Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

lekelenme şeklinde karnımda ağrıyor

hmm bekle bakalim, benim de her ay ilk basta lekelenme oluyor sonra basliyor, ama insallah belki de yerlesme kanamasidir.
kac gun kaldi bat ina? atesini olctun mu?

Allah yardimciniz olsun canim.. ins bu sefer mutlu haberi alirsiniz, bize de bildirin ins sonucu :)

slm nasılsınız bende 24 ocaktA aşılama yaptırdım aramızda 1 gün fark war ama olsun birlikte sayarız kalan günlerimizi şuan şafak 7

bambi cim merhaba!! iyiyim canim, bugun sabah kan verdim progesteron a bakacaklar, yumurtlama olmus mu diye sanirim, bi de deger dusukse hap kullanayim diye.
hakkimizda hayirlisi, senin de ilk asilaman mi canim?

slmmm:) 2. aşılamam canım 7 şubatta doktor beta tahlili yapmamı söyledi bekliyorum

bambi cim ben de bekliyorum canim ya napayim benim de 9 subat bat im.
bakalim Rabbim den hayirlisi diyorum...

senin progesteron a bakildi mi?

selam kızlar bende uzun zamandır sizleri takip ediyorum. bugün benim aşılamamın 15. günü kan verdim beta hcg 33 çıktı biraz düşük geldi bana çok korkuyorum bu 2. aşılamam inş. yükselir.

ins artar canim ya, ne guzel bak adet olmamissin, hcg pozitif cikmis niye korkuyorsun ki.
2 gun sonra tekrar yaptir guzel guzel arttiktan sonra korkacak bi sey yok ins :)
simdiden hayirli ugurlu olsun hamileligin..

ins artar canim ya, ne guzel bak adet olmamissin, hcg pozitif cikmis niye korkuyorsun ki.
2 gun sonra tekrar yaptir guzel guzel arttiktan sonra korkacak bi sey yok ins :)
simdiden hayirli ugurlu olsun hamileligin..

normal adet günüm yarın aslında ama aşılama olunca düzen değişiyor galiba hayırlısı bakalım. 4 yıllık evliyiz çok istiyoruz bebeğimizin olmasını inşallah değerim yükselir. allah isteyen herkese biran önce nasip etsin. kimsenin kucağını boş bırakmasın

bambi cim ben de bekliyorum canim ya napayim benim de 9 subat bat im.
bakalim Rabbim den hayirlisi diyorum...

senin progesteron a bakildi mi?

AMİN çatlatma iğnesinden önce bakıldı sonra çatlatma iğnesi ondan sonrada aşılama yapıldı o dediğin ayrı bir testmi bilmiyorum

AMİN çatlatma iğnesinden önce bakıldı sonra çatlatma iğnesi ondan sonrada aşılama yapıldı o dediğin ayrı bir testmi bilmiyorum

hmm anladim, benim catlatma ignesi yapilmadi. belki ondan farklidir.
Rabbim hayirli haberler almayi nasib etsin insss...
benim kaldi 7-8 gun. gunler gecmek bilmiyor...

Kizlar benimde 9 ncu gun ve cok gerginim onukinci gun idrar testi yapicam varsa cikar of cok heyecanli ve kendimi umitlendirmiyorum allahim bak yuzumuze gunler gecmesiiiin kirkuyorym kirmizilar gelmeyiiiiin

hmm anladim, benim catlatma ignesi yapilmadi. belki ondan farklidir.
Rabbim hayirli haberler almayi nasib etsin insss...
benim kaldi 7-8 gun. gunler gecmek bilmiyor...

AMİN canım bugünü saymazsam doktor perşembe günü beta testi belli olur demişti bugün hariç son 4 gün

evet kizlar bnm de 1 haftadan az kaldi... haftaya cumartesi 9 subat bat im.
bakalim ne olcak, test yapmamaliyim daha cikmaz buyuk ihtimal..

ben yine dayanamdim ve sabah 2. idrarimla test yaptim
normalde cumartesi batim yani daha 5 gun var.
sanirim negatif yani cok silik bi cizgi var o da her ay cikiyor zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünü saymazsan 10 gün benim de 1 subatta yapıldı aşılamam..BU DA ilk aşılamam başarı oranı düşük ama umut da garibin ekmeği işte napalım bekliyces :18::18::18::18::18:

bugünü saymazsan 10 gün benim de 1 subatta yapıldı aşılamam..BU DA ilk aşılamam başarı oranı düşük ama umut da garibin ekmeği işte napalım bekliyces :18::18::18::18::18:

ins tutar canim,
esinin sayilari nasildi? kac yumurtan var biliyo musun?

ins tutar canim,
esinin sayilari nasildi? kac yumurtan var biliyo musun?

öyle bi sürü yumurtam olmadı yaa; sol yumurtam iyi gelişmişti 19,5 onuda çatlattık.. sağ yumurtam 14 15 mm gibi bişiydi baska da yoktu.eşşimin değerleri iyiydi yıkandıktan sonra toplam değer 65 milyon motolite %92 progresif motilite %77 (+3) değer bu ...doktor son zamanalrda hastanede aldığımız en iyideğerler dedi , ya bakalım işte..sence olur mu? bizde hiç sorun yok rahim filmi vs de cekilde tek sorunumuz eşimiz morfolojisiydi o da sorun denirse; %2 çıkmıştı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…