- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
bakalm cnm bende iğne etkısıdendır çok fazla ümitlenmıorm. cuma tekrar bakczSenin 10.günü gecmismiydi asilama dan ?
Ay hadi ınsaallah canım haber ver banada
Benim heves kursağımda artık beklicez 2 gün sonra yaptırırım belki . Çarşamba progestan testim var doktor istedi
Tatlım 11 gün geçtiyse o kadar yüksek çıkmaz bence hamilesin 10 çıkar 20 çıkar ama seninki 53 gebe olabilirsinbakalm cnm bende iğne etkısıdendır çok fazla ümitlenmıorm. cuma tekrar bakcz
Seninki yine iyi bebeğim ya benim çok çok erken iğnedendir deyip geçtim mecburbakalm cnm bende iğne etkısıdendır çok fazla ümitlenmıorm. cuma tekrar bakcz
çatlatma iğnesınden en fazla kaç çıkar acaba bilgin varmı cnmTatlım 11 gün geçtiyse o kadar yüksek çıkmaz bence hamilesin 10 çıkar 20 çıkar ama seninki 53 gebe olabilirsin♥
inş vardır cnm.Seninki yine iyi bebeğim ya benim çok çok erken iğnedendir deyip geçtim mecbur
Dediğim gibi bebeğim 10 20 hadi 30 çıksın 11. Gün 53 çıkmaz diye düşünüyorum . Yarin tekrar yaptır hamile olduğunu göreceksinçatlatma iğnesınden en fazla kaç çıkar acaba bilgin varmı cnm
Hem iğne hem hamilelik hormonları karışır mi dersinDediğim gibi bebeğim 10 20 hadi 30 çıksın 11. Gün 53 çıkmaz diye düşünüyorum . Yarin tekrar yaptır hamile olduğunu göreceksin ♥♥
OnuHem iğne hem hamilelik hormonları karışır mi dersin37 benim döllenme olduysa bile kana hemen karışımı aklımda deli sorular
Kız biliom ona yazdigini
ayy cnm bnm inş. bakayım bi yarın tekrar. gebelık testi silik çıktı biraz moralim bozuldu. bakalm artk hakkımzda hayırlısıDediğim gibi bebeğim 10 20 hadi 30 çıksın 11. Gün 53 çıkmaz diye düşünüyorum . Yarin tekrar yaptır hamile olduğunu göreceksin ♥♥
BUgun 12. Gün dimiayy cnm bnm inş. bakayım bi yarın tekrar. gebelık testi silik çıktı biraz moralim bozuldu. bakalm artk hakkımzda hayırlısı
evt cnm. 13. gün bnmBUgun 12. Gün dimi
Yarin yaptır kesin çıkar sonuç canimevt cnm. 13. gün bnm
Bebekimmm mutlaka kan testi yaptır daha bekleme biz zor duruozevt cnm. 13. gün bnm
doktor çrş yptr dedi. ama bekleyemeceğim. yarn yptrcmYarin yaptır kesin çıkar sonuç canim
korkuyorm cnm ya. iki kez çatlatma iğnesi yptrmştm.Bebekimmm mutlaka kan testi yaptır daha bekleme biz zor duruoz
Sen iki tane mi yapmıştın doktor ne zaman baktir dedi ki?korkuyorm cnm ya. iki kez çatlatma iğnesi yptrmştm.
Canim çarşamba dediyse bekle ya boşuna kolun delik deşik olmasın tekrardoktor çrş yptr dedi. ama bekleyemeceğim. yarn yptrcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?