- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Cok erken canim tekrar yaptir sen gec dollenince gec baslar hcg artmaya tekrar yaptir allahtan umut kesilmez bende 3cu testi yaptirdim sabah insallah ikiye katlamistir cuma 315 cikmisti sonuc bekliyorum insallah hakkimizda hayirlisi ama yinede tekrarla sen 15ci gunu cikar genelde bazilari erken cikiyo ama gec dollenenlerde cikmiyo bazenAşılamamın 11.günü bugün canım 3-5 çıksa umutlanırdım da mübarek 0 hiç umutlanacak yer bırakmadı
Merhaba, hayırlısı olsun. Bende pazar günü kan tahlilimi yaptırdım 1086 çıktı, bugün doktoruma gittik ama henüz erken kese görünmüyor dedi umarım bir sorun olmaz. Siz doktorunuza gittinizmi? Sizde kese göründümü?Kizlarrr 1029 cikmis sonuc cok heyecanliyimm
Cuma gunu ultrason randevusu verdiler cuma gunu gidicem insallahMerhaba, hayırlısı olsun. Bende pazar günü kan tahlilimi yaptırdım 1086 çıktı, bugün doktoruma gittik ama henüz erken kese görünmüyor dedi umarım bir sorun olmaz. Siz doktorunuza gittinizmi? Sizde kese göründümü?
canım kan testi yaptırdın mi nasıl sonucc:))Kızlar bugün yürüdüm baya.. yürürken bir ara karın altım ve kasigim çok acıdı ve ağrıdı .. Şimdi kasigim agrimaya devam ediyor geriniyormusum gibi.. birde belimde hafif ağırlık var gibi.. aşılamanın 10.gunu
Varmi böyle benim gibi.. bu arada akintim yok gibi
Maalesef negatif çıktı .. 2. Ye ınsaallah canım senin nasilcanım kan testi yaptırdın mi nasıl sonucc:))
benim daha 6.günüm bugün erken ve belirtim yok hicMaalesef negatif çıktı .. 2. Ye ınsaallah canım senin nasil
Belirti her zaman olmuyor kafaya takma onu genelde 3. Hafta dan sonra başlıyor yani adet zamanın gectigindebenim daha 6.günüm bugün erken ve belirtim yok hic
Belirti her zaman olmuyor kafaya takma onu genelde 3. Hafta dan sonra başlıyor yani adet zamanın gectigindebenim daha 6.günüm bugün erken ve belirtim yok hic
Allah hayirlsiiyla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah,
Merhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demicanım kan testi yaptırdın mi nasıl sonucc:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?