- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Test sonucumu öğrenmeme bugun bıttı desek 3 gün kala ne yazikki kanamam var
aa gercekten mi?? adet mi oldun? leke gibi mi???
biz daha bugun yaptirdik asilamamizi..
kaldi 14 gun.
beraber gun sayacak birilerini bulmaya calisiyorum ben de.. :)
lekelenme şeklinde karnımda ağrıyor
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )
slm nasılsınız bende 24 ocaktA aşılama yaptırdım aramızda 1 gün fark war ama olsun birlikte sayarız kalan günlerimizi şuan şafak 7
slmmm:) 2. aşılamam canım 7 şubatta doktor beta tahlili yapmamı söyledi bekliyorumhmm bekle bakalim, benim de her ay ilk basta lekelenme oluyor sonra basliyor, ama insallah belki de yerlesme kanamasidir.
kac gun kaldi bat ina? atesini olctun mu?
Allah yardimciniz olsun canim.. ins bu sefer mutlu haberi alirsiniz, bize de bildirin ins sonucu :)
bambi cim merhaba!! iyiyim canim, bugun sabah kan verdim progesteron a bakacaklar, yumurtlama olmus mu diye sanirim, bi de deger dusukse hap kullanayim diye.
hakkimizda hayirlisi, senin de ilk asilaman mi canim?
ins artar canim ya, ne guzel bak adet olmamissin, hcg pozitif cikmis niye korkuyorsun ki.
2 gun sonra tekrar yaptir guzel guzel arttiktan sonra korkacak bi sey yok ins :)
simdiden hayirli ugurlu olsun hamileligin..
bambi cim ben de bekliyorum canim ya napayim benim de 9 subat bat im.
bakalim Rabbim den hayirlisi diyorum...
senin progesteron a bakildi mi?
AMİN çatlatma iğnesinden önce bakıldı sonra çatlatma iğnesi ondan sonrada aşılama yapıldı o dediğin ayrı bir testmi bilmiyorum
hmm anladim, benim catlatma ignesi yapilmadi. belki ondan farklidir.
Rabbim hayirli haberler almayi nasib etsin insss...
benim kaldi 7-8 gun. gunler gecmek bilmiyor...
bugünü saymazsan 10 günbenim de 1 subatta yapıldı aşılamam..BU DA ilk aşılamam başarı oranı düşük ama umut da garibin ekmeği işte napalım bekliyces :18::18::18::18::18:
ins tutar canim,
esinin sayilari nasildi? kac yumurtan var biliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?