- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Ya boş yapmasın o doktordoktor çrş yptr dedi. ama bekleyemeceğim. yarn yptrcm
çarşambaSen iki tane mi yapmıştın doktor ne zaman baktir dedi ki?
benm içime de öyle doğuyo. iğne etkısı geçen aşılamada baktrdm 2.39 du. bunda 53 :) bence varYa boş yapmasın o doktorsen yarin yaptır sonuç belli olur bebeğim bence hamilesin gör bak ♥
Benım biraz daha geç çıksaydı kanda bende sevinirdim ya benim 37 çıktı ama ozaman a dollenmesi zor gibibenm içime de öyle doğuyo. iğne etkısı geçen aşılamada baktrdm 2.39 du. bunda 53 :) bence var
kaçıncı gündü cnm senin. aşılamanın 11 günüydğ bnmBenım biraz daha geç çıksaydı kanda bende sevinirdim ya benim 37 çıktı ama ozaman a dollenmesi zor gibi
Aşılamanın daha 4.günüydü dünkaçıncı gündü cnm senin. aşılamanın 11 günüydğ bnm
bekle bakalm iğne etkısı geçsin belkı tutunmuştur minikAşılamanın daha 4.günüydü dün
neden progestan testi istedi doktorunuz benim ki istemedi de merak ettm bir de onun ilacını kullanıyorumCanim çarşamba dediyse bekle ya boşuna kolun delik deşik olmasın tekrar
Bende çarşamba progestan testi olucam ins
İnşaallah canım çok belirtim de yok kasık ağrım varbekle bakalm iğne etkısı geçsin belkı tutunmuştur minik
Banada progestan ilacıda vermedi jel de sadece progestan testi bilmiyorum nedenini ama pko oldugum için olabilirneden progestan testi istedi doktorunuz benim ki istemedi de merak ettm bir de onun ilacını kullanıyorum
Güzel görünüyorBen test yaptim kizlar idrar testi silik cikti ikinci cizgi 13cu gun bugun
Gebelik var zaten 13 gun olmus bende aşılamanin 14.gunu yapmistim cikmisti bence kan verebilirsinEki Görüntüle 2308485 Eki Görüntüle 2308486 Tesekkur ederim 1er gun arayla boyle cıkti kizlar normal mi bu
ilk aşılamadamı hamile kaldnz acaba ?13.gunde idrar testinde silik cizgi çıkmıştı benim. Allah gonlunuze gore versin. Bahsettiğiniz şeyler psikolojik de olabilir, adet belirtisi de olabilir
Evetilk aşılamadamı hamile kaldnz acaba ?
ya maşallah ya
Benimde 2ci birincide dış gebelik teshisi konmustuya maşallah ya
Belli olmaz canim gec dollenmistir gununde yap testini sen ben gununden once yaptim birinci asilamamda onda benimde tek cizgi cikmisti simdi 13 gun yaptim bide bugun 14cu gunu yaptim iyice belirginlesti silikligiBen de 11. Ve 12. Günü test yaptım ama hep tek çizgi cıktı. Benim tutmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?