kızlar merhaba bugün aşılamamın 5.günü ilk aşılamam bu.. benim aşılamamın olduğu günden beri kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafta ve sağ bacağıma doğru iniyo ağrısı..çok afedersiniz ama wc deykende ilk başta fena bir sancı giriyo sonra geçiyosizce neden böyle oluyodur acaba bebiş tuttumuki daha çok erken ama insan merak ediyo işte:44:
inşallah yerleşiyordur bebeğin cnm :)
kaç milyonla oldu aşılaman cnm , kaç yumurtan vardı ??
2 yumurtam vardı canım 90 000 spermle yapıldı %95 i hareketliydi yıkamadan sonra tabi
oo süper cnm , yoksa ikizmi bebişler
ayyy inşallahh öyledir tatlım yaama daha tutup tutmadığını bile bilmiyorum çatlıcam daha 1 hafta var test yapmama işte böyle kasıklarımda ağrı oluncada iyice sabırsızlanıyorum vallahi
hayırlısı olsun inşallah canımama yumurtalar ve sperm sayın oldukça güzel sen belirtilere takılma relaxx kafanı dağıtcak bişeyler bul
Slm kurdele gebelik varmıı merak ettimde bende sşılamaya yeni başladımda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynısı bendede var canım bugun 7. gunum wcde ılkten dayanılmaz bır agrı gırıyor sonra gecıyor bugun extradan yururkende agrımaya basladı ama benım bu belırtıler ıgnelerın 10. gununden beri var (wc olayı)
insallah bu sefer olur
aynısı bendede var canım bugun 7. gunum wcde ılkten dayanılmaz bır agrı gırıyor sonra gecıyor bugun extradan yururkende agrımaya basladı ama benım bu belırtıler ıgnelerın 10. gununden beri var (wc olayı)
insallah bu sefer olur
İnşallah bebek haberlerinizi alırız.
Size bir sorum olacak. Aşılamadan önce iğne kullandınız mı? Kaç gün sürdü ve kaç cc kullandınız?
inşallaahh canımben iğne kullandım canım 7 gün sürdü ilk 4 gün 250 cc son 3 günde 150 cc kullandım..yumurtanın durumuna göre dozunu ayarladı doktor :)
insallah bu sefer olur
Cnm bende iğnelere yeni başladım puregon günlük 50 bakalım aşılama günü nezaman
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?