iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım şuan da ezan okunuyor :) rabbim hayırlısıyle tez zaman da bize de anne olmayı nasip etsin ama ben adet oldum olacağım dün akşamdan beri karın ağrım varinşallah senden güzel haberler alırız. ben umudu kesip dip köşe temizliğe başladım hatta evdeki eşyaların yerleri bile değişti.kendimi tezmizliğe verdim
ah canım ya keşke dediğin gibi imkan olsada gidebilsek bir yerlere ama zaten aşılamanın masraflarını ödüyoruz ve sonrasında tüp bebek planımız var çok maliyetli biliyorsun bizde maaşlı çalışan insanlarız evimiz kira ve ailelerden destek alma imkanımız hiç yok herşeyin üstesinden kendimiz gelmeye çalışıyoruz mutfak masraflarımızı bile en aza indirmeye çalışırken tatil olayı imkansız
kısmet artık Allahın dediği olur. biz elimizden geleni yapmaya çalışalım yeter. adağım var zaten aşılama yada kendiliğinden olursa tüp bebek için harcayacağım paranın bir kısmı kadar kurban yada fakir sevindiriceğim
iyi akşamlar kızlar aşılamamızın son 2 günündeyiz ama inanılmaz göğüs ağrım ve hassasiyetim vargece uykudan uyandıracak kadar birde ara ara bel ağrısı ne dersiniz ? umut var mı?
iyi akşamlar kızlar aşılamamızın son 2 günündeyiz ama inanılmaz göğüs ağrım ve hassasiyetim vargece uykudan uyandıracak kadar birde ara ara bel ağrısı ne dersiniz ? umut var mı?
sağolasın canım allah razı olsun. bu gece cuma gecesi rabbim cumanın yüzü suyu hürmeti kalbimizden geçenleri bize nasip etsin. bu gece rüyamda kan testi yaptırıyordum :) sonu. 10.20 yani gebeyimbence var
yoğun bir kırmızı gelmedikçe umudu kesmek yok
sağolasın canım allah razı olsun. bu gece cuma gecesi rabbim cumanın yüzü suyu hürmeti kalbimizden geçenleri bize nasip etsin. bu gece rüyamda kan testi yaptırıyordum :) sonu. 10.20 yani gebeyimrabbim rüyamı gerçek etsin inşallah. topik arkadaşlarıma da en az 3 evlat nasip etsin :)
yaaa allahın gücüne gitmesin ben de öyle düşünüyorum. gonal f in ardından muayeneye giderken otobüse bindim. bi kadının kucağında ufak bi bebek vardı. daha yürüyemiyor bile. kadın tek kolundan tutmuş çanta gibi savura savura otobüsün içinde ilerliyor. içim gitti çocuğun kolu acıyacak bir şey olacak diye(( doğurup atıyorlar çocuklarını sokağa. allahım bizlere güzel güzel yetiştireceğimiz hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
günaydın kızlar hayırlı cumalar. rabbim neslimizden göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. kan testi için son 1 adet son adet tarihime son 2 gün hakkımızda hayırlısı olsun rabbim çok aratmasın inşallah
iyiyim canım çok şükür bütün adet belirtilerim yani karın ve kasık ağrım geçti şimdilik birşey yok ama göğüslerim felaket derece ağrıyor hatta gece uyanıyorum ağrıdan ilaçların etki mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum bide ara ara bel ağrım oluyo biraz dinlenince geçiyo anlamadım yaa zaten ben manyak oldumCanım nasılsın? Zamanımız yaklaşıyor, sen geçen baya regl sıkıntısı yaşıyordun geçtimi devam ediyormu? Ben bugün yine idrar testi aldım ama yapsammı yapmasammı bilemiyorum. 4 Saat idrar tutmak yetermi acaba sabahı beklemesemde yapsam. Birde benim dolgunlaşan göğüsler eski cılız hallerine döndülerHaricinde bu sabah çamaşırımda sanki genişçe bir damla pembe bşşey vardı ama çamaşırın yan kısmındaydı anlam veremedim, ortasında normal jelden kaynaklandığını düşündüğüm akıntı vardı onda hiç pembelik yoktu ama yandaki o pembe şeyi anlamadım. Benim regl günüme daha 4 gün var bu regl lekelenmesimi acaba, devamı gelmedi henüz. Ben yarın kan testi yaptırmaya korkuyorum regl günümümü beklesem, evdekinimi yapsam, bak yazarken hastalanıcam gibi hissediyorum kasıklarımı hafifde olsa
kelebecik canım benim inşallah ikimizde pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününü anne adayı olarak kutlarız inşallaahhhh allahım allahım nolur nolur zigotlarımız, emriyolarımız fetuslarımız olsun :) hatta ikizlerimiz olsun üçüz de oluriyiyim canım çok şükür bütün adet belirtilerim yani karın ve kasık ağrım geçti şimdilik birşey yok ama göğüslerim felaket derece ağrıyor hatta gece uyanıyorum ağrıdan ilaçların etki mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum bide ara ara bel ağrım oluyo biraz dinlenince geçiyo anlamadım yaa zaten ben manyak oldumyarın test yapıp yapmamak konusunda kararsızım test günümüz ama normalde ben 28 günde bir adet oluyorum yani pazar günü adet günüm inşallah olmamda pazartesi gününümü beklesem bilemedim aslında kendimle yüzleşmeye korkuyorum. alacağım negatif sonuç beni yıkacak ama hayırlısı ama hiçbir hamilelik belirtim yok. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı bilmiyorum ya napsak
kelebecik canım benim inşallah ikimizde pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününü anne adayı olarak kutlarız inşallaahhhh allahım allahım nolur nolur zigotlarımız, emriyolarımız fetuslarımız olsun :) hatta ikizlerimiz olsun üçüz de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?