ıyı geceler kızlar. bana aşılama hakkında bılgı verebılırmısınız? ornegın: ilk adım nasıl baslıyor? ücreti ne kadar? istanbulda guvenılır bır yer varmı? agır ılaclarmı verıyorlar? ağrı sızı oluyormu? karından yapılan ıgne ckmu derın?? aşılama yapmak ıcın hormon testı yapıyorlarmı? mesela benm fsh:69 du en son bana yaprlarmı aşılama? bu kadarcık :))))
gerçi suan adetımın 33. gunu olucak 12den sonra.. hıc test yapmadım kan testı beklemedeyım. :) İnşaallah Bu tedavılere gerek kalmazz.
kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
benim biraz moralim bozuk. ben bu aralar cok kilo aldim yine, zayiflamak istiyorum dedikce cok yiyorum.
simdi biraz yuruyus mu yapsam diyordum, okulun spor salonuna gidip ordaki kosu bandinda yavas yavas 1 saat yurusem.
ama simdi asilama yaptirdik ya acaba diyrum varsa bebek bi zarari olur mu?
cumartesi yaptirdik ya 3 gun oldu, bugun 4. gun.
napcagimi bilmiyorum.
kilo aldgm icin hep arkadaslar kac aylik hamilesin filan diyorlar cok gucume gidiyor.
aksam da yine bayanlarin yanina gidicem yine birileri bi sey dicek diye odum kopuyor((
merhaba hanimlar bende asilamami 25 ocak da yaptirdim ve bugun yani carsamba gunu altinci gunum olacak. 7 gun sonra idrar testi yapicam. asilamanin ulk uc gunu sol kasigim cok agridi sonra hafif hafif solkasigim sizliyor. vallahi 2 tup denemesinde en ufak bir kasik agrisi cekmedim bakalim gorucez benim bir yumurtam buyumusdu 20 mm oda soldaydi hepp sol sizliyor. onun disinda goguslerim kasiniyor bukadar pek umudum yok ama insallah vardir. kizlar sizin belirtiler neler yazarmisiniz hepimizin kucagi dolsun
canım ya bende kiloluyum hatta dolmuşa bındıgımde hamıle sanıp yer vermışlerdı :) yani bır kerede ucağa bınerken bılet kontorlu yapan bayan sormuştu tabi çok utanmıştım benı gorenlerde oyle dıyr ama ben bebek degıl gobek dıyordum :) benım doktorumda kılo vermemı soyledı ama nefsıme hakım olamıyorum kı keske olabılsem yuruyusu ve yüzmeyı tavsıye etmıstı ama ben yapmam yanı okadar uğasıyoruz emek verıyoruz para verıyoruz olmaz yanı bence sende yapma kendını yorma senın aşılamanın 4. günü benimse artık bugunu saymassak 4 günüm kaldı testime ay ne zor saymakk Allah yardımcımız olsun inşallah hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrr
iste cok agirima gidiyor benim bu durumcok uzuluyorum.
Allahim ins bu ay yuzumuzu guldursun, burda hep beraber senlik yapalim, ins cok cok iyi haberler alalim, Rabbim cok buyuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?