- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Evet hissediyodum zaten aşeriyorum surekli eksi seylere tatli seylerden tiksiniyorum sık idrara cikiyorum goguslerimde hassasiyet var midem bulaniyo birazda yorgunluk falan cok istahim cok acik boyle canim belirtiler yani onun dışında bisey yoktu ama oldugunu hissediyodum yani testtede iyice cikinca kandada ciktiHarika tebrik ederim inşallah güzel haberlerle canım..
Belirtin var mıydı..?
Ya evet hissetmiştim diyor bazıları senin gibi insan hissetse bile hayal kırıklığından korkarak ona yormuyor Yani ben öyleyim. Ara ara adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor acaba diyorum ama meme hassasiyetim azaldı senin iştahta artmış bakalım bizi ne bekliyorEvet hissediyodum zaten aşeriyorum surekli eksi seylere tatli seylerden tiksiniyorum sık idrara cikiyorum goguslerimde hassasiyet var midem bulaniyo birazda yorgunluk falan cok istahim cok acik boyle canim belirtiler yani onun dışında bisey yoktu ama oldugunu hissediyodum yani testtede iyice cikinca kandada cikti
Aynen bende yormuyorumda insan umutlaniyo istah acikligi evet cok gece gunduz yiyosun yani oyle benim ilkindede oyleydi yani bi hamilelik belirtisi bu galiba bide sık idrara cikma iki asilamamdada oldu ilkide dış gebelikti oda tutmus sayiliyo ikisindede bu belirtileri yasadim ama bu sefer daha baskin hissediyorum nasipYa evet hissetmiştim diyor bazıları senin gibi insan hissetse bile hayal kırıklığından korkarak ona yormuyor Yani ben öyleyim. Ara ara adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor acaba diyorum ama meme hassasiyetim azaldı senin iştahta artmış bakalım bizi ne bekliyor
2 kati artmis gayet normalKızlar bugunki beta hcg sonucum 315 cikti sizce nasil pazartesi tekrar kan ve ulturason icin randevu verecekler
Benimde oluyo cok haraket edince kasiklarim asaga cekiliyo gibi ayniKızlar bugün yürüdüm baya.. yürürken bir ara karın altım ve kasigim çok acıdı ve ağrıdı .. Şimdi kasigim agrimaya devam ediyor geriniyormusum gibi.. birde belimde hafif ağırlık var gibi.. aşılamanın 10.gunu
Varmi böyle benim gibi.. bu arada akintim yok gibi
Dua et bebeğim ya pazartesi test yapicam çarşamba da kan vericem insBenimde oluyo cok haraket edince kasiklarim asaga cekiliyo gibi ayni
İsteyen herkese versin canim insallah seninde olur benimkindede bi sorun cikmazda guzel bi sekilde anneligi yasarizDua et bebeğim ya pazartesi test yapicam çarşamba da kan vericem ins
İnşallah canım aminnnnİsteyen herkese versin canim insallah seninde olur benimkindede bi sorun cikmazda guzel bi sekilde anneligi yasariz
Benimde 11. Gün canım bende sol kaşığımda hafif bir sızlama hissediyorum belimde sabahtan beri baya agrıyor hele biraz yürüdüm bugün yürürkende baya belim ağrıdı göğüslerimde düne göre daha az hasas daha az şiş valla resmen gğ şer geçmiyorKızlar bugün yürüdüm baya.. yürürken bir ara karın altım ve kasigim çok acıdı ve ağrıdı .. Şimdi kasigim agrimaya devam ediyor geriniyormusum gibi.. birde belimde hafif ağırlık var gibi.. aşılamanın 10.gunu
Varmi böyle benim gibi.. bu arada akintim yok gibi
Belirtiler herkes te farklı olabiliyor yada hiç olmayadablir ben 2 gündür bise hissetmediğim için biraz üzgünüm ama hiç belli olmaz dio diğer yanımdaBenimde 11. Gün canım bende sol kaşığımda hafif bir sızlama hissediyorum belimde sabahtan beri baya agrıyor hele biraz yürüdüm bugün yürürkende baya belim ağrıdı göğüslerimde düne göre daha az hasas daha az şiş valla resmen gğ şer geçmiyor
Sen testi ne zaman yaptıracaksın canımBelirtiler herkes te farklı olabiliyor yada hiç olmayadablir ben 2 gündür bise hissetmediğim için biraz üzgünüm ama hiç belli olmaz dio diğer yanımda
Carsamba kan testi. Kızlar benim idrar testi negatif çıktı bugün. . Ama test 10ml den sonrasını pozitif gösteriyoms belki daha az dirSen testi ne zaman yaptıracaksın canım
Testi bugün yaptırdım canım 0.234Sen testi ne zaman yaptıracaksın canım
Ne yazık ki olmadı canım hayırlısı bi daha da tedavi falan olmayacağım 5 yıl oldu usandım artıkTesti bugün yaptırdım canım 0.234
Bugun kacinci gununki canim senin tam gununde cikar belki gec dollenmistir allahtan umut kesilmezNe yazık ki olmadı canım hayırlısı bi daha da tedavi falan olmayacağım 5 yıl oldu usandım artık
Aşılamamın 11.günü bugün canım 3-5 çıksa umutlanırdım da mübarek 0 hiç umutlanacak yer bırakmadıBugun kacinci gununki canim senin tam gununde cikar belki gec dollenmistir allahtan umut kesilmez
Merhaba evt bence hamilelik belirtisi. Ben 2.aşılamamı oldum ve bu belirtileri yaşadım ve bugün test yaptırdık hamile olduğumu öğrendimBen ikinci asilamami yaptirdim ilkinde dış gebelik teshisi konuldu bunada 11 gun oldu bugun asilama ile hamile kalanlar birtileri yazabilirmi bende cok asıri istah acilmasi var aşeriyorum surekli ekşi seyler cekiyo canim ve cok idrara cikiyorum gece hic cikmazdim onceden simdi 5.6 defa cikiyorum ve şislik hazimsizlik var uyku hâli de cok var yorgunum sürekli bide göğüslerim cok aciyo sisti agirlasti bunlar hamilelik belirtisimidir clione jel kullaniyorum ayrica simdiden tesekkur ederim yazarsaniz cok sevinirim carsamba gunu testim var dua edin rabbim isteyen herkese saglikli hayirli bi evlat verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?