Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yapma yaaa, bende bugün belki ikinci çizgiyi görmüşsündür sandım test yapsammı diyordunya. Belli olmazki ama canım, hamilelik belirtisiyle regl belirtisi aynı diye yazan birçok kişi var. Tam kırmızıları görmeden umutsuzluğa kapılma. İnan bu konuyu takip ettiğimden belli bi güzel haber alamadım kimseden çok moral bozucu. Umarım yanlış sinyaldir. Test günümüze az kaldı bugünü saymazsak 3 gün kaldı. Ben bugün dışarı çıktım ama inan yürümek bile istemedim sanki yürürken adet olacakmışım gibi hissettim, kasıklarımda aslında tamda nerde olduğunu anlayamadığım biyerlerde bi hareketler oluyo içimde sanki hani adetin ilk sinyalleri gibi, o yüzden yürümek bile rahatsız etti beni hemen eve gelip çamaşırımı kontrol etmek istedim. Genelde tutmayanların erken regli oluyomuş o yüzden az biraz umutlanmak istiyorum ama bu ufak sinyaller vede ne zaman hamile olma ihtimalimi düşünsem geç geldiğini artık ezberlediğim reglim yüzünden hemen vazgeçiyorum. Reglimin gününe daha var zaten ama şu cumartesi gelseydi artık

Aynı sıkıntıları yaşıyoruz canım, bizde öyle eşimle mücadele ediyoruz kimsenin bir faydası olmadığı gibi birde büyüklerimiz yüzünden gereksiz bir borç ödüyoruz her ay. Aşılamam tutmazsa tüp bebeği sanırım 12 ay taksitle yapıcaz biz, gülsemmi ağlasammı bilemiyorum. Üstelik şuan çalışmıyorum 1-2 ay önce ayrıldım yeni işe girmek için ise bebek işleri yüzünden kalkışamıyorum yeni biyer kabul etmez hamile birini (sanki hamile kaldımda o başka mesele!). O yüzden şuan işde bakamıyorum. Şu bebek bi gelse hayırlısıyla bi umut olucak İnşallah.

Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın lütfen...Eltimin hikayesini yazayım size..5 yıllık evliler 4 hamilelik yaşadı.ilkini 8.5 aylıkken karnında kaybetti ve torağa verdiler.4 kiloydu çocuk.İkinci, üçüncü , dördüncü gelişemediğinden düştü 4 aylık olmadan.Sonuncusunda hamile kalmadan karı-koca bütün testleri yaptırdı genetik mi dersiniz.1000 liraya testler yaptırdılar.Sonunda kanda pıhtılaşma sorunu çıktı.Tedaviye başladı ve hamile kaldı... 20.haftaya gelinceye kadar bi sorun yoktu.Sonrasında Ultrasonda bağırsakları parlak göründü, down sendromlu olabilir isterseniz sonlandıralım dendi hamileliği.Kabul etmediler tabii..kıyamadılar melek kızlarına.Hergün karnından iğne yapıyodu eltim kendine.8.ayda sol bacağı morarıp şişmeye başladı.Doktora gittiklerinde eltimin hayati tehlikesi olduğunu, her an beyne yada akciğere pıhtı atma tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını öğrendiler.Şuan önemli olan bebek değil anne dedi doktoru, ölürsün doğum anında...Herşeye rağmen doğurdu eltim.3.5 kilo pamuk gibi bi kız..Çok beyazdı doğduğunda. ilk kakası çok önemliydi çok şükür yaptı kakayı ne down sendromu ne de doğar doğmaz ameliyat olmalı demişlerdi ne de ameliyat...eve getirdiler çocuk hep şişş gözlerini açamıyor bile.işte o doktor bu doktor derken çocuğun fin tipi konjinental nefrotik sendrom lu olduğu ortaya çıktı.Suan 8 aylık ve 14 günlükten beri hastanedeler annesiyle...1 yıl dediler ömrünü.hastalığın adını yazınca çıkıyo zaten hemen... ne maddiyat kaldı ne maneviyat.Asgari ücretle çalışıyo bu insanlar.Ne hayatları kaldı ne bişey.Yaşadıklrı herşeyi yazsam 10 mesajda biteremem..Üzmeyin tatlı canınızı, dua ile dururmuş dünya yerinde...Zamanı gelince biz de koklayacağız cennet kokulu yavrularımızı inşallah...

e_h Çok üzücü yazdıkların Allah sabır ve sağlık versin çok zor şeyler yaşamışlar ve yaşıyorlar. Herşeyin hayırlısı olsun, hep dualarımda hayırlı olmuycaksa hiç olmasın diyorum. Hayat o kadar zor ki, bu tür hikayelerdeki kişileri yakından tanıyınca yada insanın ailesinde vs.. olunca daha iyi anlıyor. Allah'ım hep dua ediyorum önce sağlık!

Sende aşılama yaptırmıştın sanırım hayırlısı olsun İnşallah.

Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur tüm bekleyenler için..Dediğin gibi ailende karşılaşınca daha iyi anlıyorsun bazı şeyleri...
Allah' ım bizi evlat hasretiyle daha fazla sınamaz inşallah, kapı kapı dolaştırmaz..

evet ya ne kadar üzücü hikayeler var Allah bu durumda olan ailelere yardım etsin sabır versin inşallah. 8,5 aylık kaybetmek ne demek düşünmek bile içimi yakıyor... Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz Allah acılarını göstermesin. İnsan böyle acı hikayeleri duyunca haline şükür diyor tabi...

Benimde kuzenim, evlendi hemen bebek istedi 32 yaşındaydı hamile kaldı hemen 3-4 aylıkken düşük oldu ve sebebini bulunamadı sorasında doktorlar dediki yumurta rezervin çok az durumda hamile kalman imkansız gibi bir şey... hatta kürtajdan sonra doktorlar korunmasını söylediler o dinlemedi benim vaktim yok dedi 1-2 ay içinde tekrar hamile kaldı yine 3 ayda düşük... bu arada tüp bebek yapalım dediler 2-3 defa denediler olmadı... aradan 6 ay geçmedi yine hamile kaldı oda düştü her gittiği doktor senin çocuğun olmaz yumurta rezervin az yumurtalar kalitesiz demiş artık evlat edinmeyi düşünmeye başladılar son olarak yine hamile kaldı bu sefer gebelik devam etti riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor buldular ona çok dua ediyorlar birde bu bebek için düzcede bir hocaya gittiler ona bu bebekde düşmesin diye bir okunmuş bir kemer vermiş normalde dini olarak çok hassas biri değil ama buna çok inanmış.
bebek 7,5 aylık erken doğdu 1,5 ay kuvezde kaldı ama sonra maaşallah turp gibi sağlıklı oldu.
Mucize diyor yaşadıklarına. gerçekten öyle . diyorki ben umudumu hiç kaybetmedim mücadeleyi hiç bırakmadım bir şekilde çocuk sahibi olacağıma hep inandım. Allah'ın izniyle oluyor işte..
yani oda doktorların imkansız demesine rağmen hamile kalabiliyor rahatça ama devamı gelmiyordu, buda çok zor bir şey. Neyseki onlar mutlu sona erdi.

Hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim. Bizde mücadeleden ve ümit etmekten vazgeçmeyelim.

iyi akşamlar kızlar aşılamamızın son 2 günündeyiz ama inanılmaz göğüs ağrım ve hassasiyetim var gece uykudan uyandıracak kadar birde ara ara bel ağrısı ne dersiniz ? umut var mı?

iyi akşamlar kızlar aşılamamızın son 2 günündeyiz ama inanılmaz göğüs ağrım ve hassasiyetim var gece uykudan uyandıracak kadar birde ara ara bel ağrısı ne dersiniz ? umut var mı?

bence var
yoğun bir kırmızı gelmedikçe umudu kesmek yok

Evet son 2 gün!
Canım umut var tabi bak dün regl oldum olucam diyordun hadi hayırlısı. Hamilelik belirtisi regl belirtisi ile aynı olabiliyormuş. Ben şahsen cumartesi gününe kadar regl olmazsam test olmaya nasıl gidicem bilemiyorum. 2 saat sonra çıkıyormuş sonuç ve eğer o güne kadar regl olmazsa test yaptırırsam sonuca ne tepki vericem olumsuz olursa bilemiyorum. Az kaldı ama şu iki hafta bana aylar geçti gibi geldi. Hadi bi mutlu haberler verelim İnşallah hayırlısıyla. Bugün alışveriş merkezinde minik bikiniler patikler bandanalar gördüm o kadar şirinlerki.... Kendimi tuttum almamak için

bence var
yoğun bir kırmızı gelmedikçe umudu kesmek yok
sağolasın canım allah razı olsun. bu gece cuma gecesi rabbim cumanın yüzü suyu hürmeti kalbimizden geçenleri bize nasip etsin. bu gece rüyamda kan testi yaptırıyordum :) sonu. 10.20 yani gebeyim rabbim rüyamı gerçek etsin inşallah. topik arkadaşlarıma da en az 3 evlat nasip etsin :)

Bugün biri fal baktı bana, bebek gözüküyo ama zamanı belli değil dedi canım sıkıldı aşılamam tutmadımı o anlamamı geliyor diye

AMİNNNNNNNNNN, 3 Zor olur ama

merhaba ben aranıza yeni katıldım bende cumartesi aşılama yaptırdım.galiba hamilesiniz normal mi oldu yoksa aşılama ilemi?

günaydın kızlar hayırlı cumalar. rabbim neslimizden göz aydınlığı olacak hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. kan testi için son 1 adet son adet tarihime son 2 gün hakkımızda hayırlısı olsun rabbim çok aratmasın inşallah

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ben belediyeye ait bir kurumda çalışıyorum . buraya sosyal hizmetler kurumundan çocuklarlar geliyor. bugün içimi sızlatan bir olaya tanık oldum. destek almaya gelen çocuk anne baba boşnadığı için çocuk esirgeme kurumuna verilmiş. 4 kardeşler en büyüğü 9 yaşıda 1 erkek 3 kız. anne baba yeniden evlenmiş annenin diğer eşten 2 çocuğu daha var yani toplamda 6 çocuk ama sadece 2. eşinin çocuklarına sahip çıkıyor. annelik bumu? anne olmak için bu kadar uğraştığımı düşününce içim acıyor. şüphesiz allah herşeyi bilendir ve bize kalbimizden geçeni nasip edecek.bizim çocuklarımız inşallah salih evlatlar olacak çünkü onlar rabbimizden aşka duayla istediğimiz evlatlar. rabbim o evlatlarla bizi ödüllendirecek ve inşallah dualarımız boşta kalmayacak

Canım nasılsın? Zamanımız yaklaşıyor, sen geçen baya regl sıkıntısı yaşıyordun geçtimi devam ediyormu? Ben bugün yine idrar testi aldım ama yapsammı yapmasammı bilemiyorum. 4 Saat idrar tutmak yetermi acaba sabahı beklemesemde yapsam. Birde benim dolgunlaşan göğüsler eski cılız hallerine döndüler Haricinde bu sabah çamaşırımda sanki genişçe bir damla pembe bşşey vardı ama çamaşırın yan kısmındaydı anlam veremedim, ortasında normal jelden kaynaklandığını düşündüğüm akıntı vardı onda hiç pembelik yoktu ama yandaki o pembe şeyi anlamadım. Benim regl günüme daha 4 gün var bu regl lekelenmesimi acaba, devamı gelmedi henüz. Ben yarın kan testi yaptırmaya korkuyorum regl günümümü beklesem, evdekinimi yapsam, bak yazarken hastalanıcam gibi hissediyorum kasıklarımı hafifde olsa

iyiyim canım çok şükür bütün adet belirtilerim yani karın ve kasık ağrım geçti şimdilik birşey yok ama göğüslerim felaket derece ağrıyor hatta gece uyanıyorum ağrıdan ilaçların etki mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum bide ara ara bel ağrım oluyo biraz dinlenince geçiyo anlamadım yaa zaten ben manyak oldum yarın test yapıp yapmamak konusunda kararsızım test günümüz ama normalde ben 28 günde bir adet oluyorum yani pazar günü adet günüm inşallah olmamda pazartesi gününümü beklesem bilemedim aslında kendimle yüzleşmeye korkuyorum. alacağım negatif sonuç beni yıkacak ama hayırlısı ama hiçbir hamilelik belirtim yok. ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı bilmiyorum ya napsak

kelebecik canım benim inşallah ikimizde pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününü anne adayı olarak kutlarız inşallaahhhh allahım allahım nolur nolur zigotlarımız, emriyolarımız fetuslarımız olsun :) hatta ikizlerimiz olsun üçüz de olur

İnşallah canım hayırlısı olsun, tabiki anneler gününde olursa daha bir anlamlı olucak o kesin!

Cerduy bende 28 günde bir adet oluyorum ve benimde daha 4 günüm var o yüzden bende yarın kan testi yaptırıp yaptırmamakda kararsızım. Ama 3 tane jelim kaldı, hamile değilsem jel kullanmayı sona erdirmem lazım sanırım o yüzden yarın test yaptırmak gerekli ama bende bilemiyorum. Şuan idrarımı tutuyorum hani sabaha beklemeyip 4 saat kadar tutabileceğim bir idrarla test yapıcam bugün. Umarım silikde olsa 2. çizgi çıkar, çıkarsa yarın koşa koşa giderim kan testi için. Çıkmazsa bende regl günüme kadar beklesem diyorum. Bendede hiç belirti yok, akıntı jelden dolayı oluyor beyaz ve yoğun gibi, göğüslerimdeki şişlik dolgunlukda bitti, bitmeseydi iyidi
Başkada hiçbir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…