Aşılama Aşılamadan sonra bel ağrısı nedeni

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Düşün 36 yaşındayım hala tahlillerim normal diye aşılamayla uğraştırıyorlar. Geçen zamanı bana kim verecek. Olmazsa git evlat edin der postalarlar umurlarında bile degil
Düşünmezler ki gerçekten para almaya bakıyorlar valla başka bir şey değil doktorum yalvar yakar illa aşılama yapalım dediler 2 kere çöp oldu dediğin gibi zaman geçen yıllar insanın psikolojisi hiç kimsenin umrunda değil

Valla öyle canım ama işte tüp bebekte olmazsa diye bütün umutlarım gider diye bende aşılama yaptım 2 . Sinde doktor ısrar etti ama olmadı 7 senedir bekliyorum bide bunun üstüne dış gebelik sağ tüpüm yok tüp benek istedim önce aşılama yapalım bi o sen çare diye bizi kandırdı ama bide asla uğraşmam direk tüp bebek

bnde altı senelik evliyim Dr istemedi bn uygun diye kabil etmiştim aşılamayı keşke yapmasaydim diyorum saçmalık iste

Bugün gittiğim doktor bana da hemen aşılama dedi 1 yıldır deniyoruz istemedim başarı şansı o kadar düşük ki birde bir aşılama 1500 2000 tl civarı dedi. E benn 3 kere aşılama yaptırsam tüp bebek fiyatına yakın para vericem neden kendimi yıpratayım iyiki istemedim bakıyorum gerçekten tutan o kadsr az ki ve ne eşimde ne bende hiçbir problem yok hızıda iyi eşimin ama tutmadı kısmet.. Para almak için yapıyorlar gibi geliyor yoksa klomen falan sa verirdi adam direk aşılama dedi

Probleminiz yoksa bncr tüp Bebek deneyin

bnde altı senelik evliyim Dr istemedi bn uygun diye kabil etmiştim aşılamayı keşke yapmasaydim diyorum saçmalık iste
Aslında bi umut diyorum aşılama daha kolay geliyor bizede bekleme süresi çok uzun değil diye bizde hemn olsun istiyoruz ama kısmet nasip allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…