Aşılama Aşılamanın 10. Gunu ve sonrasi hamilelik belirtileri nelerdir yaptiranlar acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Lost the angel of peace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
105
3
98
26
Ben ikinci asilamami yaptirdim ilkinde dış gebelik teshisi konuldu bunada 11 gun oldu bugun asilama ile hamile kalanlar birtileri yazabilirmi bende cok asıri istah acilmasi var aşeriyorum surekli ekşi seyler cekiyo canim ve cok idrara cikiyorum gece hic cikmazdim onceden simdi 5.6 defa cikiyorum ve şislik hazimsizlik var uyku hâli de cok var yorgunum sürekli bide göğüslerim cok aciyo sisti agirlasti bunlar hamilelik belirtisimidir clione jel kullaniyorum ayrica simdiden tesekkur ederim yazarsaniz cok sevinirim carsamba gunu testim var dua edin rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bi evlat verir insallah

13.gunde idrar testinde silik cizgi çıkmıştı benim. Allah gonlunuze gore versin. Bahsettiğiniz şeyler psikolojik de olabilir, adet belirtisi de olabilir

Kızlar karnım değilde üst bölgesinde catlatma ignesi nden beri acı oluyor otururken idrar yaparken flan.. bugün aşılamanın 4. Catlatma nin 6.günü acile geliym dedim doktor hem kan hem idrar testi yaptırdı sonuçları bekliyorum coook dua et güzel birşeyler olsun
Bu arada catlatma ignesi yapar öyle dedi

Sonucu paylaş lütfen Rabbim istediğini versin inşallah.

Digerleri bende olmadı ama gögüs ağrısı evet belirti canım insallah sende de oyle olur

İğne olduğun gün döllendiyse 5 gün sonra tutunuyor zaten hamile olabilirsin yani umut fakirin ekmeği inşallah ben de bu ay pozitif sonuç alırım
Bana mı Diosun canım?
Benim çatlamadan sonra iliski olmadi perhiz gerekiyor du asilama dan önce. Asilamadan 2gün sonra iliski oldu

İnsallah gonlumuze gore olur hersey kizlar beklemek cok zor ama gun gecmiyo yaa carsamba gel artik istah acikligi mahvetti beni kilo alicam ilaclardan mi bilmiyorum igne olarak ilac olarak neler kullaniyosunuz pek

Evet bende çarşamba gelsin istiyorum hayırlısıyla progestan testi var
Kizlaaaaaarrrrr asilamadan sonra pozitif kaçıncı gün gördünüz kan daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…