- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Sonucu paylaş lütfenKızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi
Hamilelik ten diye sanmıyorum hem çok erken yaSonucu paylaş lütfenRabbim istediğini versin inşallah.
Digerleri bende olmadı ama gögüs ağrısı evet belirti canım insallah sende de oyle olurBen ikinci asilamami yaptirdim ilkinde dış gebelik teshisi konuldu bunada 11 gun oldu bugun asilama ile hamile kalanlar birtileri yazabilirmi bende cok asıri istah acilmasi var aşeriyorum surekli ekşi seyler cekiyo canim ve cok idrara cikiyorum gece hic cikmazdim onceden simdi 5.6 defa cikiyorum ve şislik hazimsizlik var uyku hâli de cok var yorgunum sürekli bide göğüslerim cok aciyo sisti agirlasti bunlar hamilelik belirtisimidir clione jel kullaniyorum ayrica simdiden tesekkur ederim yazarsaniz cok sevinirim carsamba gunu testim var dua edin rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bi evlat verir insallah
Bana mı Diosun canım?İğne olduğun gün döllendiyse 5 gün sonra tutunuyor zaten hamile olabilirsin yaniumut fakirin ekmeği inşallah ben de bu ay pozitif sonuç alırım
Hmm anladım canım o zaman olmayabilir evetBana mı Diosun canım?
Benim çatlamadan sonra iliski olmadi perhiz gerekiyor du asilama dan önce. Asilamadan 2gün sonra iliski oldu
Kızlar beta 37 çıktım doktora dedim iğne etkisi de olabilir diye onu bilmiyorum dediHmm anladım canım o zaman olmayabilir evet
İğne hamile gibi çıkarıyormuş sonucu sanırım klavuzda yazıyorduKızlar beta 37 çıktım doktora dedim iğne etkisi de olabilir diye onu bilmiyorum dedi
Evet doktora söyledim onu bilmiyorum dedi banaİğne hamile gibi çıkarıyormuş sonucu sanırım klavuzda yazıyordu
bnmde 53 çıktı beta hcg 11. gün. acaba iğnedenmı kıEvet bende çarşamba gelsin istiyorum hayırlısıyla progestan testi var
Kizlaaaaaarrrrr asilamadan sonra pozitif kaçıncı gün gördünüz kan daa
İnş hamilesindir canımbnmde 53 çıktı beta hcg 11. gün. acaba iğnedenmı kı
bende yrnn twkrar baktrcm . inş sende hamılesndrAma kan testi net olması lazım iki gün sonra tekrar baktırmayi düşünüyorum
Senin 10.günü gecmismiydi asilama dan ?bende yrnn twkrar baktrcm . inş sende hamılesndr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?