Aşılamadan sonra 8-14 gün arası sabırsızları :)

berracım adet oldum :( ben kendimi bilirim :)
ilk aşılama başarısız oldu :( ama hayırlısı olsun önüme bakıyoruz ne yapalım. Allahtan ümit kesilmez.
21.07'de adetim başladı. doktora gittim ve daha çatlamayan 2 yumurtam daha varmış bir de 1 tane kist oluşmuş o nedenle aşılama tekrarını düşünmedi şimdilik bakalım artık bir dahaki ne zamana olur?
umarım senden güzel haberler alırız canım :) iyi düşün iyi olsun...

Anladim canim hic üzülme allahin vardir bir bildigi. Önemli olan gec olsun güc olmasin.. Zor bir dönem ve sabir ya sabir.. Diyecek birsey bulamiyorum aynilari benim icinde gecerli.. Bakalim iyi düsünmeye calisiyorumm ama iste.. Yarin belli olur artik.. Kismetimde ne varsa onu yasayacagim..

Anladim canim hic üzülme allahin vardir bir bildigi. Önemli olan gec olsun güc olmasin.. Zor bir dönem ve sabir ya sabir.. Diyecek birsey bulamiyorum aynilari benim icinde gecerli.. Bakalim iyi düsünmeye calisiyorumm ama iste.. Yarin belli olur artik.. Kismetimde ne varsa onu yasayacagim..

hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum canım :)

Kizlar araniza benide alin, bende bu ay sonu aşilama yaptiracam, fakat korkularim var :( kizlar agri cok oluyormu, nasil yapiyorlar? Beni bilgilendirirseniz sevinirim... Şimdiden tşkler...

sizi çok uzun zamandır takip ediyorum aşılama döneminde adım adım sizlerle bilgilendim bugün 14.günüm test yapıp durumu bildirip izlediğim yolu tek tek anlatirim insallahta sevinçli bir haber verir umut olurum umut eden birine. görmek üzere dualarinizi eksik etmeyin

canım ben de ilk aşılamamı oldum ve bugün 5. günüm. herhangi bir belirtim yok. ya da ara ara olan belirtileri görmezden geliyorum. rahim filmi çekilmeden aşılaman olduğu için o kadar canın yanmıştır belki eylülcüm. hafif tıkanıklıklar varsa tüplerde ağrın olabilir. ama bence 2.den de korkma. sonuçta rahim filmini adetten hemen sonra çekiyolar. eğer olursan 2. aşılamanla rahim filmin 1 hafta arayla olmuş olur. hem tüpler açıkken şansın daha çok olur. tabi inşallah bütün bunlara gerek kalmaz da alırsın bu ay güzel haberleri:KK49:
Kızlar yanılıyorsunuz rahim filmi çekilen ay aşılama işlemi yapılamaz çünkü rahim filmi çekilir iken o ay olacak olan yumurtanız radyasyon ışınına maruz kalır böyle bir durumda o ay kesinlikle bırak aşılamayı kendiliğinizden bile gebe kalmanız istenmez doktorunuz size o ay korunma önerecektir aşılama sonraki ay yapılır...

Evettt yıl 2015 ama dert aynı :) bende 3. Aşılamamın 9.gününe girmiş bulunuyorum. Her seferinde belirtilere aldanmıcam bi daha desemde yine yenik düştüm. Benim iki gündür kasık ağrısıda değil cimcik kramp neyse artık ara ara öyle bişey oluyo başkada hiçbirşey yok. Hadi kızlar bi el atın yardımcı olup vakit geçirelim :)

tesadüfen gördüm burayı güncel mi hala bilemiyorum aşılamamın 6. günü, sabırsızca bekleyenlerdenim varmıdır brnim gibi

Evettt yıl 2015 ama dert aynı :) bende 3. Aşılamamın 9.gününe girmiş bulunuyorum. Her seferinde belirtilere aldanmıcam bi daha desemde yine yenik düştüm. Benim iki gündür kasık ağrısıda değil cimcik kramp neyse artık ara ara öyle bişey oluyo başkada hiçbirşey yok. Hadi kızlar bi el atın yardımcı olup vakit geçirelim :)
bende hamile kaldığım ay krap gibi bi değişik sızlamalar olmuştu umarım gönlünüze göre olur, tutma açısındanda kabak çekirdeği tavsiye ederim:)

biliyorsunuzdur belki ama yinede söyliyim dedim, bu bekleyişte tutması için kabak çekirdeği tavsiye ederim canım:)
hadi ya. hiç bilmiyordum şuan okuyunca çok şaşırdım hemen araştırıp alayım çok basit zaten ulaşması.bugün 7. günüm. zaman zaman belimde hafif ağrılar oluyor o kadar.

bende hamile kaldığım ay krap gibi bi değişik sızlamalar olmuştu umarım gönlünüze göre olur, tutma açısındanda kabak çekirdeği tavsiye ederim:)
Kabak çekirdeği mi ? Artık çok geç 3 kere aşılama oldum üçüde malesef hepsinde de normal çekirdek yedim can sıkıntısına :) kısmet bıraktım tedaviyi bi süre canı isterse gelsin velet :)

Kabak çekirdeği mi ? Artık çok geç 3 kere aşılama oldum üçüde malesef hepsinde de normal çekirdek yedim can sıkıntısına :) kısmet bıraktım tedaviyi bi süre canı isterse gelsin velet :)
:) çok alemsiniz :)
sadece aşılamada değil normaldede yumurtlama dönemi itibariyle kabak çekirdeği kullanılabilir:)
gönlünüze göre olsun inşallah:)

:) çok alemsiniz :)
sadece aşılamada değil normaldede yumurtlama dönemi itibariyle kabak çekirdeği kullanılabilir:)
gönlünüze göre olsun inşallah:)
Sağol canım ne yapalım :) o zaman hemen başlıyorum tam zamanı :) Allah herkesin gönlüne göre versin

Uzun zamandir gebelik asilama belirtiler her sayfayi okuyorum. Ezberledim diyebilirim. Asilamada altıncı gunum. Ne yapicagimi bilmiyorum. Cok uzun zamandır çabalıyorum ama olmuyor. Her seferinde hayal kırıklığı. Yoruldum. Hic umidim yok aslinda. Ama olmayimcada cok üzülüyorum. Ne olacak boyle. Esimde bende cok yiprandik :(

merhaba benım bugün aşılamamın 12. günüm 10 günümde test yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı sizce ne olabılır ılk aşılamam 15.gunde kanda test yapıcam sizce nedır cb larınız ve yorumlarınızı beklıyorum

Merhaba arkadaslar benimde aşılamamın 11. Gunu çok hafif kasık agrisi dışında hiç bir belirti yok ne yazikki :KK43: doktorum bu ayın 24 un de belli olur dedi ama nedense hiç umudum yok :KK43: gecen hafta bas donmesi yasadım heveslendim ama Protestan yan etki yapiyormuş çok kişi yasamış bas donmesi, zaten 3 gündür de bas donmesi falan yok :KK43: allahım sen herşeyin hayırlısını nasip eyle

Merhaba arkadaslar benimde aşılamamın 11. Gunu çok hafif kasık agrisi dışında hiç bir belirti yok ne yazikki :KK43: doktorum bu ayın 24 un de belli olur dedi ama nedense hiç umudum yok :KK43: gecen hafta bas donmesi yasadım heveslendim ama Protestan yan etki yapiyormuş çok kişi yasamış bas donmesi, zaten 3 gündür de bas donmesi falan yok :KK43: allahım sen herşeyin hayırlısını nasip eyle
Selam, benim de 11. Gunum umarim her seyin hayirlisi olur. Her isteyen icin. Bende inanilmaz derecede kasik ve karin agrisi oldu ama gecti bir kac gundur. Psikoloji de cok etkilidir eminim. Umarim her sey guzel olur ☺

Back
X