inşallah herkesle beraber iyi haberleri alırız,haklısın canım tüm zorluklara göğüs germek zorundayız,sonuçta mutlu sona ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmamız gerekirse yapacağız elbette.Allah herkesin gönlündeki murada ulaştırmayı nasip etsin inşallah.
canım ben de o spektrum denen aleti hiç sevmedim. bi kere rahim filminde bi kere de aşılamada taktılar. benim de canım yandı. ama rahim filmiyle ilgili okuduklarımdan sonra korkudan ağladım. ama doktorum sağolsun çok iyiydi ve bana 2 iğne verdi. onları vurdurunca hiç acı hissetmedim o spektrum dışında. inşallah bi dahaki sefer diye bişeye gerek kalmaz ikimiz için de.
canım test yaptın mı,sonucu yazar mısın? şayet yaparsan..ben 12.günde negatifi görmüştüm inşallah sen iyi haberleri verirsin..Canlar bugün 10. Günüm dayanamayız test yapacağım galiba. Acaba bugün pozitifi görürsem doğruluğu nedir ki? İçim kıpır kıpır oldu.
canım test yaptın mı,sonucu yazar mısın? şayet yaparsan..ben 12.günde negatifi görmüştüm inşallah sen iyi haberleri verirsin..
Kızlar sonuç negatif, silik bile çizgi yok. Benim gibi 10. Günü yapıp negatif çıktıktan sonra test gününde pozitif olduğunu gören var mı? İğnenin etkisi de geçmiş onu da öğrenmiş oldum.
Herkese merhabaİnş güzel haberlerinizi alırız kızlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Bende bu ay olucam aşılamamı gonalf kullandım 12 gün bugün 15.günüm ama henüz yumurtişler 14mm Daha önce klomen kullandım 5 ay kadar ve genelde 14.gün olurdum çatlatmayı busefer yavaş büyüyorlar neyse beklemedeyim yani.Size birşey sormak istiyorum reglinin kaçıncı günü oldunuz çatlatma iğnesini ve aşılamayı????
kızlar kafamı karıştıran birşey var,çatlatma iğnesinden sonra,yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol için doktoru tarafından çağrılan var mı aranızda..çatlağını gördükten sonra aşılamamın olması daha mantıklı değil mi?ben çatlatma iğnesinin 26. saatinde aşılamamı oldum ve kontrol edilmedim.. bilen arkadaşlarım cevap yazarsanız sevinirim..
Merhabalar,
Ben aranıza yeni katılıyorum. Uzun zamandan beri takip ediyorum bu özel konuları..
İki aşılama yaptırdım ve ikisindede ilk hafta garip bir sancı vardı sonra kesildi 15 günü tamamladıktan sonra tam sevıneceğim derken malesef 16. Gün hüsrana uğradım.. Suanda 3 aşılamamın ilk haftasını devirmek üzereyim. İnsallah bu sefer olmuştur..
inşallah berracım.
benim de 10 gün oldu hayırlısı umarım tüm evlat isteyenlerin bu mübarek ayda sağlıklı ve hayırlı bebekleri nasip olur.
igor amin insallah tüm isteyenlere rabbim bu mübarek ayda yüzünü güldürsün. Cok zor ve sabir istiyor.. bazen dayanicak gücüm kalmiyor ama elimdende bisey gelmiyor. kendimi oyalayip duruyorum. Rabbim en hayirlisini en dogru zamani bilir.
Sende ne gibi belirtiler var?
berracım sanırım ben kırmızı kartı görmek üzereyim çünkü adet sancılarım başladı(((
7.günden itibaren sol kasığıma arada bir giren ağrım vardı. uzun süre ayakta falan durunca daha da artıyordu yatınca biraz geriliyordu. progesteron kullandığımdan sanırım göğüsler gerim gerim gerildi:) bu arada hem uykuya doyamama hemde iştah aldı başına gitti. karnım o kadar hassastı ki dokunsam ağrıyordu tabii sık idrara çıkmada çabası :) ama bunlar progesterona bağlıymış meğer. şimdi ağrımın niteliği değişti aynı mens ağrısıbu arada bugün 11.gündü.5 temmuz aşılamam yapılmıştı.
ayy gercektenmi ya daha erken iyi düsünelim iyi olsun! bende agrilar asilamadan hemen sonra basladi ama suanda iyiyim arada bir agri giriyor bende. nedense bende hic ama hic ümitli degilim kalbimin sesi öyle diyor :2: .. bende progesterona kullaniyorum ve ayriyetten akupunktur tedavisindeki kadinin bana özel hazirladigi cin ilaci suyla karisitirip iciyorum.. hayirlisi allahtan insallah hersey hayirlara vesile olur.
Amin canım. Da ben de hiç ümit yok ben bu ağrıyı hissedince en geç ertesi gün adet olurumdün gecede rüyamda adet olduğumu gördüm sabah uyanınca nasıl ağladım bir görseniz eşim ne yapacağını şaşırdı meğerki gerçeği görmüşüm Allah herşeyin hayırlısını versin.
Igor35 noldu canim en son agrin vardi adet oldunmu? Insallah hayirli Haber verirsin.. Benimde bugün adet olucakmisim gibi sancilar giriyor anlamadim bugün 13. günüm. Hergün ates ölcüyorum bugün 36,9 ne düsünecegimi sasirdim.. Yasindayim Akupunktur tedavimi yapan kadin testimi yapicak(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?