Aşılama Aşılamanın 10. Gunu ve sonrasi hamilelik belirtileri nelerdir yaptiranlar acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şeysorucam kizlar sizdede igne ilaclardan sonra yuzunuzde sivilceler cikiyo mu benim yağ bezesi gibi bisuru sivilce cikti beyaz beyaz yuzum boynum omuzlarimi kapladi alarji yada yan etki yapti galiba boyle olan var mi

Inşallah , gerçekten umut etsem mi etmesem mi bilemiyorum. Inşallah dediğiniz gibi çıkar.

Kızlar benim bugün ignenin 8. Aşılamanın 7.günü
Bende kasık ağrısı dalan birşey kalmadı ateş basmasi bitek
Tutmadı mi acaba ya
Belli olmaz yaa bendede yok suan fazla bi belirti mide bulantisi istah acikligi aserme fazlasiyla surekli yemek istiyorum normalde tatli cok severim simdi tiksiniyorum surekli canim eksi istiyo oyle yani bide idarara cok sık cikiyorum boyle belirtiler bendeki

Ne bilim olumsuz düşünmeye başladım
Hiç belirtisi olmayıp tutanlarda olmuş onları görünce umutlaniyorum

Bel ağrısı, meme hassasiyeti, kasiklarda batma vardi. Ama bunlar adet belirtisi de olabilir
AYnen o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum canım benim de bugün 11.günüm Ve meme hassasiyetim falan azaldı baya o yüzden moralim yok hiç senin nasıl hep aynı düzeyde miydi? Birde Batmanın haricinde ara ara adet ağrısı gibi hissettirip geçiyor

Uzerinden 3 sene gecti o kadar detay hatırlamıyorum malesef. Ama 13.gun idrar testinde çıkmıştı

Uzerinden 3 sene gecti o kadar detay hatırlamıyorum malesef. Ama 13.gun idrar testinde çıkmıştı
Yaa çok olmuş hakikaten Darısı başımıza isteyen herkese... Pozitif olsa dönüp baktığımızda düşündüğümüz onca detay anca şey hepsi uçup gidecek eminim ama o zamana kadar hep bi yürek çarpıntısı...

Kizlar insallah hepimiz guzel haberleri de yazariz buralara yumurtasi asilamadan sonra catlayan var mi aranizda
İnşallah canm☺ benim iki yumurtam vardı aşılama öncesi kontrol etmedi doktor ama aşılamadan sonraki günler ilişki ödevi verdiğine göre sonradan çatlama ihtimali olmuş oluyor. Benim sağda Ve soldaydı. Solda çökmüştüm olmuştu çatlamıştır deş doktor. Belki sağdaki sonradan çatlamış olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…