Allah tez vakitte gönlümüze göre verir inşallah canım. Biz hep engeller üzerinde düşünürken aslında sadece bir "ol" a baktığını hep atlıyoruz. Gönülden istemeye devam. Rabbim ne eylerse güzel eyleyecektir en sonunda. İnşallah yıl bitmeden hepimiz şuraya hamileyim diye yazarız. Bu arada bencede en iyisi tüp bebek kesinlikle. Ok aşılama denenmeli ama bir kereden fazlası sıkacak gibi geldi. Hoş indirim almak için en az 3 deneme gerekiyormuş ama ben denemek istemiyorum tekrar bu tutmazsa direkt tüp denemek istiyorum. bakalım zaman ne gösterecek.
Hadi ya 3 aşılama yaptırmak zorunluluğu mu var.... Off bu kötü oldu işte... Hayır bide sanki hepsini karşılıyor. Sanırım %20 mi 30 mu ne o kadarını karşılıyormuş doğru mu?
o kadar detaylı bilmiyorum cnm bende ama 3 deneme olması gerekliliğini herkes söylüyor. Çok sinir bozucu
Vayyykiii vaayyyy.. Bide kaç yıllık evlilik şartı vardır acepp???
Amin cnm inşallah. Bu arada ben kimle konuştuysam ne okuduysam olduğu zaman kafaya takmayı bıraktıkları zaman.
Gerçekten stresin acaip etkili olduğu bariz bir gerçek. Sen şimdi bıraktın ya hemencik gelir bebişin.
Merhaba kizlar,
asilamalariniz nasil gidiyor?Anladigim kadariyla, kurdele gebe olmali? eyer dogru anladiysam, onu tebrik ediyorum:)
bende yurt disindayim, ve yaklasik 13 aydir bebek yapmaya calisiyoruz. hic bir sorunumuz yok( az bucuk esimde var) ve doktorum iynelerimi siparis verdi, evde kendi kendime iyine vuracagim, youtubeda gordugunuz sistem gibi.
siz kac yumurta ile tedaviyi devam ede biliyorsunuz?
benim doktorum en fazla 3 yumurta ile dedi, ama ayni hastahanede baska doktor 2 ymurta ile dedi:44:ikiz olsun ne guzel dedim, ama ikiz olmasida cok tehlikeli dedi
boyle hani fazlasindan cok yumurta olustugunda, iliski yasagi geliyorya, onun icin ne dusunuyorsunuz
merhaba canımmahhhhh nerde bende o şans tutmadı malesef aşılamam..sanada Allah yardım etsin inşallah tutar aşılaman..valla doktor bana ilişki yasağından felan bahsetmedi ilk kez senden duydum şimdi ben niye yasak olsun ki :44::44:
uzuldum kuzuminsallah diyer severe tutacak!
bu arada kacinci asilamandi?
canim simdi benim doktorum en fazla 2 yada 3 yumurta ile calisacak.
3,4 tane yumurta onun icin gebelik riskiymis.. ( fiziksel ve zihin sorunlari oluyormus)
diyer konulardada, arkadaslarin tam 10 tane yumurtasi olusmus, onlarada yasak verilmemis:26:
niyeki kuzum?devletmi bakiyor yada odemeyi yapiyor cocuk icin?inşallah canım hayırlısı artık ilk aşılamamdı benim..benim doktorda dedi en fazla 2 yumurta olması lazım diye ama neden olarak devletin müsade etmediğini söyledi fazlasına..senin ne zaman yapılcak aşılaman
niyeki kuzum?devletmi bakiyor yada odemeyi yapiyor cocuk icin?
aslinda benim arastirmacimda en fazla 2 dedi...
kendi doktorumda en fazla 3 yumurta dedi
belirli bir asilamalardan sonra sansimiz azaliyormus, bunun hakinda bilgin yada bilgisi olan varmi?
bu arada asilama sirasinda canin yakiniyormu?:)
Kızlar bende sonuç pozitifti yaa artık değil hafta sonu kanamam başladı ve kan değerlerim düşmeye başladı ve doktorum düşük yapcaksın dedi hayırlı değilmiş hakkımızda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim ya yeni gördüm yazdığını çok çok geçmiş olsun(( sakın üzülme her şerde bi hayır varmış öyle düşün olur mu şimdi nasılsın iyi misin?
Tşk ederim cnm ya şaka yapmış gibi oldu 1 haftanın içinde önce sevindim sonra üzüldüm ama hayırlısı buymuş napalım doktorumda zaten sağlıklı olsa tutunurdu düşmezdi dedi dahada rahatlattı içimi şimdi iiiyim şükür kanamayla attı kendini
canım benim ya inşallah bir dahaki sefere tutar ara vercek misin napıcaksın şimdi:26:
Çok ara vermeyi düşünmüyorum aslında 1 2 adet döneminden sonra tekrar deneriz hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?