Aşılamadan sonra gebe kalanlar

Tek yumurta ikizlerimi çiftmi banada olabilir demişti ama kese tek 8 haftada eğer ikizse belli olur dedi doktorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çift yumurta ikizi , 6.haftada iki ayrı kese görünmüştü 7 . Haftada netleşmişti . Amin teşekkür ederim , Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır deniyoruz olmadı bende pco var ve yarın aşılamam olucak çok korkuyorum çok heycanlıyım karışık duygular içindeyim 4 yılın sonunda evlat hasretim sona erer inşallah ne olur dua edin ilk aşılamam olucak inşallah tutar benim gibi olan var mı?

Bide bişi sorabilirmiyim kızlar kaç yumurtayla aşılama yaptırnız?
Benim 1 tanesi tam gelişmişti diğeride gelişmek üzereydi sakın üzülme 7 yıldır benimde yoktu bak ilk aşılamada tuttu şuan hamileyim inşallah kalp atışını duyacağım haftaya cumartesi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aminn ne güzel söylediniz içim huzurlu oldu çok güzel motive oldu bana inşallah sizde kalp atışını duycaksınız allah kucağına sağsalim almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…