Aşılama Aşılamamın 5.günü ve kasık ağrıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kurdele

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
285
58
318
kızlar merhaba bugün aşılamamın 5.günü ilk aşılamam bu.. benim aşılamamın olduğu günden beri kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafta ve sağ bacağıma doğru iniyo ağrısı..çok afedersiniz ama wc deykende ilk başta fena bir sancı giriyo sonra geçiyo sizce neden böyle oluyodur acaba bebiş tuttumuki daha çok erken ama insan merak ediyo işte:44:

inşallah yerleşiyordur bebeğin cnm :)

peki aşılama yaptırıpta benim gibi erkenden kasık ağrısı olan varmı arkadaşlar :44:

ayyy inşallahh öyledir tatlım ya ama daha tutup tutmadığını bile bilmiyorum çatlıcam daha 1 hafta var test yapmama işte böyle kasıklarımda ağrı oluncada iyice sabırsızlanıyorum vallahi

hayırlısı olsun inşallah canım ama yumurtalar ve sperm sayın oldukça güzel sen belirtilere takılma relaxx kafanı dağıtcak bişeyler bul

hayırlısı olsun inşallah canım ama yumurtalar ve sperm sayın oldukça güzel sen belirtilere takılma relaxx kafanı dağıtcak bişeyler bul

inşallah canım hayırlısı artık kafamı tam dağıtıcak bişey buluyorum alttan bi sancı geliyo yine diyorum bebek mi acaba soruma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim bu arada

Slm kurdele gebelik varmıı merak ettimde bende sşılamaya yeni başladımda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kurdele gebelik varmıı merak ettimde bende sşılamaya yeni başladımda

slm canım bugün daha 6. günüm belli değil henüz bende merakla beklemedeyim :) senin aşılama ne zaman olucak

aynısı bendede var canım bugun 7. gunum wcde ılkten dayanılmaz bır agrı gırıyor sonra gecıyor bugun extradan yururkende agrımaya basladı ama benım bu belırtıler ıgnelerın 10. gununden beri var (wc olayı)
insallah bu sefer olur

İnşallah bebek haberlerinizi alırız.
Size bir sorum olacak. Aşılamadan önce iğne kullandınız mı? Kaç gün sürdü ve kaç cc kullandınız?

hmm anladım canım benim ağrılar aşılamanın olduğu gün başladı ve halada devam ediyo inşallah bebişler tutmuştur onun ağrısıdır seninle hemen hemen aynı zamanda öğrencez sonucu hadi bakalım hayırlısı olsun

İnşallah bebek haberlerinizi alırız.
Size bir sorum olacak. Aşılamadan önce iğne kullandınız mı? Kaç gün sürdü ve kaç cc kullandınız?

inşallaahh canım ben iğne kullandım canım 7 gün sürdü ilk 4 gün 250 cc son 3 günde 150 cc kullandım..yumurtanın durumuna göre dozunu ayarladı doktor :)

Cnm bende iğnelere yeni başladım puregon günlük 50 bakalım aşılama günü nezaman

inşallaahh canım ben iğne kullandım canım 7 gün sürdü ilk 4 gün 250 cc son 3 günde 150 cc kullandım..yumurtanın durumuna göre dozunu ayarladı doktor :)

Aaaa öyle mii? Benim İlk 5 gün 37,5 cc, sonraki 4 gün 75 cc, sonraki 3 gün 112,5 cc, (yumurtam hala gelişmemişti) şimdide 3 gün 150 cc gonal-f kullandım. 15 gün oldu. Yarın tekrar bakılacak yumurtalara. Bende nasıl korkuyordum 15 gün oldu ve hala bişey olmuşmamış olursa artık kafayı yerim yani.. Demek sana ilk 250cc ile başladılar. Ay hadi inşallah bakalım. Senin beklemede şu an değil mi? Herhangi bir gebelik işareti aldın mı? Bir de ilk aşılama deneyimin mi bu?

Hakkınızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…