aşılama gününü saymayacaksın canım hayırlı olsun seninde ama idrar değil idrar testinde çıkmayabilir dedi.Direk kan testi.Banada 12.gun dedide acaba asilama yapilan gunudr saycakmiyiz yoksa ondan sonraki 12.günmü?
Burada nasil gebelik takvimi yapiliyor hic bir fikrim yok canim,cok vakitde gecirmiylrum.ben kendime de banu ciftcinin appini indirdim, oradada gün gün yaziyor güzel bilgiler Var.
Saol canim insallah hayirlisiyla olur.kesinlikle 13.günü beklicem direkt kan testi yaptiricam.aşılama gününü saymayacaksın canım hayırlı olsun seninde ama idrar değil idrar testinde çıkmayabilir dedi.Direk kan testi.
Bencede idrarla uğraşmaktansa bir kere kan verip sonucu almak daha mantıklı
Sat = son Adet tarihin cnmKızlar sat ne demek bu takvimi yanlış yaptım heralde neyse ya kalsın böyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla gerçek olduğuna inanarak yaptım bakalim
Kaçıncı gün bugün :)Saol canim insallah hayirlisiyla olur.kesinlikle 13.günü beklicem direkt kan testi yaptiricam.
15 şubatta oldum 7.gundeyim :) çatlatma ignesinin etkisi gecmismidirki bi test yapsam :)))Kaçıncı gün bugün :)
Canım ovulasyon testi yapabilesin ben hergün yapıp bakıyorum iğne etkisi kaçıncı gün geçiyor die hem.merakin gidiyor hem öyle oyalanıyor insan15 şubatta oldum 7.gundeyim :) çatlatma ignesinin etkisi gecmismidirki bi test yapsam :)))
Ovulasyon testim yok gebelik testi almistim bolca.onuda cok yapiyorum diye esim eve getirmiyo :)))Canım ovulasyon testi yapabilesin ben hergün yapıp bakıyorum iğne etkisi kaçıncı gün geçiyor die hem.merakin gidiyor hem öyle oyalanıyor insan
Işte gebelik moral bozuyor ama ovulasyon bazen eğlenceli oluyor gebeliğe kadar oyalıyor bolca:)Ovulasyon testim yok gebelik testi almistim bolca.onuda cok yapiyorum diye esim eve getirmiyo :)))
Tabiki ekliyorum:) tarih neydi cnm?igne limi tedavi gördün?
Evet canım yazmıştım 12. Gün adet oldum kosmet değilmiş yanisincazli nasilsin canim?asilama sonucun belli oldumu?aceba yazdinda benmi kacirdim bilemedim
Benim yarın adetimin 4. Günü olacak soğan kürüne başlıycam geç mi kaldım bilmiyorum ama faydası olur illakicanim dogal olarak yumurtalari guclendiriyor incir havuc kuru var sogan kuru var bal tarcin corekotu var
Kacirmisim demekki cnm,Evt kesinlikle Haklisin Kismet Kader bu isler.insallah bir dahakine nasip olurEvet canım yazmıştım 12. Gün adet oldum kosmet değilmiş yani
21 şubat evet iğne :)Tabiki ekliyorum:) tarih neydi cnm?igne limi tedavi gördün?
canim fiyat hakkinda bilgin varmi raporsuz oluncaİstanbul memorial hastanesi şişli. Çok kaliteli doktorları bi işlem yapılıcaksa 8 veya 10 doktor toplanıp karar veriyo bi hastaya çok ilgililler vede herşeyinle ilgileniyolar. Bn bu hastaneyi 8 yaşımdan beri biliyorm düşün annemde orda çalıştı şmdi emekli oldu. Yani doktorları falan çok iyi bliyorm. Tüp bebek konusunda araştırablirsin de hastaneyi
canim sogankuru ile bence sen kistleri atarsin ben denemek istemedim ise gidiyorum kokarim falan diye birdahaki ay kistler durursa yapicam artikBenim yarın adetimin 4. Günü olacak soğan kürüne başlıycam geç mi kaldım bilmiyorum ama faydası olur illaki
Merhaba canim,S silam30 Merhaba canım 10 şubatta aşılama oldum 22 şubatta test yapmam lazım di yani dün ama ben 12 gün diye yaptırmadım pazartesi yani 15 ci gün yaptıracağım AMA HALEN ADET OLMADIM zaten tuttu mu yada bu pco 'dan mi kaynaklanıyor adet gecikmesi bilmedim yaa valla yada aşılamadan sonra gecikme oluyormu çünkü vajinal jel de kullanıyorum hayırlısı bakalım pazartesi kesin öğreneceğim de bi fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?