Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
test sonucumu öğrenmeme 9 günüm kaldı gün geçtikte heyecanlanıyorum beyazkelebek85 bende ağrı olmamıştır progestorun dediğiniz yumurtlamayımı ögreniyorsunuz nedir acaba

evet canim yumurtlamadan 1 hafta sonra bakiliyor, 10 dan yuksekse yumurtlamissin demekmis.
benim gecen clomid kullandgm ay 14 cikmisti. doktor deger iyi ama yine de progesteron kullan demisti.
hap seklinde asagidan kullaniyosun sabah aksam, bebek varsa dusmesini onluyormus.

kizlar benim sali gunku asilamam erken oldu sanirim, bugun sabah ovulasyon testi pozitif cikti, kan aldilar LH bakmak icin.
yarin tekrar asilama olma ihtimalim var, ins hakkimizda hayirlisi olsun bakalim.
Clomid aldgm icin 3 gun gec yumurtlamis oluyorum galiba.

beyazkelebek85 naptın canım aşılamanı bu arada bana hiç öyle test falan yapmadılar herkesin tedavi yöntemi farklı galiba anlamadım ben bu işten hakkikaten

ıyı geceler kızlar. bana aşılama hakkında bılgı verebılırmısınız? ornegın: ilk adım nasıl baslıyor? ücreti ne kadar? istanbulda guvenılır bır yer varmı? agır ılaclarmı verıyorlar? ağrı sızı oluyormu? karından yapılan ıgne ckmu derın?? aşılama yapmak ıcın hormon testı yapıyorlarmı? mesela benm fsh:69 du en son bana yaprlarmı aşılama? bu kadarcık :))))

gerçi suan adetımın 33. gunu olucak 12den sonra.. hıc test yapmadım kan testı beklemedeyım. :) İnşaallah Bu tedavılere gerek kalmazz.

naz cim gecmis olsun canim cok uzuldum.. ins bi dahaki sefere ne diyeyim.
ayni sey bizim de basimiza gelebilir, zaten bugunlere geldiysek asilama falan yaptiriyorsak bi yerlerde bi sorun var demek.
Rabbim dayanamayacagmz yuk vermesin..

canim benim ilk asilamam yanlis oldu erken yaptirdik, o yuzden tekrar yaptilar dun.
simdi dunden itibaren 2 hafta beklemem gerek yani safak 9 subat.. hakkimizda ins en hayirlisi olur...

naz034 canım ya Rabbim nederse o elden ne gelir biz tedavimizi oluyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerisini Rabbime birakıyoruz üzülme naz sen yapılacak olan herseyi yaptın ve yapmayada devam edeceksin Allah yar ve yardımcın olsun

İlk adım gittiğin yerle muaneyle başlıyor sana bakılıyor eşinden semen analizi isteniyor senden rahim filmi testler isteniyor eğer bir sebeb yoksa yada aşilama için engel yoksa aşilaman başlıyor bazı dr hap veriyolar yumurtaların büyümesi için doktorum bana iğne verdi şahsen benim acım olmadı sonra dr kontorle cagırıyor yumurtalıkların durumuna bakılıyor istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyorsun aşılama günü ise eşin sperm veriliyor onu bekiyorsun sonra seni içeriye alıyorlar vajinaya spekulum takılıyor sanıyelik biraz acı birde vajinadan içereye kanul du sanırsam adı onu koyuyolar şırınga yardımıyla sperm veriliyor şöyle diyeyim 1 dk bile sürmedi benim ha bu arada aşılamadan önçe çişe şıkıyorsun :) aşılamadan sonra beni 20 dk yatırdılar :) ay yoruldumm yazı yazarken benim aşılamam 1050 ilaçlarım 600 tl tutu.. gebze anadolu sağlık merkezinde yaptırdım

kızlar 5 günüm kaldı test sonucuma adet belirtileri var ama ilaçlarda yapabiirmiş

21 ocakta yeditepede aşılama oldum, inş. tutar. fakat bende adet belirtileri var bu iyi mi kötü mü bilmiyorum...sürekli tatlı çekiyor canım ve sivilcelerim arttı. 5 şubat test günüm. umarım hepimiz mutlu haberlerle döneriz.

cavus8128 hadi bakalım umarım bebeğin tutunmuştur bende 2 şubatta öğrencem test sonucumu bakalım Rabbim hayırlısını versin

kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
benim biraz moralim bozuk. ben bu aralar cok kilo aldim yine, zayiflamak istiyorum dedikce cok yiyorum.
simdi biraz yuruyus mu yapsam diyordum, okulun spor salonuna gidip ordaki kosu bandinda yavas yavas 1 saat yurusem.
ama simdi asilama yaptirdik ya acaba diyrum varsa bebek bi zarari olur mu?
cumartesi yaptirdik ya 3 gun oldu, bugun 4. gun.
napcagimi bilmiyorum.

kilo aldgm icin hep arkadaslar kac aylik hamilesin filan diyorlar cok gucume gidiyor.
aksam da yine bayanlarin yanina gidicem yine birileri bi sey dicek diye odum kopuyor ((

canım ya bende kiloluyum hatta dolmuşa bındıgımde hamıle sanıp yer vermışlerdı :) yani bır kerede ucağa bınerken bılet kontorlu yapan bayan sormuştu tabi çok utanmıştım benı gorenlerde oyle dıyr ama ben bebek degıl gobek dıyordum :) benım doktorumda kılo vermemı soyledı ama nefsıme hakım olamıyorum kı keske olabılsem yuruyusu ve yüzmeyı tavsıye etmıstı ama ben yapmam yanı okadar uğasıyoruz emek verıyoruz para verıyoruz olmaz yanı bence sende yapma kendını yorma senın aşılamanın 4. günü benimse artık bugunu saymassak 4 günüm kaldı testime ay ne zor saymakk Allah yardımcımız olsun inşallah hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba hanimlar bende asilamami 25 ocak da yaptirdim ve bugun yani carsamba gunu altinci gunum olacak. 7 gun sonra idrar testi yapicam. asilamanin ulk uc gunu sol kasigim cok agridi sonra hafif hafif solkasigim sizliyor. vallahi 2 tup denemesinde en ufak bir kasik agrisi cekmedim bakalim gorucez benim bir yumurtam buyumusdu 20 mm oda soldaydi hepp sol sizliyor. onun disinda goguslerim kasiniyor bukadar pek umudum yok ama insallah vardir. kizlar sizin belirtiler neler yazarmisiniz hepimizin kucagi dolsun

canım belim kasıklarımı ağrıyordu gögüslerim sızlıyordu ben acaba adetmı olcam dıye beklyordum suan bıle zaman adet belırtılerım var acıkcası bende korkuyorum benım sonucum cumartesi belli olcakbeta hcg yaptırcam bakalım nasip bebeklerimizi inşallah kucağımıza alırız

iste cok agirima gidiyor benim bu durum cok uzuluyorum.
Allahim ins bu ay yuzumuzu guldursun, burda hep beraber senlik yapalim, ins cok cok iyi haberler alalim, Rabbim cok buyuk..

kizlar ya benim yuzum hep boyle sivilce gibi putur putur bi seyler oldu,
adet olmama 1-2 gun kala olur normalde,
daha 11 gun var neden oldu acaba?
klomen den olabilir mi??

iste cok agirima gidiyor benim bu durum cok uzuluyorum.
Allahim ins bu ay yuzumuzu guldursun, burda hep beraber senlik yapalim, ins cok cok iyi haberler alalim, Rabbim cok buyuk..

İNŞALLAH Burada arkadaşlarımın bebiş haberlerini aldıkça mutlu oluyorum inşallah rabbim benim gibi bebiş isteyen herkese evlat verir.
Bende sizler gibi şafak sayıyorum son 8 gün

Test sonucumu öğrenmeme bugun bıttı desek 3 gün kala ne yazikki kanamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…