- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 27
- Konu Sahibi yagmur damlasii
-
Aşılama mi oldunuz sizdeBenden ilaç hariç 8bin aldılar muayene dahil canım Ankaradayım
Kuzum arkadaşımın iğne yapıldığında 15mm idi.Keşke öyle bişey olsa canım ama çatlatma yapcagimiz zaman doktor bir yumurtanın 20 santime ulaştığını söyledi diğerleri 16-15-14 civarıydı 16 olan 17 olsaydı olucakti ama en az 17 olması gerekiyormuş yani totalde bir yumurta vardı ve şu an sancidan duramıyorum
Evet ben de pazartesi kan vercem inşAşılama mi oldunuz sizde
Ay hadi İnşallah diyim ama baya baya kanama geliyor ya onda da öyle miydiKuzum arkadaşımın iğne yapıldığında 15mm idi.
Rabbim hayırlısıyla hepimize o güzel duyguyu tattirsin inşallahEvet ben de pazartesi kan vercem inş
Acile karın ağrısı ve kanamayla gitti adet olum diye dr süphlnmiş test yapmış sonra da artmaya devam ett ve prgsteron verdi. Önemlioan belli bi rakama kadarartması 2 gü n sonra arttıysa umut varAy hadi İnşallah diyim ama baya baya kanama geliyor ya onda da öyle miydi
Canım inşallah benimde dediğin gibi bir şey olurAcile karın ağrısı ve kanamayla gitti adet olum diye dr süphlnmiş test yapmış sonra da artmaya devam ett ve prgsteron verdi. Önemlioan belli bi rakama kadarartması 2 gü n sonra arttıysa umut var
İnş canım sen yarın yine kan ver. 2 gün geçmiş olcaksa 15 16 gibi bişey çıkması lazımCanım inşallah benimde dediğin gibi bir şey olur
Canım dün hasta oldum ama bu sabah kan verdim doktor pazartesi günü gel dedi pazartesiye kadar beklicem mecburİnş canım sen yarın yine kan ver. 2 gün geçmiş olcaksa 15 16 gibi bişey çıkması lazım
Bi önceki testi ne xaman yaptın pekiCanım dün hasta oldum ama bu sabah kan verdim doktor pazartesi günü gel dedi pazartesiye kadar beklicem mecbur
Bugün asilamanin 15. Gunuydu işte gittim test verdim 7.76 çıktı başka da test yok bidaha pazartesi gdiicem ama şiddetli ağrılı bir adet kanaması görüyorumBi önceki testi ne xaman yaptın peki
Her zamanki yoğunluğunda mı pekiBugün asilamanin 15. Gunuydu işte gittim test verdim 7.76 çıktı başka da test yok bidaha pazartesi gdiicem ama şiddetli ağrılı bir adet kanaması görüyorum
Her zamanki yoğunluğunda mı peki
Anladm canm bakalım nasol çıkacak inş bebi duruyodurCanım dün leke şeklinde geldi ama bugün evet baya baya geldi yani
İnşallah canım teşekkür ederimAnladm canm bakalım nasol çıkacak inş bebi duruyodur
Benim terci ettiğim doktor aynı zamanda tüp bebek merkezide var hastanede çalışıyor tüp bebek merkezi ile birlikteyse çalışıyorEvet adet bende çok üzüldüm oluşan embriyoyu bu şekilde vücuttan aticak demekki
Özel yani tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama bana biraz zaman kaybı ve para tuzağı gibi geliyor ben sadece bı folik asite başladım bide aşılama için iğnelerle 1540 TL verdim sonra aşılama olduktan sonra da bir fitil verdiler ona da 90 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam öyle bir para verdim işte
Siz gebe kalabildinizmi aşılamamı oldu sizedeBenden ilaç hariç 8bin aldılar muayene dahil canım Ankaradayım
Pazartesi öğrenecepim inşSiz gebe kalabildinizmi aşılamamı oldu sizede
Hangi hastanedeyse gittiniz aşılama mı olduPazartesi öğrenecepim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?