- 28 Temmuz 2015
- 125
- 142
- 103
- 36
- Konu Sahibi Yesim Ustal Unluturk
-
Ne yaptın kese falan göründü mü sende merak ettimKızlar Merhaba 28 ekimde aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim kasiklarimda falan ağrılar var sizde ne gibi belirtiler var bide gebelik haftası nasıl hesaplanıyor aşılamada
Gördüm canım kalp atışını duymadım henüz 2 hafta sonra duyacağım inşallahNe yaptın kese falan göründü mü sende merak ettim
Hayırlı olsun öncelikle bende aşılamamın 11. Günündeyim 15. Gün test yapıcam :) belirtilerin falan olmuş muydıKızlar Merhaba 28 ekimde aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim kasiklarimda falan ağrılar var sizde ne gibi belirtiler var bide gebelik haftası nasıl hesaplanıyor aşılamada
Bende biraz halsizlik falan oldu çok aşırı derecede gazım oldu onun haricinde adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı inşallah tutmuştur canım hayırlısıyla Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun öncelikle bende aşılamamın 11. Günündeyim 15. Gün test yapıcam :) belirtilerin falan olmuş muydı
Amiiin canım dua et banada lütfen :)Bende biraz halsizlik falan oldu çok aşırı derecede gazım oldu onun haricinde adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı inşallah tutmuştur canım hayırlısıyla Allah isteyen herkese nasip etsin
Ay çok heyecanlıGördüm canım kalp atışını duymadım henüz 2 hafta sonra duyacağım inşallah
İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım ama senden tek isteğim sakın umutsuzluğa kapılma tamam miAmiiin canım dua et banada lütfen :)
Hemde nasıl hayırlısıyla bide kalp atışını duysamAy çok heyecanlı
Umutsuz değilim ama nötrüm yani aradayım aşılama tutmazsa belki bir kez daha deneriz yine olmazsa tüp bebek :)İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın canım ama senden tek isteğim sakın umutsuzluğa kapılma tamam mi
Bende öyleydim hala bile emin olamıyorum o kadar değişik bir durum kiUmutsuz değilim ama nötrüm yani aradayım aşılama tutmazsa belki bir kez daha deneriz yine olmazsa tüp bebek :)
Sen artık emin ol canım keseyi gördün darısı kalp atışlarına :)Bende öyleydim hala bile emin olamıyorum o kadar değişik bir durum ki
Benim gibi Aşılamayla hamile kalanları görünce çok mutlu oluyorumKızlar Merhaba 28 ekimde aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim kasiklarimda falan ağrılar var sizde ne gibi belirtiler var bide gebelik haftası nasıl hesaplanıyor aşılamada
Yok canım öyle olmuyor çünkü daha benimki 4 haftalık falan dedi doktorumBenim gibi Aşılamayla hamile kalanları görünce çok mutlu oluyorumHayırlı olsun , son adet tarihine göre hesaplanıyor
İnşallah canım çok farklı bir durum inan banaSen artık emin ol canım keseyi gördün darısı kalp atışlarına :)
Ben aşılamadan 14 gün sonra kan vermiştim 17.gün doktordaydım doktor son adet tarihini baz alıyoruz demişti .Yok canım öyle olmuyor çünkü daha benimki 4 haftalık falan dedi doktorum
Haftamlada uyumlu gidiyorum hatta önde 1 haftaBen aşılamadan 14 gün sonra kan vermiştim 17.gün doktordaydım doktor son adet tarihini baz alıyoruz demişti .
Son adetim 8 ekimdi 28 ekimde aşılama yaptırdım cumartesi günü gittiğimde 4 haftalık falan dedi kan testine göre bakarsak 2975 çıktı sonucum 6 haftalık olması lazımHaftamlada uyumlu gidiyorum hatta önde 1 hafta
Ultrasonda belli oluyor gebelik haftası , kan testi yüksek çıkabilirSon adetim 8 ekimdi 28 ekimde aşılama yaptırdım cumartesi günü gittiğimde 4 haftalık falan dedi kan testine göre bakarsak 2975 çıktı sonucum 6 haftalık olması lazım
Bunun için 2 hafta beklemem gerekiyor sen duydunmu kalp atışınıUltrasonda belli oluyor gebelik haftası , kan testi yüksek çıkabilirkalp atışını duymaya gittiğinizde daha da netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?