Aşılamadan sonra kan testi

Hayirlihaberler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
20
2
1
27
Hanımlar merhaba bugun aşılamamın 7 günü aşılama yaptırdıkdan 3 gün sonra kasık ağrım çok oldu bugun doktora gittim doktor ilk aşılama yaptrcakken sol yumurtan gelişmiş deyip çatlatma iğnesi verdi cumrtesi aşılama yaptırdım bugun tam 1 hafta oldu sancıldan gittğimda sağ tarafta 3 yumurtam vardı 38-22-27 mm olarak çatlama günün geçti artık çatlama olmaz dedi solda yumurtam çatlamış ve yok acaba döllenme olmuş udur diye kan verdik hastalığıma daha 9 gün var ama 0.100 çıktı benim gibi dayanamayıp yapıp sonra pozitif çıkan oldumu Nolur cevap verin

Benimde aşılamadan sonra 12. Gün kan testim 0.100 çıktı sonra regl oldum. Aşılamada geç döllenme olması zor biraz

Benim de ilk aşılamam 10 gününde dayanamayıp erken gebelik testi yaptım tek çizgi 12 günde bir daha test yaptım gözle gözükmeyecek kadar silik çizgi çıktı bugün 15 gün kan testi verdim sonuç 49.51 yani hamileyim inşallah iki gün sonra iki katı daha artar da sağlam gebelik olur olumsuz düşünme canım daha çok erken 15 günü kan testi ver inşallah hayırlı haberi alırsın

Bende ilk asilamami oldum dayanamıyorum 8. Gün bugün sormak istediğim şey ilk çocuk için mi ugrasiyrsunuz sizde ki sorun neydi

Bende ilk asilamami oldum dayanamıyorum 8. Gün bugün sormak istediğim şey ilk çocuk için mi ugrasiyrsunuz sizde ki sorun neydi
Evet ilk çocuk bende sorunum yumurta tembelliği ve pkos 5 günlük femara kullandım yumurta büyümedi 7 gonalf 450 kullandım 75 lik 8 ci gün çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilk aşılama yapıldı yıkanma yöntemiyle 141 hıza yükselen spermle aşılamada sperm hızı da çok önemli tatlım eşinizde sorun var mıydı

Bende de pcos var eşimin sonuçlarına doktorum normal dedi hızını bilmiyorum diğer her şey tedaviniz aynı insAllah benimde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…