canım 14 gün sonra baktırman lazım yani senin 30 ocak olması lazım benimde 2 şubat bende aşılamamı 18 ve 19 unda yaptırdım çifte aşılama yani inşallah sonucumuz pozitif olur
Selamlar benim 11 günüm kaldı bekliyorum bir o kadarda heyecanlıyım sizlerin test sonucunuza kaç gün var bu süreçte duygularınız nelerdir
feyzaaa beyazkelebek85 naz034 ve ben inşallah bebişlerimiz tutunmuştur kızlar sıze jel verdılermı
feyzaaa beyazkelebek85 naz034 ve ben inşallah bebişlerimiz tutunmuştur kızlar sıze jel verdılermı
öle valla günler gecmio.allahtan çalışıyorum yoksa işim zordunaz034 bende kist vardı basit kist onunda şiringayla içini boşaltılar aslında suan hıc bıseyımızı yok ne benım ne de eşimin ıste olmayınca olmuyor kızlar benim 10 gunum var bıtmek bılmıyor gunler
bana jel vermediler canım...aşıyı yapıp yolladılarfeyzaaa beyazkelebek85 naz034 ve ben inşallah bebişlerimiz tutunmuştur kızlar sıze jel verdılermı
ayy hadi bakalım çok heyecanlı...Bende varım bende..Naz'ın öbür topiğide takip ediyorum ama buraya da yazayım 14 Ocakta yapıldı ilk aşılamam.Doktor adet olmazsan gel dedi ama ben 12. gün yani bu cumartesi kan testi yaptıracam. Cok heyecanlıyım.Hepimize dua ediyorum.
Siz de benim için dua edin noolur. İnşallah tutmuştur.
patata hadi bakalım merakla bekliyoruz Allah yardımcın olsun inşallah bebegin tutunmuştur bu mubarek günde duacınım
öle valla günler gecmio.allahtan çalışıyorum yoksa işim zordu
bana jel vermediler canım...aşıyı yapıp yolladılar
ayy hadi bakalım çok heyecanlı...bize haber ver mutlaka.ben bugün meraktan evde idrar testi yaptım.kocaman bir negatif gördüm.erken gebelik testiydi bu arada
Cok sagolun ya, kardes gibi oluyor insan burda.disardan birinin hamilelik haberini alinca sinirleniyorum kaderime ama sizlerden biri hamisim deyince gozlerim doluyor sevincten.Allah hepimize nasip etsin kardesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?