off kızlar Rabbim yardımcınız olsun, ben ve benim gibi yaptıranlar da hala o yavaş yavaş işleyen sürenin geçmesini bekliyoruz, sonucumuzun ne olacağını bilmeden, hayırlısı Allahtan o ol derse olur, tutmazsa ben yine aşılama denemek zorundayım, hala düğün borcu ödediğimiz için tüp bebek yaptıracak durumum yok şuanda, mecbur bir aşılama daha denemek zorundayım, geri sayım devam ediyor son 12 gün...
canm pek, ne adar istiyorlarrr.bu merkez nerede.[/QUOT
merkez fulyada bahçeci kliniği diye yazarsan çıkar web de. sanırım ilaçlarla birlikte 7-8 bin arası tutuyormuş ben henüz görüşmeye gitmedim forumda okuduğum kadarıyla bu rakamlar yazıyordu
ya benim de 12.günüm.ara ara kasığıma sancı giriyo.Hiç böyle şeyler yaşamazdım ben.Sizlerin de böyle sıkıntılarınız oluyor mu?Bide kanda kaç çıkarsa hamilelik var demek bilen var mı?
ben de dun asilama yaptirdim, 15 gun sonra test yaptir dedi doktor, gecer 15 gun cok uzun degil diyordum ama sizleri okudukca beni de heyecan basti :))
6 yil bekledim 13 gun daha beklerim napalim :)
insallah bu ay safak sayanlar bebeklerimizi kucaklarimiza alir, kokusunu duyariz.
Selam ,
ben de cumartesi ilk aşılamamı yaptırdım... heyecanla bekliyorum...
kaldı 12 gün..
Arkadaşlar bugün benim 15.günüm.Adet olmadım çok ağrım var ama progesteron da bitti.Bu akşam dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi gördüm.Sonuç pozitif ama progesteron bu testi yanlış gösterir mi?Sevinemiyorum.Bi bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?