşılamamın 12.günü bugün,bende de karın alt bölgemde ağrı gerginlik şişlik var,adet tarihim 9 haziran,doktor kontrolüm 7 haziranda,sabırsızlıkla bende bekliyorum.
merabbaaabenm bugun 7.günüm aynı olaylar bende de zuhur etti merak içinde cevap bekliom acep nie oluo:18:
kızlar bnmde 10. günüm bende 7 haziranda sonucu öğrencem. benm göğüslerim çok fena dokunamıyorum bide 3 gün bi kasık ağrım oldu 6-7-8. günler ağrım oldu bitti şimdi göğüsler dışında bi şikayetim yok arkadaşlar diyo o 3 günde yerleşmiştir oraya. bide sık idrara çıkıyorum bilmiyorum kafaya takmaktan mı yok hamilelik belirtisi mi? beklicez görcez bakalım ama beklemek çok kötü
merhabalar...benimde 6.günümdü bugün,bende ilk günler çok gerginlik vardı karnımda,şimdi adet sancısı gibi olan ağrıdan giriyo arada sırada...inş. hamileyizdir...
günaydın canım,şafak sayar gibi olduk hepimiz,benim dün 12.günümdü test yaptım negatif çıktı,belki erkendi test için,belki de tutmadı,şimdi tarihimin gelmesini bekliyorum,olmassa tabi önümüze bakacağız da ben çok korkuyorum,ilk aşılamam çok ağrılı oldu benim,rahim filmi de çekinmeden ilk aşılamamı yaptı doktorum,şimdi hem rahim filmi hem 2.aşılama nasıl dayanacağımı bilmiyorum gerçekten..
Allahtan hayırlısı canım, inşallah test gününde güzel haberleri alırsın. nasıl dayanacağım diye kuruntu yapma kendine Allah'ın izniyle her şey olur biter. kendini kastıkça acı eşiğin de düşer, o yüzden rahat olmaya çalış. Hem bizler dünyaya bir bebek getirmeyi göze alıyoruz onun öncesindeki hiç bir şey gözümüzü korkutamaz
günaydın canım,şafak sayar gibi olduk hepimiz,benim dün 12.günümdü test yaptım negatif çıktı,belki erkendi test için,belki de tutmadı,şimdi tarihimin gelmesini bekliyorum,olmassa tabi önümüze bakacağız da ben çok korkuyorum,ilk aşılamam çok ağrılı oldu benim,rahim filmi de çekinmeden ilk aşılamamı yaptı doktorum,şimdi hem rahim filmi hem 2.aşılama nasıl dayanacağımı bilmiyorum gerçekten..
canım ben de ilk aşılamamı oldum ve bugün 5. günüm. herhangi bir belirtim yok. ya da ara ara olan belirtileri görmezden geliyorum. rahim filmi çekilmeden aşılaman olduğu için o kadar canın yanmıştır belki eylülcüm. hafif tıkanıklıklar varsa tüplerde ağrın olabilir. ama bence 2.den de korkma. sonuçta rahim filmini adetten hemen sonra çekiyolar. eğer olursan 2. aşılamanla rahim filmin 1 hafta arayla olmuş olur. hem tüpler açıkken şansın daha çok olur. tabi inşallah bütün bunlara gerek kalmaz da alırsın bu ay güzel haberleri
inşallah senin aşılamanda tutmuştur canım,ilk aşılamam ile ilkleri yaşadım,ilk kez o yatağa yattım ilk kez spektrum denilen alet takıldı,çok canım yandı o takılırken,onlardan çok etkilendim,rahim filmini anestezili çekinmeyi düşünüyorum,aşılamayı da bir şekilde atlatıcam inşallah,umarım bir sorun yoktur tüplerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?