Aşılama Aşılamanın 10. Gunu ve sonrasi hamilelik belirtileri nelerdir yaptiranlar acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Harika tebrik ederim inşallah güzel haberlerle canım..
Belirtin var mıydı..?
Evet hissediyodum zaten aşeriyorum surekli eksi seylere tatli seylerden tiksiniyorum sık idrara cikiyorum goguslerimde hassasiyet var midem bulaniyo birazda yorgunluk falan cok istahim cok acik boyle canim belirtiler yani onun dışında bisey yoktu ama oldugunu hissediyodum yani testtede iyice cikinca kandada cikti

Ya evet hissetmiştim diyor bazıları senin gibi insan hissetse bile hayal kırıklığından korkarak ona yormuyor Yani ben öyleyim. Ara ara adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor acaba diyorum ama meme hassasiyetim azaldı senin iştahta artmış bakalım bizi ne bekliyor

Aynen bende yormuyorumda insan umutlaniyo istah acikligi evet cok gece gunduz yiyosun yani oyle benim ilkindede oyleydi yani bi hamilelik belirtisi bu galiba bide sık idrara cikma iki asilamamdada oldu ilkide dış gebelikti oda tutmus sayiliyo ikisindede bu belirtileri yasadim ama bu sefer daha baskin hissediyorum nasip

Kızlar bugün yürüdüm baya.. yürürken bir ara karın altım ve kasigim çok acıdı ve ağrıdı .. Şimdi kasigim agrimaya devam ediyor geriniyormusum gibi.. birde belimde hafif ağırlık var gibi.. aşılamanın 10.gunu

Varmi böyle benim gibi.. bu arada akintim yok gibi

Benimde oluyo cok haraket edince kasiklarim asaga cekiliyo gibi ayni

Benimde 11. Gün canım bende sol kaşığımda hafif bir sızlama hissediyorum belimde sabahtan beri baya agrıyor hele biraz yürüdüm bugün yürürkende baya belim ağrıdı göğüslerimde düne göre daha az hasas daha az şiş valla resmen gğ şer geçmiyor

Belirtiler herkes te farklı olabiliyor yada hiç olmayadablir ben 2 gündür bise hissetmediğim için biraz üzgünüm ama hiç belli olmaz dio diğer yanımda

Merhaba evt bence hamilelik belirtisi. Ben 2.aşılamamı oldum ve bu belirtileri yaşadım ve bugün test yaptırdık hamile olduğumu öğrendim ilk aşılamamda tutmuştu ve yine bu belirtileri yaşamıştım. En belirgin olanıda göğüslerimde şişlik ve ağrı. Birde kasıklara hafif batma hissi oluyor sanki regli olacakmış gibi. Umarım sizinde sonucunuz hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…