- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.591
- 83
- Konu Sahibi Yesim Ustal Unluturk
-
Ben 16+3 ‘ haftalığımBunun için 2 hafta beklemem gerekiyor sen duydunmu kalp atışını
Tek yumurta ikizlerimi çiftmi banada olabilir demişti ama kese tek 8 haftada eğer ikizse belli olur dedi doktorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen 16+3 ‘ haftalığımikiz benimkiler
Çift yumurta ikizi , 6.haftada iki ayrı kese görünmüştü 7 . Haftada netleşmişti . Amin teşekkür ederim , Allah gönlünüze göre versin inşallahTek yumurta ikizlerimi çiftmi banada olabilir demişti ama kese tek 8 haftada eğer ikizse belli olur dedi doktorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah olur canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahkızlar benim de iki senedir olmuyor polip vardı aldırdım ama yine olmadı şimdi aşılama yaptıracağım inşallahDua edin banaaa
Benim tek yumurtam gelişmişti .Bide bişi sorabilirmiyim kızlar kaç yumurtayla aşılama yaptırnız?
Benimde 2 yumurtam olmuş az yumurta tutma olasılığı düşük diye endişelenirken senin bu mesajın bana umut olduBenim tek yumurtam gelişmişti .
Umut hep var , Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn inşallahhBenimde 2 yumurtam olmuş az yumurta tutma olasılığı düşük diye endişelenirken senin bu mesajın bana umut oldu
AminnnUmut hep var , Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn inşallahh
Amin cümlesinin inşallahAminnnsende allahın izniyle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ilk aşılama ile mi hamile kaldın canım
Aminn inşallahAmin cümlesinin inşallah2.aşılama işe hamile kaldım , inşallah siz ilkinde pozitifi görürsünüz
Benim 1 tanesi tam gelişmişti diğeride gelişmek üzereydi sakın üzülme 7 yıldır benimde yoktu bak ilk aşılamada tuttu şuan hamileyim inşallah kalp atışını duyacağım haftaya cumartesi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBide bişi sorabilirmiyim kızlar kaç yumurtayla aşılama yaptırnız?
AminnBenim 1 tanesi tam gelişmişti diğeride gelişmek üzereydi sakın üzülme 7 yıldır benimde yoktu bak ilk aşılamada tuttu şuan hamileyim inşallah kalp atışını duyacağım haftaya cumartesi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin yaptırdınmi sen aşılamayiAminnne güzel söylediniz içim huzurlu oldu çok güzel motive oldu bana inşallah sizde kalp atışını duycaksınız allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin
Bugün 11 de yapıldı aşılamam inşallah tutar 9 aralıkta kan ver dedi doktorumAmin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin yaptırdınmi sen aşılamayi
İnşallah hayırlısıyla tutar canım 2 3 gün mutlaka dinlen yorma sakın kendiniBugün 11 de yapıldı aşılamam inşallah tutar 9 aralıkta kan ver dedi doktorum
Aminn kuzumİnşallah hayırlısıyla tutar canım 2 3 gün mutlaka dinlen yorma sakın kendini
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım benimAminn kuzumkendime tatil ilan ettim bol bol yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?