- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Yesim Ustal Unluturk
-
İnşallah kuzuöHadi bakalım inşallah hayırlısı olur canım benim
Bana da adete göre hesapla dedi doktorum 11 Ekim'de aşılama yaptırdım bende 9 haftalık hamileyim şuanYok canım öyle olmuyor çünkü daha benimki 4 haftalık falan dedi doktorum
2 hafta var aramızda o zaman 7 haftalık benimde kalp atışını duydunmu ben cumartesi günü gideceğim kalp sesini duymayaBana da adete göre hesapla dedi doktorum 11 Ekim'de aşılama yaptırdım bende 9 haftalık hamileyim şuan
Bende 7+3 de gittim duydum canım2 hafta var aramızda o zaman 7 haftalık benimde kalp atışını duydunmu ben cumartesi günü gideceğim kalp sesini duymaya
Benimde bugün 7+3 cumartesi günü gideceğim tam 8 haftalık olacak hayırlısıyla inşallah duyarım bendeBende 7+3 de gittim duydum canım
Merhana hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı gün test yaptınız belirtiler nelerdi teşekkür ederimKızlar size umut olmaya geldim çok denedim hep karşıma bir engel çıktı dedim ki olmayacak tamam zorlamayalım 9 ay ara verdim hiç bir tedaviye gitmedim sonrasında karar verdim ve doktoruma gidip bej aşılama yaptırmak istiyorum dedim çok şükür tuttu ve Allah'a çok şükür ben bugün bebeğimin kalbini duydum vazgeçmeyin size diyeceğim tek şey bu vazgeçmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım çok sevindimKızlar size umut olmaya geldim çok denedim hep karşıma bir engel çıktı dedim ki olmayacak tamam zorlamayalım 9 ay ara verdim hiç bir tedaviye gitmedim sonrasında karar verdim ve doktoruma gidip bej aşılama yaptırmak istiyorum dedim çok şükür tuttu ve Allah'a çok şükür ben bugün bebeğimin kalbini duydum vazgeçmeyin size diyeceğim tek şey bu vazgeçmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah darısı seninde başına inşallahSağlıcakla kucağına al inşallah canım çok sevindim
Aşılamadan sonra 13.gunde test yaptırdım pozitif çıktı sanki adet olacakmışım gibi belirti oldu bendeMerhana hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı gün test yaptınız belirtiler nelerdi teşekkür ederim
Merhana hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı gün test yaptınız belirtiler nelerdi teşekkür ederimKızlar size umut olmaya geldim çok denedim hep karşıma bir engel çıktı dedim ki olmayacak tamam zorlamayalım 9 ay ara verdim hiç bir tedaviye gitmedim sonrasında karar verdim ve doktoruma gidip bej aşılama yaptırmak istiyorum dedim çok şükür tuttu ve Allah'a çok şükür ben bugün bebeğimin kalbini duydum vazgeçmeyin size diyeceğim tek şey bu vazgeçmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahAşılamadan sonra 13.gunde test yaptırdım pozitif çıktı sanki adet olacakmışım gibi belirti oldu bende
Merhaba canım msj yeni gördüm bayadir bakmıyordum ben aşılama ile gebe kaldım aşılamadan sonra 3 gün mutlaka dinlen 13 güne kadar hiç test falan yapmamıştım 13 gün yaptırdığım testte pozitif çıktı benim stres yapma kendini zorlama ve ağır kaldırma inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın sendeMerhaba arkadaşlar, ben bu ay 10 gün karnımdan 150 mg merional yumurta geliştirme iğnesi vurdum. kontol sonucu doktorum 2 adet yumurtamın istenen büyüklüğe geldiğini söyledi ve dün akşam saat 10 da ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın eşim ile aşılama için gideceğiz. Bu süreçten geçip hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba, aşılama sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
İlk aşılamaniz miydiKızlar Merhaba 28 ekimde aşılama yaptırdım ve şuan hamileyim kasiklarimda falan ağrılar var sizde ne gibi belirtiler var bide gebelik haftası nasıl hesaplanıyor aşılamada
Evet ilk aşılamamdi şuan 24 haftalık hamileyim kızım olacak Allahın izniyleİlk aşılamaniz miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?