Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cipsoni

Bebeğim ne olur gel artık
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
1.118
641
123
Selamlar benim 11 günüm kaldı bekliyorum bir o kadarda heyecanlıyım sizlerin test sonucunuza kaç gün var bu süreçte duygularınız nelerdir

ben varım...16 ocakta aşılama oldu.kaç günüm kaldı bilmiyorum.hangi gün test yapınca çıkıyor doktorun ne dedi?

canım 14 gün sonra baktırman lazım yani senin 30 ocak olması lazım benimde 2 şubat bende aşılamamı 18 ve 19 unda yaptırdım çifte aşılama yani inşallah sonucumuz pozitif olur

canım 14 gün sonra baktırman lazım yani senin 30 ocak olması lazım benimde 2 şubat bende aşılamamı 18 ve 19 unda yaptırdım çifte aşılama yani inşallah sonucumuz pozitif olur

hımm ok.doktor bana adetin 10 gün gectikten sonra kan testi yaptır dedi.ben zaten adetim 10 gün gecse kendimi direk hamile ilan ederim.
o zaman 30 ocak benim şafak 8 gümüm varofffff

oo sen bi de sen çifte aşılama yaptırmışsın.şansını katlamışsın inş tutar.sizde problem neydi özel olmazsa?

biz daha bugun yaptirdik asilamamizi..

kaldi 14 gun.

beraber gun sayacak birilerini bulmaya calisiyorum ben de.. :)

ben varım..ben de bi topik açmıştım.oırada da bi sürü arkadaş var.liste falan da oluşturduk.hamişimiz bile var.inş burda da hamiş olduğumuzu duyuyrurz

Selamlar benim 11 günüm kaldı bekliyorum bir o kadarda heyecanlıyım sizlerin test sonucunuza kaç gün var bu süreçte duygularınız nelerdir

Merhaba ben 16 ocakta aşılama yaptırdım.12.günü gel kan testi yapalım dedi.Pazartesi gününe denk geliyor ama ben perşembe günü gitmeyi düşünüyorum belki adet olurum diye.

naz034 bende kist vardı basit kist onunda şiringayla içini boşaltılar aslında suan hıc bıseyımızı yok ne benım ne de eşimin ıste olmayınca olmuyor kızlar benim 10 gunum var bıtmek bılmıyor gunler

feyzaaa beyazkelebek85 naz034 ve ben inşallah bebişlerimiz tutunmuştur kızlar sıze jel verdılermı

feyzaaa beyazkelebek85 naz034 ve ben inşallah bebişlerimiz tutunmuştur kızlar sıze jel verdılermı

Bende varım bende..Naz'ın öbür topiğide takip ediyorum ama buraya da yazayım 14 Ocakta yapıldı ilk aşılamam.Doktor adet olmazsan gel dedi ama ben 12. gün yani bu cumartesi kan testi yaptıracam. Cok heyecanlıyım.Hepimize dua ediyorum.
Siz de benim için dua edin noolur. İnşallah tutmuştur.

patata hadi bakalım merakla bekliyoruz Allah yardımcın olsun inşallah bebegin tutunmuştur bu mubarek günde duacınım

öle valla günler gecmio.allahtan çalışıyorum yoksa işim zordu
bana jel vermediler canım...aşıyı yapıp yolladılar
ayy hadi bakalım çok heyecanlı...bize haber ver mutlaka.ben bugün meraktan evde idrar testi yaptım.kocaman bir negatif gördüm.erken gebelik testiydi bu arada

patata hadi bakalım merakla bekliyoruz Allah yardımcın olsun inşallah bebegin tutunmuştur bu mubarek günde duacınım

Cok sagolun ya, kardes gibi oluyor insan burda.disardan birinin hamilelik haberini alinca sinirleniyorum kaderime ama sizlerden biri hamisim deyince gozlerim doluyor sevincten.Allah hepimize nasip etsin kardesler

Veririm tabi.ama cumartesi gunu nasil olurum kimbile ( insallah sevincli haber veririm.doktorum%15 asilamanin basari orani uzulme tutmazsa dedi ama insan vakit yaklastikca oyle umutlaniyorki. Sen de idrar testine itibar etme dur bakalim hic belli olmaz.

hadi bakalım kızlar inşallah hamile kalırız da millete artık verecek cevabımız olur

kizlar benim daha asilamadan sonraki ilk gunum bugun.
biraz boyle karnimda kasiklarimda agri var,
sanirim asilama prosedurunden kaynaklaniyor.
ins gecer bakalim.
sizde de agri oldu mu ertesi gun?

jel vermedi de progestan a baslariz dusukse dedi.
haftaya sali progesteron seviyesine bakmak icin kan vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…