• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılamam tuttu hamileyim....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bah123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
129
6
0
Bursa
ben 15 yıldır pco rim ve son 2 yıldır adet olmuyorum...aşılama yapılırken hiç umudum yoktu...bir mucize oldu ve gebeyim.....hala inanamıyorum geceleri uykularım kaçıyor...sevinç ve korku..darısı başınıza.....aşılamanın 12.günü kanda belli oldu ama idrarda çıkmamıştı

:nazar::65:Allah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağına aldığınıda göstersin canım:):nazar:

ben 15 yıldır pco rim ve son 2 yıldır adet olmuyorum...aşılama yapılırken hiç umudum yoktu...bir mucize oldu ve gebeyim.....hala inanamıyorum geceleri uykularım kaçıyor...sevinç ve korku..darısı başınıza.....aşılamanın 12.günü kanda belli oldu ama idrarda çıkmamıştı

HAYIRLISI OLSUN CANIM..:nazar::nazar::nazar:ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..

Gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun. Gönlünüzü ferah tutun. Herşey olunda gider inşallah.

çoooooook sevindim darısı tüm olmayanların başına bende dahil allah kucağına almayıda nasip etsin.bu arada bişey sorcam aşılama yada tüp bebk yaptırmaya giderken yanımızda götürmemiz gereken şeyler varmı.ben hiç yaptırmadımda yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X