- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Denemekten zarar cıkmaz bizede cogu kisi erken falan diyodu doktoru dinledim ben zaten 1yildan sonra olmayinca bi sorun oldugu anlasiliyo benim iki bucuk yil oldu nerdeysekızlar tutanlar güç veriyor bana.. herkes bana yaptırma diye diye iyice depresyona girdim
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDenemekten zarar cıkmaz bizede cogu kisi erken falan diyodu doktoru dinledim ben zaten 1yildan sonra olmayinca bi sorun oldugu anlasiliyo benim iki bucuk yil oldu nerdeyse
İnsallah canim insallah bu sefer tutmusturda gecen sefer cok sevinmistik hayirlisi herseyinrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Inşallah , gerçekten umut etsem mi etmesem mi bilemiyorum. Inşallah dediğiniz gibi çıkar.Belli olmaz canim gec dollenmistir gununde yap testini sen ben gununden once yaptim birinci asilamamda onda benimde tek cizgi cikmisti simdi 13 gun yaptim bide bugun 14cu gunu yaptim iyice belirginlesti silikligiherkesin gonlune gore versin allah insallah beta hcgde iyi cikarda
Belli olmaz yaa bendede yok suan fazla bi belirti mide bulantisi istah acikligi aserme fazlasiyla surekli yemek istiyorum normalde tatli cok severim simdi tiksiniyorum surekli canim eksi istiyo oyle yani bide idarara cok sık cikiyorum boyle belirtiler bendekiKızlar benim bugün ignenin 8. Aşılamanın 7.günü
Bende kasık ağrısı dalan birşey kalmadı ateş basmasi bitek
Tutmadı mi acaba ya
Ne bilim olumsuz düşünmeye başladımBelli olmaz yaa bendede yok suan fazla bi belirti mide bulantisi istah acikligi aserme fazlasiyla surekli yemek istiyorum normalde tatli cok severim simdi tiksiniyorum surekli canim eksi istiyo oyle yani bide idarara cok sık cikiyorum boyle belirtiler bendeki
Hayırlı olsun çok güzel darısı başımıza belirtilerin nasıldı acaba?
Bel ağrısı, meme hassasiyeti, kasiklarda batma vardi. Ama bunlar adet belirtisi de olabilirHayırlı olsun çok güzel darısı başımıza belirtilerin nasıldı acaba?
AYnen o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum canım benim de bugün 11.günüm Ve meme hassasiyetim falan azaldı baya o yüzden moralim yok hiç senin nasıl hep aynı düzeyde miydi? Birde Batmanın haricinde ara ara adet ağrısı gibi hissettirip geçiyorBel ağrısı, meme hassasiyeti, kasiklarda batma vardi. Ama bunlar adet belirtisi de olabilir
Uzerinden 3 sene gecti o kadar detay hatırlamıyorum malesef. Ama 13.gun idrar testinde çıkmıştıAYnen o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum canım benim de bugün 11.günüm Ve meme hassasiyetim falan azaldı baya o yüzden moralim yok hiç senin nasıl hep aynı düzeyde miydi? Birde Batmanın haricinde ara ara adet ağrısı gibi hissettirip geçiyor
Yaa çok olmuş hakikatenUzerinden 3 sene gecti o kadar detay hatırlamıyorum malesef. Ama 13.gun idrar testinde çıkmıştı
Pirensess tebrik ederim canım yeniden baktir beslenmene dikkat etKizlar beta hcg 148 cikti benim
Ediyorum tesekkur ederim hic bi is yapmiyorum insallah normaldir yarin tekrar test insallah allah herkese nasip ederPirensess tebrik ederim canım yeniden baktir beslenmene dikkat et
Harika tebrik ederim inşallah güzel haberlerle canım..Ediyorum tesekkur ederim hic bi is yapmiyorum insallah normaldir yarin tekrar test insallah allah herkese nasip eder
İnşallah canm☺Kizlar insallah hepimiz guzel haberleri de yazariz buralarayumurtasi asilamadan sonra catlayan var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?