Aşılama aşılamanın 5.günü test yapan varmııııııııı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rosemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
419
4
96
İzmir
arkadaşlar aşılamanın 5.günü idrar testi pozitif iğnenin etkisimidir bu şekilde erken test yaptıran varmı

arkadaşlar aşılamanın 5.günü idrar testi pozitif iğnenin etkisimidir bu şekilde erken test yaptıran varmı

3 asilama ve 1 tup bebek denemesi yasayn birisi olarak attigin basligi gorunce yazmak istedim...kesinlikle 5.gun test yapmis olmak icin cok cok erken bir gun evet belki hamilede olabilirsin ama su anda cikan sonuc kesinlikle ilaclarin etkisi....catlatma ignesinin etkisinin vucuttan cikma suresi 10 gun o yuzden lutfen test gunune kadar bekle...

sağol canım bende öyle tahmin ettim..ama o çizgiyi görmek sahtede olsa heycan verici inşallah gerçeğini görmeyi nasip eder ALLAHIM...

sağol canım bende öyle tahmin ettim..ama o çizgiyi görmek sahtede olsa heycan verici inşallah gerçeğini görmeyi nasip eder ALLAHIM...

haklisin cok guzel bir duygu o hepimiz yasadik inan ama sabret lutfen senin mutlulugun icin sonucta bu...hayirlisi olsun...insallah olumlu sonuc alirsin ..eger olumlu sonuc alirsan paylas bizlerle olurmu?hayirlisi olsun

asilama degilde tup yaptirdim canim ve 6gununde test yaptim pozitifti coksukur bebeklerim benimle suan Insallah seninde guzel haberlerini aliriz cizgi nasildi belirginmiydi ?

asilama degilde tup yaptirdim canim ve 6gununde test yaptim pozitifti coksukur bebeklerim benimle suan Insallah seninde guzel haberlerini aliriz cizgi nasildi belirginmiydi ?

ay canımmmmmm sevindirme beni şimdi ben 3 saatlik idrarla yaptım baya belli...sende idrardamı bakmıştın...tüp yaptırırken çatlatma iğnesi kullanırmıyor sanırım yanılıyormuyum yada herhangi bir hcg içeren ilaç kullanıyormusun

kullaniliyor canim hemde ikitane yedim her koluma bitane bende inanamamistim hatta nette baya incelemistim ignedenmi diye sonra care bulamayinca gunasiri yaptim ve gittikce koyulasti seni yaniltmakta istemem canim sonra uzulurum yanlis yonlendirmek istemem kan testi yapsan?

canım günaydın transferin 6. günümü yaptırmıştın birde sanırım senin ikiz benim tek tumurta vardı ikiz olma ihtimali yok bu kadar erken çıkarmı bilmiyorum...kandada yapsam iğnenin etkisiyse kandada çıkar bi kaç gün bekleyeyim diyorum hakkımızda hayırlısı olsun

evet haklisin uzulmeni istemem en iyisi sabret birkacgun beklemende yarar var canim

kızlar yazdıklarınızı okudum.ben de cuma günü aşılama yaptırdım doktorum çarşamba kontrole çağırdı. yani 5 gün sonra...demekki anlaşılıyor diye düşünüyorum.sizleri de çağırdımı doktorunuz yoksa 2 hafta sonra test yaptır mı dediler. paylaşırsanız sevinirim...

kontrol amaçlı çağırıyor doktor ama 5.gün anlaşılmıyor iki hafta sonra çıkıyor sonuç 5.gün ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor 12.günden önce anlaşılmaz

kontrol amaçlı çağırıyor doktor ama 5.gün anlaşılmıyor iki hafta sonra çıkıyor sonuç 5.gün ilaçların etkisiyle pozitif çıkıyor 12.günden önce anlaşılmaz

iyi ama neyin kontrolü, bundan sonra ilaç veremez tedavi uygulayamaz.bundan önceki aşılamalarımda doktor çağırmamıştı kafam karıştı.herhalde bi öngörüde bulunur umut ediyorum, bakalım nasip..

iyi ama neyin kontrolü, bundan sonra ilaç veremez tedavi uygulayamaz.bundan önceki aşılamalarımda doktor çağırmamıştı kafam karıştı.herhalde bi öngörüde bulunur umut ediyorum, bakalım nasip..

endimetrium kalınlığına bakıyor yumurtaların yokolmuşmu bakıyor...normalde çağırması gerekir ama her doktor uğraşmıyor

hımm anladım mantıklı...yarın gideceğim bakalım ne diyecek, bu sefer çok ümitliyiz inşallah hayal kırıklıklarıyla dönmem...sizin belli oldu mu ?

Bende ayın 13 ünde 2. Aşılamamı oldum ama sanmıyorum gene ümitsizimsizler5 neler yaşıyorsunuz kıslar paylaşalım ağlarınız varmı kasık fln yada ne gibi belirtileriniz var??

Slm kizlar benimde bugun 5.gunum kasiklarinda sizlama var karnimin altinda sabah gittim idrarda gblk testi aldim sirf iki cizgi grymde biraz mtlu olim die ama ilaclrn etkisi bile kalmamis zaar tek cizgi cikti nolck benim bu halim yaaa:)

slm arkadaşlar bence ilacın etkisindendir. benim de bugün 7. günüm aşılama da progesteron baktırdım 26 çıktı tabi bhcg de baktırdım 13 çıktı dr um 10. gün baktır demişti ama dayanamadım tabi inşallah iğnenin etkisi değildir yarın tekrar baktıracam Allah izin verirse :)

peki sonuç ne oldu elif? hamilemiymişsin katladımı sonuç

Bende ayın 13 ünde 2. Aşılamamı oldum ama sanmıyorum gene ümitsizimsizler5 neler yaşıyorsunuz kıslar paylaşalım ağlarınız varmı kasık fln yada ne gibi belirtileriniz var??
Benimde aşılamanın 5.günü kasığımda ağrılar ve batma var bel ağrım var birazda 10 gün nasıl geçecek bilmiorm bemim bide sağ tupum kapalı ve pkolym tek umudum eşimin sonucları çok güzel inşallah nasip eder rabbim bütün anne olmak isteyen kadınlara Allahım nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…