idrar testi yaptım şimdi sonuç negatif çok moralim bozuldu
yıkıldım resmen kendmi kandırmanın anlamı yok olmuyo işte hiçbir neden yok ve olmuyoaaaa aynı anda yazmışız inanmıyorum yaa
canım ama aslında hep diyorlar adet günü geçmeden belli olmazmış idrara daha geç çıkıyormuş. bunu biliyoruz ama kendimiz yapınca yıkılıyoruz seni anlıyorum. canım birde ilk idrarla yapmak gerekiyormuş yoğun olması açısından yani o yüzdende çıkmamış olabilir. yaa biz yarın şu testi yaptıralım canım inan bu beklemek ve belirsizlikden iyidir çıksın aklımızdan artık
panik yapma lütfen, idrar testi regl gecikmesinden sonra kesin sonuç veriyor bunu birbirimize tekrarlayalım :44:
yıkıldım resmen kendmi kandırmanın anlamı yok olmuyo işte hiçbir neden yok ve olmuyo
iyiyim canım çok şükür bütün adet belirtilerim yani karın ve kasık ağrım geçti şimdilik birşey yok ama göğüslerim felaket derece ağrıyor hatta gece uyanıyorum ağrıdan ilaçların etki mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum bide ara ara bel ağrım oluyo biraz dinlenince geçiyo anlamadım yaa zaten ben manyak oldumyarın test yapıp yapmamak konusunda kararsızım test günümüz ama normalde ben 28 günde bir adet oluyorum yani pazar günü adet günüm inşallah olmamda pazartesi gününümü beklesem bilemedim aslında kendimle yüzleşmeye korkuyorum. alacağım negatif sonuç beni yıkacak ama hayırlısı ama hiçbir hamilelik belirtim yok. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı bilmiyorum ya napsak
Selam kızlar,
Nihayet 2 ay gibi geçtiğini düşündüğüm 2 hafta geçti ve ben aşılamamın 16. günü olan bugün nihayet gidip kan testi yaptırdım. Sonucunu öğleden sonra alıcam. Bu sabah kasıklarımda regl belirtileriyle uyandım. Çamaşırımda çok az leke vardı yine, sonra çamaşır değiştirdim tekrar leke oluşmuş. Regl öncesi lekelenmesi olduğuna eminim ve bu belirtilerden ve zaten dün yaptığım idrar testinden dolayı umudum yok bir şekilde sırf kafamdan atmak için teste gittim. Normalde regl günüme 3 gün var daha aslında yani şuan regl lekelenmelerinin tam günü bana hep öyle oluyor. Yinede yaptırdım testi. Pad'imide koydum bekliyorum
Sonuç olumsuz olursa sanırım ilk iş saç boyası alıcam. Birazdan dışarı çıkıcam sonucunu öğrenip sonrasında eve gelirmiyim yoksa deniz kenarında bir bankda otururmuyum bilemiyorum. Sadece şuan inanılmaz gerginim, kahvaltıda eşimi tersleyip durdum, onunda gereksiz yere kalbini kırdım
Rüyamda birisi bana aşure veriyordu, tatlı iyidir derler bana öyle gelir hep ama bunun haricinde umut belirtisi hiç yok inanın
Artık hayırlısı diyorum, olduğu kadar olmadığı kader...............
kelebecik canım insan çok üzülüyor haklısın. inan burada hamileyim diyenler için kendimmiş gibi seviniyor maalesef diyenler içinde yine kendimmiş gibi üzülüyorum.
ama seni güçlü duruşundan dolayı ayrıca tebrik ediyorum. ayakta duracağız yola devam edeceğiz inşallah Allah kabul edecek dualarımızı bir gün sevindirecek bizi.
Arkadaşlar sonucu aldım malesef negatif((( Hastanenin kapısında ağladım... Sonuç 0.71 çıktı. Aşılama yaptırdığım merkezi aradım, ilaçları kesin 1 hafta 10 güne kadar regl olursunuz dedi. Sonra tekrar gelirsiniz dedi. Bu değer yükselmezmi dedim, 16. gün içinm çok düşük ihtimal yok gibi ama 10 güne kadar regl olmazsanız tekrar test yaptırın dedi. Ben deniz kenarına gittim biraz zaten hem biliyordum tutmadığını vücudum hepden tepkisiz kalmıştı son günlerde vede bu sabahki adet sancısı zaten bana olmadığını söylüyordu ama yine yıkıldım bi anda.. Şuanda daha iyiyim. Demekki buay için kısmet değilmiş. Ve eve döndüğümde ince pad'den çamaşırıma geçmiş akıntıyla karışık kanama vardı bayaa...
Yani bu ay için umut bende bitti...
Bentekrar aşılama düşünmüyorum bu ilkti ama 8 senedir zaten doğal yolla olsa olurdu. Kısmet olursa 1 kezde tüp bebek denemek istiyorum. Sonrası kaderimi zorlamıycam oluyorsa olmuyor elimden geleni yaptım diycem..
cok vecmiş olsun. bilirim sonucu alırken ne kadar umutla beklendğiniama uzulme inan unutucaksın bugunleri. benimki ilk aşılamamdı tutmadı. ben bu ay dinlenicem senin de dediğin gibi tüp bebek yapıcam. cunku bizim değerlerimiz aşılamayla aynıymış, tutsa tutardı yani. Allahtan hayırlısı canım
Teşekkür ederim canım.
Duygularım sürekli değişip duruyor öğlenden belli. Şimdide ya tüp bebek olsaydı bu ve tutmasaydı daha çok üzülürdüm diye düşünüp üzülüyorum. Çünkü açıkcası o rakamları kolay verebilecek bir durumda değiliz ve hem maddi hem manevi bir yıkım of yaaaaaaaaa
Benim reglim başladı sanırım ama şuan su gibi sanki suyla karışık kan gibi sürekli tuvalete gidiyorum. aspirin kullanıyordum bu sabaha kadar onun etkisi sanırım kanı sulandırır derler ondan sanırım bu şekilde bir kanamam oluyor. Sen tüp bebek için nereyi düşünüyorsun?
evet doğru söylüyosun. yıkılıyor insan. ben istanbul acıbadem maslakta yaptırıcam. Bülent Tıraş bu konuda uzmanmış. labaratuvarları falan çok iyiymiş. sen nerde düşünüyosun?
Hiç bilmiyorum inan şuan. Pek biyerde bilmiyorum zaten. İstanbul tüp bebek merkezine yaptırdım aşılamamı. Bi arkadaşım orada tüp bebek sahibi olup bana çok metetmişti ondan orada başlamıştım. Ama bilemiyorum bu negatif sonuç etkiledi başka yeremi gitsem diyorum. Doktor iyi ama çok yoğun, bu kadar yoğunlukda yeterince özeniyorlarmıdır işlemlere hani görünmeyen kısımlarına bilemiyorum. Memorıal içinde iyi diyenler var, kafam karmakarışık. Sadece 1 kez tüp bebek deniycem o yüzdende aşılamada aldığım sonucu alırım diye çok korkuyorum. Senin dediğin yerde kaça maloluyormuş bi fikrin varmı?
siz de sorun neydi? bizde morfoloji sınırda. yani aslında aşılAmayla kendi halimize bırakmak aynı olasılıkmış. o yüzden ben 2.aşılamayı hiç dişinmiyorum. 4.950 hastane alıyormuş, 1900 ilaçlar tutuyomuş. yani 7000 e geliyor hemen hemen
Teşekkür ederim canım.
Duygularım sürekli değişip duruyor öğlenden belli. Şimdide ya tüp bebek olsaydı bu ve tutmasaydı daha çok üzülürdüm diye düşünüp üzülüyorum. Çünkü açıkcası o rakamları kolay verebilecek bir durumda değiliz ve hem maddi hem manevi bir yıkım of yaaaaaaaaa
Benim reglim başladı sanırım ama şuan su gibi sanki suyla karışık kan gibi sürekli tuvalete gidiyorum. aspirin kullanıyordum bu sabaha kadar onun etkisi sanırım kanı sulandırır derler ondan sanırım bu şekilde bir kanamam oluyor. Sen tüp bebek için nereyi düşünüyorsun?
Canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dün test negatif çıkınca yıkıldım ağlamalaktan kendime gelemedim kan testi yaptırmadım normalde yarın adet olmam lazım adetimi bekliyorum bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı dışında bişey yok adette olmadım hayırlısı umudum yok ama bekliyorum acaba aşılamadan sonra adet gecıkmesi olur mu? Ben aşılamadan sonra hiç ilaç falan kullanmadımBizde bi sorun yok gözüküyor testler herşey normal sayılır. Sadece ufak bir polip var ama oda hamile kalmaya engel olmazdı dedi doktor. Tüp bebekden önce alırız demişti. Haricinde bi sorun yok ama 8 yıllık evli olduğumuz için artık bu saatten sonra kendiliğinden olmasını bekleyemezsiniz dedi ve 2 kez aşılama sonra tüp bebek önerdi. İlk aşılamamızda malesef negatif sonuçlandı. Benim yaptırdığım merkezdene 7-8000 arasıymış kullanılan ilaçlara göre değişiyor sanırım.
Benim aşılamadaki tek umudum şuydu aslında; biz eşimle yumurtlama günlerini değerlendiremiyorduk yeterinde. Bu bebek istemeye başladıkdan sonraki cinsel hayatımız hepden mahfoldu sırf bebek olsun diye ruhsuz isteksiz zoraki.. Oda yani bazı aylarda hiç yapmadığımız bazılarında ayda 1 kez yapmışlığımız vardır. Hep yumurtlama tarihimi hesaplıyordum ama işte o günlerde olmuyordu.. Bu yüzden aşılamadan umutluydum ben. Yumurtlama günü belli, çatlama zamanı belli, içeride yıkanmış kaliteli spermler 1 saatlik yolu katetmiş kadar ileri veriliyor o yüzden kesin tutar diyordum aşılamam yapılmadan önce.. Ama işte öyle olmadı.. Şimdi tekrarını düşünemiyorum. Umarım bir mucize olur ve bu ara verdiğimiz ayda kendiliğinden olur. Yoksa tüp bebek... Ama nerde kimee oda soru işareti :44:
Canım geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dün test negatif çıkınca yıkıldım ağlamalaktan kendime gelemedim kan testi yaptırmadım normalde yarın adet olmam lazım adetimi bekliyorum bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı dışında bişey yok adette olmadım hayırlısı umudum yok ama bekliyorum acaba aşılamadan sonra adet gecıkmesi olur mu? Ben aşılamadan sonra hiç ilaç falan kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?